Υπάρχει Ελπίδα?

Πως μπορούμε κάθε φορά που κερδίζουμε να βγαίνουμε να λέμε “πεντάδα” και κάθε φορά που χάνουμε “ουα ουα πως θα σωθούμε??”

Απολαύστε την κάθε νίκη του Ιστορικού(λίγες είναι εφέτο),και αφήστε το που οδηγεί.Ποια πεντάδα?Έχουμε απ’τα χειρότερα ρόστερ στην ιστορία μας και σίγουρα το χειρότερο στη φετινή Σουπερ Λιγκ.Αν ανατρέψουμε τα δεδομένα και σωθούμε μετά τα καλοκαιρινά πειράματα,θα είναι άθλος.Ακολουθούν δύσκολες μέρες για αυτό αφήστε τις πεντάδες,πρώτος και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος πλέον είναι η σωτηρία.

Όσο για τα δύο ματς που ακολουθούν,προσωπικά βλέπω κάτι καλό στο ΟΑΚΑ με τους πελάτες μας γιατί απλά δεν έχουν ομάδα και για γαύρο δε ξέρω.Ελπίζω να κερδίσουν ή έστω να πάρουν Χ τα χανούμια απ’το βάζελο σήμερα και να 'χει πάει σε κανένα +9,+10 ο Μαριδάκης και να μας δώσει έστω την ισοπαλία.Γιατί καθαρά αγωνιστικά και ειδικά αν αναλογιστούμε τους έλληνες διαιτητές,Ολυμπιακό φέτος δεν κερδίζεις.Εγώ δε το βλέπω απίθανο τα ανταλλάγματα για Μανιάτη τελικά να ήταν τα 500 ψωροχιλιάρικα,αλλά και μια νίκη επί του γαύρου.Στην Ελλάδα ζούμε…

Αυτό που γράφεις είναι ιδανικό σενάριο για το ματς με το γάβρο αλλά θεωρείς ως δεδομένα δυο πράγματα για το μαρινάκη και την υπερομάδα του θροίνου:

α. Ότι είναι άνθρωποι

β. Ότι έχουν μπέσα

Δυστυχώς, ΤΙΠΟΤΑ από τα δυο δεν ισχύει…

Μπορεί και να χεις δίκιο φίλε μου δε ξέρω…Αλλά μπροστά σε κάτι παναθηναικους και αεβ,τους έχω όχι για άνθρωπους,αλλά για λιγότερο κομπλεξικούς at least.

Θα δείξει,κοντός ψαλμός αλληλούια…

Μακάρι…

Μιλάμε για ελπίδα εντωμεταξύ…

Πως γίνεται να χάνεις με κατεβασμένα χέρια απ’τον Τέλη και να γαμάς ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,βάζελο(άσχετο που ο Κάκος έβαλε το χεράκι του)?..
Με εμφανίσεις όπως της Κρήτης όλοι λέμε πάμε για φούντο,και μετά η ομάς κάνει κάτι νίκες-σκέτες καύλες και μας ανεβάζει πάλι.

Τελικά ο Πανιώνιος είναι σαν μια γκόμενα που ενώ ξέρεις ότι δεν έχεις ελπίδες να την ρίξεις,πάντα σου δείχνει ότι κάτι μπορεί να γίνει. Αντί να σου ρίξει μια χυλόπιτα από την αρχή να ξέρεις ότι δεν μπορείς να την έχεις, αυτή σε βασανίζει και σε αφήνει με την ελπίδα.

για μένα, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και τα χρόνια που ακολούθησαν στην ευρώπη, έχει βαρύνει η φανέλα. μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω. κάποιες ομάδες του πανιωνίου πριν το '98 με τις ίδιες συνθήκες θα υποβιβάζονταν με κατεβασμένα χέρια.

πλέον έχουμε αρκετά ισχυρό dna ώστε ακόμα κι όταν αγωνιστικά να αξίζουμε υποβιβασμό (γιατί για μένα το αξίζουμε), να καταφέρνουμε να το παλεύουμε με τη φανέλα.

