Τι Να Κάνουμε; (κουβέντα περί αθλητισμού, κοινωνίας και καθημερινότητας)

Για να δουμε τι εχουν να πουν οι ειδικοι;

3 Likes

Είναι γνωστό εξάλλου ότι αν δεν υπήρχε το ΕΑΜ η Ελλάδα θα ήταν ένα Μονακό.

2 Likes
2 Likes

την έχουμε χορηγό σε κάποιο τμήμα αυτή;

Δεν νομίζω αλλά δεν έχω την εντύπωση ότι οι άλλες στοιχηματικές είναι καθαρές και αμόλυντες.

2 Likes
1 Like

Αντανακλαστικα πιο γρηγορα και απο τα coast-to-coast του Τσαλμπουρη.
16 χρονια τα λαγωνικα δουλευανε νυχθημερον.
Συγχαρητηρια στον κυριο Χρυσοχουντιδη.

3 Likes

ναι αλλά για την Μαρφίν δεν λέτε.

Πριν τις προηγούμενες εκλογές είχαν και καλά πιάσει και τους δολοφόνους του Καραΐβαζ αλλά μετά τις εκλογές αθωώθηκαν.

2 Likes

Εντυπωσιακή δουλειά.

Πού είσαι @uTOpIa_1890 έχουμε και κάποιους δημοσιογράφους να μας αποδεικνύουν ότι όσοι παίζουμε στοίχημα με αυτές τις εταιρείες συνεισφέρουμε παράλληλα και στην εκπαίδευση δολοφόνων μωρών.

1 Like

Αυτο που δεν γνωριζα και εμαθα απο το συγκεκριμενο αρθρο ειναι οτι το gazetta πλεον ανηκει μισο μισο στην ela και στη νοβι.

3 Likes

Μα τι λέει η κυρία;

Εδώ υπάρχει ολόκληρο ανώνυμο email

1 Like

Κι όπως λέει κάποιος εύστοχα, οι επόμενες συλλήψεις θα γίνουν από αναπάντητη κλήση

4 Likes

3 Likes

Και μόνο αυτό το «εκπληκτικό» στοιχείο με κάνει και είμαι τρομερά επιφυλακτικός.

Δλδ άκου τώρα τι μας λένε. Τρία άτομα που συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στον εμπρησμό της marfin φορούσαν κάτι μπλούζες. Πχ ο ένας μια κόκκινη που είχε την φάτσα του Τσε Γκε Βάρα (γιατί μόνο αριστεροί άπλυτοι τα κάνουν αυτά), ο άλλος φορούσε μια μπλούζα με την φάτσα του Ρεκόμπα επειδή είναι Πανιώνιος (δεν ξέρω αν βγαίνει χρονικά αλλά λέμε τώρα) και η κοπέλα είχε παχιά φρύδια και φορούσε μια μπλούζα της Φρίντα Κάλο.

Ένα χρόνο πριν τον εμπρησμό είχαν πάει διακοπές στην Ικαρια και σε μια φωτογραφία κρατούσαν κάτι μπαφους στο χέρι και φορούσαν τις ίδιες μπλούζες γιατί ως ξυπόλητοι και άπλυτοι 2-3 έχουν όλες και όλες. Ίδια φάτσα, ίδια ρούχα τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια; Τους πιάσαμε τους δολοφόνους , άπλυτους αριστερούς. Ψηφίστε ΝΔ και μέχρι να γίνει η δίκη και να αθωωθούν έχουμε χρόνο.

4 Likes

Επίσης σου λένε ότι αυτοί που παραπέμφθηκαν σε δίκη (και αθωώθηκαν) ουσιαστικά έμπλεξαν με μόνο λόγο την εξυπηρέτηση των μικροπολιτικων συμφερόντων του καθεστώτος.

3 Likes

Α ρε ηθικοπουτανες κυρπαντεληδες με κοντη μνημη

3 Likes

Όχι μωρέ conspiracy theories είναι κι αυτά.. Απορώ τι πίνουν αυτοί που τα γράφουν… :wink:

@Grissino δεν ξέρω φίλε, προσωπικά δεν πρόκειται να καταλήξω σε κάποιο οριστικό συμπέρασμα για το ζήτημα προτού μάθω και την τοποθέτηση του @Makdio19, τη δημοσιογραφική κρίση και διείσδυση του οποίου εμπιστεύομαι τυφλά…..

🫪 :woozy_face: :clown_face::person_in_manual_wheelchair:

4 Likes

Εξαιρετικό βίντεο.

4 Likes

2 Likes