Υπάρχει Ελπίδα?

οντως εχεις δικιο σε αυτο, αλλα και παλι φετος εχει ομαδα που μπορει να μεινει κατηγορια.δυσκολα πεφτει

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ
ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ
ΔΛΔ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΑΙ 5ΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ,ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΑΙΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ
ΕΠΕΙΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ,ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΖΕΛΛΟ
ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ;
ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΟΚ ,ΑΕΚ ,ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΙ 5ΑΔΑ
ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΚΛΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Το μεγαλυτερο προβλημα για τον Ατρομητο ειναι η υπερμετρη φιλοδοξια του προπονητη του. Ο Δωνης ειναι καλος προπονητης και οι ομαδες του παιζουν παντα οργανωμενα, αλλα δεν γινεται σε μια ομαδα του βεληνεκους του Ατρομητου, μολις παιρνεις μια διαφορα εξι ποντων απο τον υποβιβασμο, να δηλωνεις οτι ο στοχος σου ειναι η πενταδα και ο τελικος Κυπελλου με το γαυρο για να παιξεις στην Ευρωπη του χρονου. Ειδικα οταν μιλαμε για ενα πρωταθλημα που δυο νικες ή δυο συνεχομενες ηττες φερνουν τα πανω κατω. Αλλωστε, ο Δωνης ειναι ο μοναδικος Ελληνας προπονητης που εχει πει οτι ο προσωπικος του στοχος ειναι να κανει καριερα στο εξωτερικο! Ειναι σαν να βγει ενας Ελληνας παικτης και να πει οτι θελει να παιξει στην Μπαρτσα ή στη Ρεαλ -τοσο πιθανο ειναι αυτο το ενδεχομενο. Αν δεν κερδισει τον Αρη ή εμας στα επομενα εντος εδρας παιχνιδια του, θα εχει μπλεξει παρα πολυ ασχημα.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!

Αν του κάνει καμιά νίλα ο άρης και του πάρουμε οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα εμείς, όχι δεν θα σταυρώσει νίκη, αλλά ούτε ισοπαλία …

Φίλε αυτό στο κλέβω…είναι ότι πιο γαμάτο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό!!!

Που είσαι εσύ μικρέ ???

Σε έχω χάσει …

x8es to vrady den milisame sto tilephono???twra se ligo ksekinaw na katevw a8ina…
den eida exeis grapsei edw gia tin ‘‘aisiodoksia’’ sou gia tin sunexeia tou prwta8limatos gia ton paniwnio??? :stuck_out_tongue: