Το ertflix για κάποιον λόγο έχει ανηρτημένο έτοιμο για μετάδοση Πανιώνιος - Απόλλων Καλαμαριάς στην ΕΡΤ2, 12/09 16.00’. Ίδωμεν.
Λάππας επίσης δήλωσε ότι ο Πανιώνιος θα παίξει Σάββατο, άρα μάλλον ισχύει αυτό που λέει το ερτφλιξ
Μαλακιες της Νίκης. Και το φάουλ δινόταν και πέναλτυ δεν ήταν και ο δικός τους έσπρωχνε. Στο μόνο που έχουν δίκιο είναι για τη φανέλα που ο επόπτης έπρεπε να δει.
Ο ρουπ παρακολούθησε την Μαρκό. Είναι ο σκάουτερ μας;
Ανακοίνωση και η Σύρος για την διαιτησία…
Νέα εποχή στην ΣΛ2…
5 μέρες πριν τα παιχνίδια πάλι δεν ξέρει κανείς πότε/πού παίζει ποιός και σε ποιά μέσα γίνονται οι μεταδόσεις.
Τέτοιο ρδελομπού ακόμα και για Ελλάδα είναι αδιανόητο.
Η κατάσταση μου μοιάζει χειρότερη από πέρσυ εντωμεταξύ από θέμα προγραμματισμού.
Ειλικρινά ρε σεις, το κάνουν για να μαγειρεύουν διάφορα από πίσω ή να μπορούν να μαγειρέψουν όταν έρθει η κρίσιμη ώρα;
Είναι τόσο ανίκανοι να συντονίσουν και να προγραμματίσουν τουλάχιστον τα παιχνίδια του επόμενου μήνα να ξέρουν τα κανάλια, οι οπαδοί, οι ομάδες αλλά ακόμα και η ίδια η στοιχηματική και να οργανωθούν αναλόγως;
Εκβιάζουν καταστάσεις στο παρασκήνιο;
Όλα μαζί;
Ποιόν μπορεί να ωφελεί όλο αυτό το μπάχαλο με το πρόγραμμα, τις μέρες και τις μεταδόσεις;
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά.
Όλα μαζί, κυρίως είναι ανίκανοι και ζούμε στην Ελλάδα άρα περνάνε αυτά τα πράγματα.
Αξίζει να αναφερθεί και ότι 3-4/16 ομάδες παίζουν σε άλλες έδρες…
Επίσημα Δευτέρα στις 16.00’ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μας χαλάει και το ταξίδι στο Αγρίνιο για το φιλικό του μπάσκετ με τη Δόξα Λευκάδας ![]()
Απαντάω στον εαυτό μου γιατί έχω πολλά νεύρα
Ξέρετε τι ΠΣΚ μπόμπα θα ήταν αυτό;
Παρασκευή φιλικό βόλεϊ με Βουκουρέστι
Σάββατο (όπως έγραφε αρχικά στο ερτφλιξ) ποδόσφαιρο με Καλαμαριά και καπάκι φιλικό βόλεϊ με Βουκουρέστι
Κυριακή ταξιδάκι Αγρίνιο φιλικό μπάσκετ με Ιωάννινα
Διανυκτέρευση με ρυθμισμένο το ρεπό της Δευτέρας ώστε
Δευτέρα φιλικό μπάσκετ με Λευκάδα
Και καπάκι επιστροφή
Ε τα νεύρα μου… ήταν πολύ μπόμπα
Δεν θα μπορέσω να έρθω .
Δηλ Δευτέρα στις 16:00 , ημέρα εργάσιμη , που ανοίγουν τα σχολεία και οι δραστηριότητες, μέσα στον ήλιο που απευθύνεστε ρε γιδοβοσκοί;
Στους συνταξιούχους;
Άντε να τελειώνουμε φέτος με το πρωτάθλημα του κωλου! Όχι ότι θέλουμε να πάμε και σε καλύτερο δηλαδή … Στα παπαρια μας και η Α Εθνική με τις κωλομαδες της ! Απλά εκεί μας ταιριάζουν καλύτερα οι ωρεσ διεξαγωγής των αγώνων για να βλέπουμε τη Πανιωναρα ! Για αυτό και μόνο θέλουμε να ανέβουμε!
Το εκτός έδρας με τον Πύργο θα γίνει στην Πατρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Ούτε κι εγώ. Βάλτε φώτα αλλιώς μην κάνετε αγώνες Δευτέρα τέτοια ώρα, και γενικά τέτοια εποχή. Αν και την Δευτέρα θα δροσίσει λέει.
Μια ανάρτηση συγχωνεύτηκε σε ένα υπάρχον θέμα: Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Ποδόσφαιρο (Καλοκαίρι 2026)
Ξεπερνάνε και τον ίδιο τους τον εαυτό, φέτος: αλλαγή ώρας παιχνιδιών λιγότερο από 24 ώρες πριν…
Κανονίστε να το βάλετε 12 το μεσημέρι το δικό μας τη Δευτέρα
Για ξέρασμα είναι.
Και στα καπάκια Παρασκευή μεσημέρι στην Καρδίτσα με απαγόρευση μετακίνησης για να δέσει το γλυκό