Superleague 2 (2026-2027)

Ανοίγω τοπικ γιατί άκουσα ενδιαφέρουσα φήμη σήμερα πως παίζει να μην πέσει κανεις από την σλ1 φέτος για να αυξηθουν οι ομαδες από 14 στις 16 (με Καλαμάτα και Ηρακλή που ανεβηκαν).

Θεωρητικά αυτό μας βολεύει γιατί θα είναι λιγότεροι οι αξιόλογοι σντίπαλοι στην σλ2 του χρόνου.

Το γελοίο είναι ότι περιμένουν στην σλ1 να δουν ποιοι πέφτουν βαθμολογικά ως έχει τώρα για να κατεβάσουν και να ψηφίσουν την πρόταση μετά αναλόγως τι τους βολεύει (συμμαχίες, άρματα κλπ).

Το καλύτερο πάντως είναι πως πιστεύουμε ότι η σλ2 είνσι το ρδελομπού και ότι στην σλ1 είναι όλα κομπλέ…:joy:

6 Likes
2 Likes

Αυτό πρακτικά, σημαίνει ότι οι ομάδες που θα έβγαιναν κερδισμένες από την υπόθεση, τη συγκεκριμένη στιγμή, θα ήταν η Νίκη Βόλου και ο Πανιώνιος, καθώς τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του βορείου και του νοτίου ομίλου αντίστοιχα της Super League 2. Πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που ο όρος θα αναφέρει αύξηση των ομάδων και όχι μείωση. Και αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα που θα προκύψει…

Εντωμεταξύ όλα τα άρθρα λένε τι θέλουν οι μικροί και τι κάνουν οι “μικρές” ΠΑΕ.

Ξέρει κανείς τι θέλουν οι “μεγάλοι”? Γιατί αυτό θα γίνει…

2 Likes
1 Like

ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που το συνυπέγραψε

Τώρα αρχίζουμε να μιλάμε…

1 Like

Ολοι περιμένουμε ….

Και να περάσει η όποια αναδιάρθρωση, ποιος εγγυάται ότι δε θα περιλαμβάνει όρο να μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του εκ νέου αυτός που υποβιβάστηκε;

Εμένα ως πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό πάντως, παρά να ανέβουν οι 2οι των ομίλων της σλ2.

3 Likes

Λένε ότι ο ΚΑΠ απαγορεύει ρητα το να μην πέσει αυτός που έπεσε, οπότε αυτό ίσως είναι το μόνο που δεν θα γίνεται.

Από την άλλη γιατί να τους νοιάζει τότε ΑΕΛ και Πανσσεραϊκό τόσο πολύ τώρα…

Στην τελική ό,τι θέλουν θα κάνουν…

Έναν όμιλο θα έχει του χρόνου. Για του παραχρόνου άγνωστο πάντως…

2 Likes

Ρε σεις μήπως για αυτό ο πρόεδρος δεν έχει πάρει προπονητή κ παίχτες;

4 Likes

4D Chess ο πρόεδρος

3 Likes

Από αλλού περιμέναμε wild card από αλλού θα έρθει. Το απόλυτο plot twist να παίξουμε πρώτη κατηγορία ποδόσφαιρο, δέυτερη στο μπάσκετ :joy:

7 Likes

εγω να ρωτησω κάτι? Εστω (λεμε τωρα…) οτι μας ανεβαζουν τωρα Α Εθνικη. Βαζετε το χερι στην φωτιά οτι ο προεδρος θα πει ναι???

4 Likes

Ε γιατί να πει όχι. Χρόνος υπάρχει για να φτιάξεις ομάδα, το μόνο αγκάθι είναι το γήπεδο. Αλλά ας ανέβουμε κι ας παίξουμε και στην οπαπ αρένα :joy:

4 Likes

Αυτή η σκέψη που έχει ο Terner μου πέρασε και εμένα από το μυαλό. Πάντως είμαστε χώρα της πλάκας. Ασόβαρα πράγματα.

5 Likes

https://magnesianews.gr/athlitismos/mpeos-an-ginei-anadiarthrosi-as-anevoyn-niki-kai-panionios.html

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

2 Likes

Ναι, αλλά δεν το θέλει όμως…

3 Likes