ετσι είναι όπως τα λετε με την ελπίδα και τους Πανιώνιους (τους περισσοτερους πιστευω).
να ξερατε ποσες φορές εχω πιάσει το εαυτό μου ενω χάνουμε με 2-0 στο 90’, να λέει:

• Αντε ένα γκολ σε αυτο το λέπτο και ενα στο 90τρια να ισοφαρίσουμε.
    και σεις μου λετε να μη κοιτάω 5νταδες
    δεν μπορω ρε παιδια-συγνωμη. ειναι πανω απο τις δυνάμεις μου

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ
Ο πατερας εχει μυησει το γιο στην ιδεα του Πανιωνιου,την ιστορια του,τους παιχταραδες που εχει βγαλει ,την αλλη φιλοσοφια κλπ.
Ελα ομως που ο μικρος πανθηρας εχει βαρεθει την καζουρα στο σχολειο καθε Δευτερα.
Παει λοιπον στον πατερα του και του λεει.
Ενταξει ρε πατερα,ειμαι Πανιωναρα.Μπορω ομως καθε Δευτερα να ειμαι Ολυμπιακος?
Κοκκαλο ο τυπος.
Ελεος λοιπον Κυριοι.Ο μικρος τα ειπε ολα.
Δεν αξιζει ο Πανιωνιος να εχει τετοια ομαδα.
Ας ειναι η τελευταια χρονια αυτη η καταντια ,με τους αμπαλους μισθοφορους.
Να ξαναγυρισουμε στη Ιστορια μας!!!

Καλα Σιφνιε,αυτο το τελευταίο που λες ειδικά φέτος ούτε για αστείο…
Δεν έχουμε ανατρέψει ΠΟΤΕ αποτέλεσμα.

Κάνεις λάθος. Το dna του Πανιώνιου έχει φτιαχτεί εδώ και 120 χρόνια.

Δεν μπορείς να φανταστείς όμως το βάρος της φανέλας του Πανιώνιου. Μόνο όσοι έχουν δει την ομάδα την δεκαετία '65-'75 μπορούν.

Μετα και την νικη του Βολου μεσα στη Λαρσα,πλεον κατα 90% οι 2 που πανε στην Β’ ειναι σιγουρες…Μενει η 3η,και ελπιζω να ειναι ο Αστερας!!

απο τα φαβορι ειναι και ο ατρομητος

ισως στο περιστερι σε 3 αγωνιστικές κριθει η κατηγορια

Βλεπω το ματς Παο-αεκ.
αυτη η αεκ ειναι πολυ σουργελο ομαδα και αν γινει κατι και δεν παιξει ενας εκ των Μακο ,Δελλα, Μανωλα ειναι η χαρα του φιλοξενουμενου.
Πιστευω σε ενα διπλο στο Οακα να μενουν τελειως ξεροι.
Οσο για το παμε πενταδα δεν νομιζω να εχω αλλαξει καθολου . Ποτε δεν κλαφτικα εγω οτι θα πεσουμε η αν θα πεσουμε τι θα γινει κλπ.
Με νοιαζει πιο πολυ το διοικητικο κομματι στον Πανιωνιο τι θα γινει παρα το παικτικο. Και ξερεις γιατι? Διοτι απο την διοικηση βρισκομαστε εκει φετος. Οχι απο τους παικτες.
Τα ματς Βολος,Εργοτελης, Ατρομητος, Κερκυρα απο τις διοικησεις χαθηκανε.
Πιστευω αν καταλαβαινεις τι λεω.
Επειδη φιλαρακο δεν ειμαι μαηθμενος στα ευκολα απο τον Πανιωνιο,και επειδη βλεπω Πανιωνιο περι τα 45 χρονια αυτα να τα πεις σε κανεναν που κλαιγεται οχι σε εμενα.

Για μενα ο Σπανος δεν πεφτει.
Σταθερα στο κολπο ο Αστερας που απο το μεσημερι πηρε μαζι του και τον Ηρακλη. Δυστυχως ο Παρασχος μας εχει μεσα.
Εχει δρομο παντως, ακομη και η Λαρισα δεν βλεπω να τα παραταει τοσο γρηγορα αρκει φυσικα να μην χασει την αλλη εβδομαδα απο τον Πανοπουλο.

