Η ηλεκτρονική εγγραφή από εδώ https://members.panionios.gr/
λειτουργεί κανονικά τελικά; το προωθούμε σε κόσμο κλπ ως τρόπο για να γραφτεί κάποιος;
Η ηλεκτρονική εγγραφή από εδώ https://members.panionios.gr/
λειτουργεί κανονικά τελικά; το προωθούμε σε κόσμο κλπ ως τρόπο για να γραφτεί κάποιος;
@Baggio που βρισκόμαστε;
Ναι ρε σεις λειτουργει μπόμπα.
Εγώ εγγράφηκα και πλήρωσα κανονικά από την πρώτη μέρα που έγινε live τον Φλεβάρη.
Η ανανέωση του στατους μου δεν έγινε αυτόματα ωστόσο αλλά πήρε μερικές μέρες ώστε να δείχνει η πλατφόρμα ότι είμαι ενεργό μέλος, γιατί πιθανολογώ τσεκάρουν από πίσω χειροκίνητα τις πληρωμές (ειδικά και μέσω stripe που την έκανα εγώ) και ανανεώνουν το account σου μετά.
Παιδιά η πλατφόρμα είναι πλήρως λειτουργική από τότε που το μοιραστήκαμε εδώ.
Οι πληρωμές επαληθεύονται από τη γραμματεία και στη συνέχεια ενεργοποιούνται. Γι’ αυτό ίσως παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο να εμφανιστείτε ως ενεργά μέλη.
Επίσης γίνεται και μία σχετική ταυτοποίηση και έλεγχος από τη γραμματεία, ώστε να μην υπάρχουν διπλοεγγραφές μελών, να υπάρχει σωστή καταγραφή (πότε ήταν η πρώτη εγγραφή, πόσες φορές ανανεώθηκε η συνδρομή, πότε ήταν η τελευταία ημ/νια ανανέωσης κλπ) και να υπάρχει πλέον ένα μόνο ψηφιακό αρχείο για τη διαχείριση όλων των μελών του συλλόγου.
Το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα, εξαρτάται από την διοίκηση.
Η εγγραφη νεου μελους καταληγει σε σφαλμα.
Πρωτα σκαει timeout-or-duplicate.
Κατοπιν δευτερης απόπειρας και ανεξαρτητα με το αν εχεις κλικαρει την Πολιτικη απόρρητου, σκαει:
Αν ήσουν στο παρελθόν μέλος, πιθανότατα το e-mail που χρησιμοποιείς για την εγγραφή σου να έχει ήδη εισαχθεί με το μαζικό import που έγινε και γι’ αυτό να σου πετάει το μήνυμα του διπλότυπου. Αν θες στείλε μου τις πληροφορίες (e-mail / username) που χρησιμοποίησες σε private message για να το ελέγξω.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ, αλλά εγώ κόλλησα στο να εντοπίσω το SWIFT/BIC και δεν μπόρεσα να προχωρήσω στη πληρωμή.
Αν επιλέξεις τρόπο πληρωμής την Τραπεζική κατάθεση στην Credia Bank, λαμβάνεις e-mail με το IBAN που πρέπει να κάνεις την κατάθεση
Διευθετήθηκε.
Ευχαριστώ Ντίνο ή και Ρομπερτο Μπάτζο για την καθοδήγηση και τη άμεση ανταπόκριση!
Επιβεβαιώνω ότι η φόρμα και η διαδικασία λειτουργεί μια χαρά, αρκεί να εχεις φροντίσει να εγγραφείς πρώτα στη σελίδα.
No excuses κυριες και κυριοι, οσο εγω πληκτρολογώ εσείς παραγγέλνετε.
Μην τα λιγουρευστε, εγγραφείτε!!!1

Στο σημείο που επίκαιροποιεις τα στοιχεια σου, στο τέλος έχει ένα κουτάκι με την πολιτική απορρήτου που πρέπει να αποδεχτείς /τσεκάρεις.
Τότε δεν βγάζει λάθος
Παιδιά έχετε αρχίσει να λαμβάνετε καλά νούμερα ως προν την αύξηση/ταμειακή ενημέρωση των μελών απο την μέρα που ξεκίνησε η πλατφόρμα;
Σχετικά καλή, να το ξανά βγάλουμε από Τρίτη στον αέρα, να το δουν όλοι, για να εχοε καλύτερη εικονα
![]()
Χίλια μπράβο στα παιδιά που δουλεύουν τον ψηφιακό Πανιώνιο και είναι εξέχοντα μέλη του φόρουμ.
Γιατί στην ανανέωση της συνδρομής μου ζητά 2 μέλη που με προτείνουν;
Ανανέωση είναι
Άσε που με είχαν προτείνει Δημητρός Δάλλας και Δ. Καραμπάτης ![]()
Ο Ψηφιακός Πανιώνιος είναι κάτι σαν το Νέος Πανιώνιος;
Οι δύο από πάνω δεν κανουν