Τι Να Κάνουμε; (κουβέντα περί αθλητισμού, κοινωνίας και καθημερινότητας)

Πραγματικά ό,τι πιο σιχαμένο οι σίστες της μιλγουολ…

3 «Μου αρέσει»

7 «Μου αρέσει»

Δεν είναι Αλβανός η Αιγύπτιος ο δράστης για να αναφερθεί η εθνικότητα του.

Είναι Ισραηλινός οπότε αβαβά.

4 «Μου αρέσει»

Κακοήθειες.
Δε κουβαλανε μαχαιρι οι Ισραηλιτες, δε το επιτρεπει το ταλμουδ.
Λογικα θα πεσανε πανω επιτηδευμένα στο αιχμηρο αντικειμενο οι αλλοι.

Υγ: τι υπεροχη λεξη το αβαβα

3 «Μου αρέσει»

6 «Μου αρέσει»

Σόρρυ που κυριακάτικα σας κάνω τέτοιο χουνερι αλλά μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται να γίνει βουλευτής

5 «Μου αρέσει»

Εσεις κανα ΝΟΠΟ κοτοπουλο τρωτε;

3 «Μου αρέσει»

Το έτρωγε η μασχάλη του ρε αμμεσως να τον κατακρίνεις

2 «Μου αρέσει»

Μηπως τυφλωθηκε απο τον εκτυφλωτικο ηλιο της Αλεξανδρας;

1 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Μηπως ηρθε η ωρα να εισαγχθει το emoji του κλοουν σαν προεπιλογη;
Παρακαλω η ΚΟ να επιληφθεί

2 «Μου αρέσει»

αν μπορείτε εξηγείστε τί βλέπουμε και σε εμάς χωρίς σόσιαλ

όχι τίποτα άλλο γιατί έχουμε και κάτι γείτονες που βγάζουν γλώσσα και πουλάνε μούρη εδώ στη γειτονιά (ή ό,τι απόμεινε από δαύτη)

Θενκς ιν αντβάνς

1 «Μου αρέσει»

Άλλο ένα σημαντικό θέμα και ρεπορτάζ από το αγαπημένο s(h)ite που μας κάνει σοφότερους. Δεν υπάρχουν λόγια πια για το πόσο (πιο) ηλίθιους μας θέλουν ρε γμτ

1 «Μου αρέσει»

Οπαδοι γνωστης ομαδος με σημα το τριφυλλι, με τον αρχηγο της 13 ονοματι ντοκεν (ή μουμια) αναμεσα τους, χαιρετουν τον θεο Ηλιο προτάσσοντας το χερι ως ενδειξη σεβασμου.

Ολα αυτα με πλατια χαμογελα και καμαρι περίσσιο, την ιδια μερα που -εντελώς συμπτωματικά- ο λαοφιλης ιδιοκτητης της καε της ιδιας ομαδος υποστηριζε σε πλατφορμα κοινωνικης δικτυωσης οτι ειναι πιο “δεξιος” απο γνωστο Ηλια, φυλακοβιο, υμνητη των ηττημενων του β παγκοσμιου.

Τουλαχιστον τα παλικαρια της 13 δεν πιξελιεσαν τα προσωπακια τους για τους θυμομαστε οταν τους πετυχουμε εξω, χωρις κρανη.

Ολα καλα κατα τ’αλλα. Ψαχνουμε για φορ, δεξι μπακ και ισως κοφτη που να μοιραζει παιχνιδι.

3 «Μου αρέσει»

Παπουτσακια στο μπατο σου μωρη μαιμου του φαραω.

3 «Μου αρέσει»

ρωμαιοι πρεπει να ειναι ολοι αυτοι, περα απο μερικους. αμα παρατηρησεις φαινεται το σημα. οχι βεβαια οτι ειναι ιαφορειτκη η κατασταση στην 13, ή στις αλλες μεγαλες κερκιδες της χωρας.

εχει εξαπλωθει στους δρομους και εχει μπει και στις κερκιδες η φαση. παντου κοτσαρουν και το ΙΣ ΧΡ ΝΚ.. που θεωρω πως χρησιμοποιειται αρχικα ως ‘‘δουρειος ιππος’’ για να εμφανιστουν και να παρουν χωρο στην κερκιδα.

Ναι είναι της Ρόμα

What is this? A crossover episode?

Νομιζω οτι η Λατσιο ηταν τετοιοι. Υπηρξε καποια ιδεολογικη αδελφοποιησις μεταξυ των δυο κραταιων ομαδων της αιωνιας πολης που δεν αντεληφθην? Ρε τι γινεται…

Το ΙΣ ΧΡ ΝΚ ειναι σαν το ΛΚΓΝ ΓΜΣ?

Δροσερες καλημερες απο την κολαση. Ξερετε αν θα ναυλωθει τσαρτερ για Αρκαλοχωρι?

4 «Μου αρέσει»

Βρειτε και σεις μια κυρια να αναστενάζει ετσι πανω απο το μνημα σας

3 «Μου αρέσει»

χαχαχαχαχα δεν είμαστε καλά καθόλου όμως

και η σωστή απόχρωση του πράσινου και όλα κομπλέ

1 «Μου αρέσει»