Superleague 2 (2026-2027)

Κρίνοντας από πέρσι που μας έβαζαν να παίζουμε μετά την Καλαμάτα και προπερσι που μας έβαζαν στις 11 και στις 12 τα εντός υποψιάζομαι ότι φέτος θα μας πήξουν στην Δευτέρα. Για να δούμε γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο θα σημαίνει πολλά

2 «Μου αρέσει»

Φαντάζομαι δεν μπορούσε να έχει την ίδια με την υπό εκκαθάριση παλιά παλιά ΠΑΕ. Αν είναι και υπό εκκαθάριση δηλαδή η παλιά.

Έτσι λέγεται η Π.Α.Ε.

4 «Μου αρέσει»

7 πρώην του Πανιώνιου στο 1ο παιχνίδι της σεζόν, Πανθρακικός - Πύργος:

Βασικοί: Φώτης Σγουρής, Νίκος Πέιος (Πανθρακικός) / Γιώργος Σαραμαντάς, Νίκολας Τσόρνομαζ, Κώστας Δούμτσιος (Πύργος)
Αναπληρωματικοί: Φρίξος Γρίβας, Γιάννης Φερεκίδης (Πύργος)

Τα λινκ οδηγούν στη σελίδα τους στη βάση δεδομένων.

3 «Μου αρέσει»

Για αυτό ήρθε 0-0 ….

6 «Μου αρέσει»

Και προπονητές ο αγαπημένος Κώστας Γεωργιάδης (πανθραξ) και ο συμπαθής Νώντας Κουτρουμάνος (πύργος).

6 «Μου αρέσει»

Πανιώνιος Ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης

Το απλό δεν ήταν διαθέσιμο λόγω της παλιάς ΠΑΕ.
Το ΠΓΣΣ 1890 (όπως έχει το μπάσκετ) δεν ήταν διαθέσιμο λόγω της θνησιγενούς απόπειρας σύστασης ΠΑΕ το 2021.

Οπότε πήγαν σε αυτό.
Είναι ένας λόγος που πολλές ομάδες που πέρασαν πρόσφατα από ερασιτεχνικό έχουν στο όνομα της ΠΑΕ το έτος ίδρυσης, για να ξεχωρίζουν από την προηγούμενη.

1 «Μου αρέσει»

Τελικά έχει μπει απλά δεν μπορείς να το βρεις από κανένα άλλο σημείο του σάιτ. Υπέροχο. Εταιρεία πληροφορικής η inDigital έτσι

1 «Μου αρέσει»

Άρεσε δεν άρεσε ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα με νίκη , μέχρι στιγμής στο κωλοπρωταθλημα !!
Γιούρια ρεεε!!!

4 «Μου αρέσει»

Μια διευκρίνιση
Ο αγώνας με τη Καλαμαριά είναι Κυριακή στις 14:00 όπως γράφει στο πρόγραμμα ή ακόμα δεν έχει αποφασιστεί;

1 «Μου αρέσει»

όχι antisocial, ακόμα δεν έχει οριστεί κάτι. Είναι πολύ νωρίς… Τσαγκοροδευτέρα ακόμα…

Οκ thanks
Τρόμαξα προς στιγμην και είναι και Δευτέρα πρωί όπως λες ….

1 «Μου αρέσει»

Ότι να ναι το σάιτ της λίγκας, λέει ότι το επόμενο μας ματς είναι με τη Καλλιθέα

Μαρκό Σέρρες 1-0 τελικό

3 «Μου αρέσει»

Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα κάτι το σπουδαίο από τις 2 ομάδες που να μας τρομάζει. Βέβαια όλα θα κριθούν στα μεταξύ μας παιχνίδια

2 «Μου αρέσει»

Πρέπει να είμαστε και μεις πολυ προσεκτικοί πάντως. Μηδέν απώλειες με τους αδύναμους τύπου Απόλλων πύργο κλπ, και μεγάλη προσοχή σε ομάδες τύπου Καλλιθέα Λάρισα Καρδίτσα μαρκο κλπ,και αυτά πρέπει να μπούμε δυνατα

2 «Μου αρέσει»

Καλλιθέα Νίκη 2-1 τελικο

3 «Μου αρέσει»

Η νίκη απειλεί μόνο με στημένα

2 «Μου αρέσει»

Απώλειες θα υπάρχουν πολλές από όλους, θα πάει το Χ σύννεφο. Το θέμα είναι να ρολάρει η ομάδα και να είναι έτοιμη την 7η αγωνιστική στο Βόλο. Από εκεί μέχρι και το τέλος του 1ου γύρου με ελάχιστες εξαιρέσεις όλα τα παιχνίδια είναι φωτιά.

Προσοχή στην έδρα μας, προσοχή στα νεύρα, τις χαζές κάρτες, ηρεμία και στήριξη στις αναποδιές και θα τα καταφέρουμε.

9 «Μου αρέσει»

Έβγαλε ανακοίνωση η Νίκη για την διαιτησία

1 «Μου αρέσει»