Έτσι ήμασταν όλη την χρονιά ρε αδερφέ σε μπάλα και μπάσκετ πέρσυ.
Αααααα ρε Μορσάυ…
Αααααα ρε Τσαλμπούρη….
Ααααααα ρε Μωραϊτη….
Ααααααα ρε Λιούις….
Ααααααα ρε ΓΤΠΜ!
Έτσι ήμασταν όλη την χρονιά ρε αδερφέ σε μπάλα και μπάσκετ πέρσυ.
Αααααα ρε Μορσάυ…
Αααααα ρε Τσαλμπούρη….
Ααααααα ρε Μωραϊτη….
Ααααααα ρε Λιούις….
Ααααααα ρε ΓΤΠΜ!
Ο άντρας της είναι ο Μάξιμος μουμουρης ηθοποιός και παλαίμαχος του μπασκετικού Πανιώνιου
Για του λόγου το αληθές:
Για να ακουσουμε γνωμες
Φίλος άμα δεν ξέρουν οι μπάτσοι από ναρκωτικά ποιος θα ξέρει;
Στην αισθητική έχουν κάποια θεματακια
Ναι αλλα πολυ ωραιο και αισθητικα το κλιπακι.
Μια σεφερλικη προσεγγιση που θα αγγιξει σιγουρα το νεους επιδοξους χασικληδες.
Λες καλυτερα πρεζακιας, μια και εξω.
Ρε μην ειστε μλκς… αυτό σε ένα άλλο σύμπαν το δοξάζουν ως σουρεαλιστικό αριστούργημα κι εσεις δεν καταλαβαινετε τιποτα.
Όλα ξεκίνησαν ωστόσο με τον “Νικητή”.
Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό το έπος
Που σαι ρε γιουτο;
Εδώ είμαι. Με φάγανε οι κουτοπόνηροι σκατόφλωροι μπούφοι πάλι. Αυτή είναι η μοίρα μου. Και αυτή είναι και η μοίρα του Πανιωνίου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.
Όσο θα αβαντάρονται, θα προστατεύονται και θα παρουσιάζονται σχεδόν ως αυθεντίες οι (ουκ ολίγοι βέβαια) βλάκες και οι light, αντί να τους κάνουμε ωμό expose όπως θα άρμοζε, τόσο το σπιράλ θα παραμένει καθοδικό.
Η απόλυτη αντικανονικότητα αυτής της -κάτι σαν- χώρας πλέον διαχέεται ανεξέλεγκτα παντού σε όλους τους χώρους, φυσικά και στα εσωτερικά του Πανιωνίου. Δεν πρόκειται ποτέ να συμπλεύσω με κάτι τέτοιο. Αλλά εδώ είμαι.
Είχα πάντοτε μια έντονη προτίμηση και εκτίμηση στους Πανιώνιους που είμαι σε θέση να ξέρω ότι στη ζωή τους κάποιες φορές έχουν ρισκάρει (και σωματικά) για τον Πανιώνιο. Οι υπόλοιποι που δεν ρίσκαραν ούτε παρανυχίδα ποτέ, οι light, που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού ποιοι είναι, δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Θα τολμούσα κιόλας να πω με βεβαιότητα ότι κατουράω μέσα στο φάρυγγά τους.
Ελα αρχηγε! Καλωσηλθες πισω (αλλα οχι απο πισω)!
Ερχεσαι τη δυσκολη στιγμη που βαλομεθα απο μπανιωναρες της φακης και της τεχνοκρατιας και εχουμε τρυπηθει περισσοτερο και απο σουρωτηρι σκουριασμενο.
Ολα τριγυρω αλλαξανε και ολα τα ιδια μειναν.
Καιρος να ξανανοιξουν τα δικαστηρια.
Αγωνιστικους χαιρετισμους απο τον αγγλικο αποπατο.
Γκλαντ χαβ γιου μπακ… κι ας κατουρας (ισως) στον φαρυγγα μου! ![]()
Θανος Στοκος έπρεπε να λεγοτανε.
Καμπανοφατσα κομμενη και ραμμενη για Φουσεκη.
Πουτιν ελα με τον λοκω.
Δώσε μου κάποιον τεχνικό αγόρι μου δεν μπορώ να παίξω
Έλα θείε, από τη ΔΕΗ ειμαστε