Υπάρχει Ελπίδα?

Μετά την εμφάνιση της ομάδας με τον Εργοτέλη πιστεύετε

• ΝΑΙ
  • ΟΧΙ
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
0 ψηφοφόροι

μετά την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον εργοτέλη θα ήθελα να μάθω πόσοι φίλοι από το φόρουμ πιστεύουν ότι αυτη η ομάδα θα καταφέρει να σωθει.

ασ βοηθησει παρακαλω καποιοσ admin εκανα λαθοσ στην ερωτηση τησ ψηφοφοριασ και δεν την πηρε ολη.

η ερωτηση θα επρεπε να ειναι:

μετα την εμφανιση με τον εργοτελη πιστευετε οτι θα σωθουμε?

H ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Μετα την εμφανιση με τον εργοτελη φυσικα και οχι. Μετα την εμφανιση με τον ζελα δεν θα ελεγα ναι, αλλα θα το παλεψει. Το σημαντικοτερο ειναι πως κοιτωντας συνολικα την εως τωρα εικονα μας, οσο και των αλλων, η ομαδα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να σωθει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4. ΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΘΑ ΣΩΘΕΙ…

Ελπιδα παντα υπαρχει.

Ναι μεν επαιξαν σκατα, αλλα οι ιδιοι την παλεψαν ψιλο με την κωλοφαρδη Καβαλα.

Στηριξη στα επομενα δυσκολα παιχνιδια και βλεπουμε.

Σωστό!

Μετά τη σημερινή μας εμφάνιση θεωρώ οτι είμαστε χειρότερη ομάδα και απο τον Πανσερραϊκό. Η χειρότερη ομάδα στη superleague. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μάλλον το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό μας βλέπω.

Βέβαια, ελπίζω οτι η ομάδα θα συνεχίσει με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στους βάζελους οπότε ναι έχει λογική να μιλάμε για σωτηρία. Θα δείξει!

Τα επόμενα 2 παιχνίδια είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολα ΚΑΙ χωρίς τον Λάτκα και Κοντοέ (μονο με ΠΑΟΚ εκτός)… Προσωπικά απο τα επόμενα παιχνίδια δε περιμένω κάτι, αντε καμια ισοπαλία. Η παραμονή θα παιχτεί στα παιχνίδια με τους άλλους ετοιμοθάνατους. Ας ελπίσουμε να μην πάρουν καλά αποτελέσματα αυτοί στα επόμενα ματς τους.

Ίδομεν!

Με το προγραμμα των επομενων τριων αγωνιστικων, ειναι αρκετα πιθανο η διαφορα μας με τον Αστερα να παει στο μειον πεντε ή εξι. Για να καλυψεις τετοια αποσταση θα πρεπει να εχεις καλη ομαδα με σουπερ ψυχολογια, εγω δεν βλεπω κατι τετοιο. Λογικα θα μας εχει βαλει απο κατω και η ΑΕΛ. Η γερουσια δεν καταφερε να ενισχυσει την ομαδα το Γεναρη, ελπιζω να μην εχουν αναλογη επιτυχια στην προσπαθεια τους να βρουν μια διαδοχη κατασταση, διαδικασια που θα ξεκινησει απο το Μαρτιο, οπως το βλεπω εγω, και με τεραστιο ντεζαβανταζ την παρουσια της ομαδας στη Β’ Εθνικη.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ-Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ…

μεχρι τωρα τα “σωζουμε” με τα ψεματα…η ομαδα δεν επαιξε ποτε οταν ο αγωνας ηταν κρισιμος…λεμε τωρα οτι θεωριτικα ελπιζουμε…γιατι ηρθαν 4 βαθμοι απο το πουθενα με αρη και βαζελακο…και χτες ηρθαν ισοπαλία ο αστερας με την λαρισα… αν σωθουμε θα σωθουμε απο ευνοια της τυχης του θεου ή του μανιτου δεν ξερω αλλα οχι λογω ικανοτητας

δεν αρκει να χανουν οι άλλοι βαθμους

πρεπει να παίρνουμε και εμεις κανένα !!!