Απ’οτι κατάλαβα σε μένα πρέπει να αναφέρεσαι,απλά δεν έκανες quote.

Λες οτι εσένα δε σε αφορά αν θα πέσουμε ή τι θα γίνει μετά και τα συναφή.Αν δε σε ενδιαφέρει αν θα πέσουμε ή όχι για ποιο λόγο είσαι Πανιώνιος?
Αυτά που λες περι διοίκησης μια χαρά τα καταλαβαίνω,δεν είμαι χθεσινός.
Και ΚΑΝΕΙΣ Πανιώνιος δεν είναι μαθημένος στα εύκολα.Ακόμα και αυτοί που βλέπουν 45 χρόνια όπως λες,σαν εσένα,έχουν ζήσει άσχημες εποχές,αλλά και αυτοί σαν εμένα που έχουν προλάβει έναν υποβιβασμό αλλά και αρκετές άσχημες χρονιές σαν τη φετινή.Γιατί κακά τα ψέμματα αν εξαιρέσουμε τις δυο χρονιές Λίνεν,για τον λούτσο πορείες κάναμε.
Για να μη σου πω ότι εσύ που παρακολουθείς Πανιώνιο 45 χρόνια τουλάχιστον έχεις προλάβει καλες φουρνιες παιχτών,ενώ εγώ τίποτε.Ποιος είναι βολεμένος?

Στην τελική εγώ δεν χρησιμοποίησα προστακτικό τόνο και ύφος.Ούτε αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε σένα όταν είπα οτι μετά από καθε νίκη λέμε για πεντάδα και σε κάθε ήττα κλαιγόμαστε.Σε αμφότερες περιπτωσεις χρησιμοποίησα πληθυντικό,αλλά όποιος έχει τη μύγα…
Δεν καταλαβαίνω προς τι η ειρωνία.Αν θες να βλέπεις πεντάδα βλέπε,δικαίωμά σου αλλά προφανώς και είσαι ο μόνος.Και εφόσον έχεις και ποδοσφαιρική εμπειρία όπως λες,απορώ πως βρίσκεις εφικτό ο ΦΕΤΙΝΟΣ Πανιώνιος να κάνει 5 με 6 νίκες στους εναπομείναντες 8 αγώνες και να βγει Ευρώπη.

Επειδη ειμαι ο μοναδικος που μιλαει για 5αδα και οχι για υποβιβασμο.
Αναφερεσαι σε εμενα.
Και για αυτο σου λεω δεν κλαφτηκα ποτε.
Αν εχεις προλαβει ενα υποβιβασμο,
Εχω δει δυο εχω δει δυο μπαραζ, αλλα εχω δει δυο κυπελλα,
την τρομερη ομαδα του 68-72 που ηταν καθαρα Ελληνικη ομαδα και αλλα πολλα κλπ κλπ.
Δεν βαζουμε Πανιωνομετρο γιατι η κουβεντα δεν γινεται για αυτο.
Αυτο που με πειραξε και αναφερθηκε σε εσενα ειναι που λες κλαιγομαστε για να μην πεσουμε.
Και εκει σου απαντω δεν μασαμε.
Προχωραμε.

Σε βρίσκω πολύ σωστό. Όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι το ματς με τα τυριά.

Βλέποντας και τις υπόλοιπες ομάδες , πιστεύω σιγά σιγά ότι δεν είμαστε και οι χειρότεροι για να πέσουμε , υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς . Η Λάρσα , ο Ατρόμητος , ο Αστέρας , ο Ηρακλής με κάνουν να αισιοδοξώ . Όλα πάντως θα κριθούν μέσα στον Φλεβάρη .

δεν πεφτει ο Ατρομητος με τιποτα μαγκες

[quote=“roni3”]δεν πεφτει ο Ατρομητος με τιποτα μαγκες[/QU
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΑΠΑ ΜΕ ΑΡΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΧΙ
ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