Φοβάμαι πως η SL2 θα κριθεί πολύ σκληρό θέαμα και για εκεί
Και σε κάνα onlyfans πρέπει
Dark web και έτσι… άσε που να δεις τον πρόεδρα της SL2 σε περιπτύξεις είναι για πολλυ γερά στομάχια.
Αρχίσαμε με τις αλλαγές…
Θα ανέβαιναν 39 πούλμαν γαύροι μαλλον
Τι πιο λογικό, αντί να δουνε την αντρική ομάδα στο Γιουρόπα, θα ανέβουν να δουν ντέρμπι Β ομάδων
Πραγματικά όμως πόσες διμοιρίες των ματ χρειάζονται για ομάδες β στη SL2??
Θα μου πεις στη κλήρωση το χαρατήρισαν ως ντέρμπι της αγωνιστικής…
Δεν ξερω αν το χε γράψει και άλλος, αλλα εδώ ειναι η επίσημη σελίδα της σλ2. Νομίζω στο YouTube θα και οι αγώνες,αλλα το αφήνω να το έχουμε μπας και παίζει και εδώ τίποτα.
Μια ανάρτηση συγχωνεύτηκε σε ένα υπάρχον θέμα: Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης Β’ (6/9 16:00 Superbet.gr)
Μιλάμε για ρδελομπού έτσι, όχι αστεία…
Μήπως ξέρεις κανείς τι γίνεται και με τις Κ17 - Κ19; Φαίνεται να εξορίστηκαν από το κατά τα άλλα υπέροχο νέο site της Superbet (league 2)
Προσωπικά μου φάνηκε πολύ άσχημο, βουτηγμένο σε σύγχρονες (κακόγουστες και αγνώστου «φυσικότητας») τάσεις, συν το αισχρό νέο λογότυπο.
Όσο για την έλλειψη των αναπτυξιακών, φαντάζομαι θα το θυμηθούν όταν είναι να γίνει η πρώτη αγωνιστική ![]()
Αξίζει να πούμε ότι στο νέο (εδώ και κάτι μήνες) σάιτ της ΠΑΕ ακόμα δεν έχει μπει το ρόστερ.
Εντωμεταξυ το Ι. ξέρει κανείς τι είναι;
Και θα την πω αμαρτία μου, τελικά δεν μου αρέσει καθόλου το νέο σαιτ της ΠΑΕ και είναι εντελώς δυσλειτουργικό.
Παλεύω να βρω το ρόστερ μια ώρα και ακόμα δεν ξέρω που στον Μπέο είναι…
Δώσε λινκ ρε συ @xlapatsas γιατί δεν το βρίσκω σε κανένα μενού…
Το Ι. λογικά σημαίνει Ιστορικός, δεν ξέρω γιατί το έβαλαν
Κουίζ:
Δεν μπορεί να φτιάξει μια τουαλέτα
Δεν μπορεί να φτιάξει ένα σάιτ
Κουνάει δάκτυλο
Τι είναι;
Μωρέ το γλυκούλι…
Από το Gazzetta,
"Οι μεταδόσεις στη… δημόσια τηλεόραση και το ίντερνετ
Τέλος, όσον αφορά τις μεταδόσεις των αναμετρήσεων, αυτές επιστρέφουν στη Δημόσια τηλεόραση, καθώς η ΕΡΤ κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη διοργανώτρια αρχή έτσι ώστε να δείχνει στο φίλαθλο κοινό τα σημαντικότερα παιχνίδια.
Όπως προκύπτει, η συχνότητα της ΕΡΤ2 Σπορ θα μεταδίδει τα σπουδαιότερα ματς της εκάστοτε αγωνιστικής, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι διαθέσιμα μέσω Live Streaming στο YouTube της εταιρίας χορηγού της διοργάνωσης."