ψηφισα δεν ξερω, γιατι δεν μου παει να βαλω οχι

με νικη επι παοκ ισως υπαρχει ελπιδα

αν δεν παρουμε τους 3 βαθμους στο επομενο τοτε μπαι μπαι

Ψήφισα δεν ξερω γιατι ειλικρινά ειναι η πρωτη χρονια που δεν μπορω να καταλάβω την ομαδα μου απο αγωνιστική σε αγωνιστική,και νοιωθω φοβο.

Αγωνιστικά το έγκλημα του καλοκαιριού δεν διορθώνονταν.Μόνη ελπίδα είναι να μην διαλυθούμε(λαικά δικαστήρια κλπ) κ να τσιμπήσουμε κανένα πόντακι και να είμαστε κοντά σε αυτούς που σώνονται.
Αν το παρασκήνιο μας δώσει μια ώθηση μπορεί να σωθούμε,αλλιώς …

Συμφωνω “καργα” με χμερ, η ομαδα δυστυχως ειναι β εθνικη.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους δύο τελευταίους.Κακά τα ψέμματα το υλικό της ομάδας από μόνο του ΔΕΝ είναι για Α Εθνική,αλλά μακάρι να μπουν τα μεγάλα παρασκηνιακά μέσα και να σωθούμε(σιχαίνομαι τον εαυτό μου και μόνο που επικαλούμαι κάτι τέτοιο)…

Το θέμα είναι πως η ομάδα παρουσιάζει άλλο πρόσωπο κάθε αγωνιστική.Στα ματς με Καβάλα και βάζελο υπήρχε αυτοπεποιήθηση,στον αγώνα στην Κρήτη είμασταν για τα μπάζα.Απ’ότι έχω καταλάβει φέτος παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο ο παράγοντας έδρα για εμάς…Τουλάχιστον όταν υπάρχει κόσμος,όχι όπως το κοιμητήριο με αντίπαλο την Ξάνθη.

Για μένα ο μεγαλύτερος από τους 9 “τελικούς” που έπονται,είναι ο επόμενος.ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη,και μπορούμε.Εάν χάσουμε έχουμε πέσει σίγουρα κατ’εμέ,αν κερδίσουμε έχουμε κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή.Αλλά δυστυχώς προβλέπω κανένα Χ και το θρίλερ να συνεχίζεται…

Σε 1-2 βδομαδες,ολοκληρωνεται το εργο που ανελαβε ο Κιντης με την συμπαρασταση του Τσακιρη.

Εγω απορω,πως και δεν εχει παει κανενας “επισκεψη” στο σπιτι του Κιντη?

Νομίζω πως δεν είναι ακόμα η στιγμή της απελπισίας. Εγώ ψήφισα δεν ξέρω/δεν απαντώ γιατί ούτε ξέρω ούτε θέλω να απαντήσω. Υπάρχει περίπτωση η τρίτη από το τέλος θέση να είναι κάτω από τους 32 βαθμούς. Υπάρχει -σοβαρή- πιθανότητα να παίζεται τελευταία αγωνιστική η παραμονή με τον Αστέρα πεσμένο. Υπάρχει περίπτωση να αναστηθεί η γιαγιά μου, να κερδίσει τα καλλιστεία και να σωθούμε όλοι.

Ειλικρινα πιστευα οτι θα σωθουμε ο κοσμος να χαλασει.
Τωρα λεω δεν ξερω δεν απαντω γιατι η πικρα ειναι μεγαλη.
Ομως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Οσο ζουμε ελπιζουμε.
Στα επομενα τρια ματς θελουμε 3 βαθμους αλλιως εχουμε πεσει.

Ρε σεις, πως κάνετε έτσι…

Το ματσάκι το δώσαμε στον Εργοτέλη … για να βγει Ευρώπη …

Επιτέλους ακούστηκε μια λογική φωνή
και κατέγραψε την πραγματικότητα.
Δεν είδα το ματς αλλά απο αυτά που γράφετε
είναι σα να ήρθε η καταστροφή.
Είπαμε δεν είμαστε στο άρμα
απλά σερνόμαστε και κρατιόμαστε απο το σχοινί,
άρα τρώμε τα μούτρα μας προς το παρόν.
Μόλις έρθει και η ΔΑΠ του γεωργιανού
θα …

Πίσω όμως απο ποιο άρμα, μήπως να κάναμε μια ψηφοφορία???