Πλατφόρμα Συνδρομών Μελών Ερασιτέχνη

Παρατήρησα σήμερα ότι γενικά δουλεύει σούπερ η νέα πλατφόρμα μελών του Ερασιτέχνη αλλά αναρωτιέμαι αν είναι στημένο να υποστηρίξει νέες εγγραφές και πληρωμές ή όχι ακόμα:

Προχωράμε σε εγγραφή κανονικά @GEOPANTH ??

Πολλά μπράβο σε όσους δουλέψανε να το στήσουνε και είμαι 1000% σίγουρος ότι θα αύξησει άμεσα τα μέλη στον Ερασιτέχνη!

6 Likes

Έχει έρθει mail στα μέλη -σε μένα τουλάχιστον- με username και password .

Διαδώστε

4 Likes

Χρειαζομαστε προταση απο 2 μελη… “λυσσάξτε τσαούσες” (που λεγε κι ο Μαρίνος) ποιος θα προλάβει να μας προτείνει (για όσους δεν ειμαστε μελη εννοω)! :rofl:

1 Like

Καλησπέρα!!! :blue_circle::red_circle: Η νέα Πλατφόρμα Μελών του Πανιωνίου είναι στον «αέρα»!

Ξεκίνησε τη λειτουργία της από σήμερα. Στόχος μας είναι η πλήρης διαφάνεια, η καλύτερη οργάνωση και η άμεση επαφή με όλους σας.

Επειδή θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν ρολόι, η διαδικασία θα γίνει σταδιακά:

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την είσοδο:

Σταδιακή αποστολή: Σήμερα εστάλησαν τα πρώτα emails στο 50% των μελών μας για το αρχικό “test run”. Αν δεν το λάβατε ακόμα, μην ανησυχείτε, έρχεται η σειρά σας!

Πρώτη σύνδεση: Χρησιμοποιήστε το username και το password που θα βρείτε στο mail σας. Για λόγους ασφαλείας, αλλάξτε αμέσως τον κωδικό σας μετά την πρώτη είσοδο.

Επικαιροποίηση στοιχείων: Παρακαλούμε πηγαίνετε στα «Προσωπικά Στοιχεία» και διορθώστε τυχόν λάθη. Σε πεδία που δεν είχαμε πληροφορίες, έχουν μπει προσωρινά (dummy) στοιχεία.

Συνδρομές & Εγγραφές:

Ανανέωση: Μέσα στην πλατφόρμα θα δείτε μήνυμα για το πότε έληξε η συνδρομή σας, ώστε να μπορείτε να την ανανεώσετε εύκολα.

Νέες Εγγραφές: Για όσους δεν είναι μέλη, η εγγραφή είναι πλέον ανοιχτή για όλους! Η ετήσια συνδρομή είναι 40€.

Σημείωση: Τον 1ο χρόνο εγγράφεστε ως πάρεδρα μέλη και στη συνέχεια αποκτάτε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Διαβάθμιση Πληροφοριών:

Η νέα πλατφόρμα προσφέρει διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης:

Ενήμερα Μέλη: Πλήρης πρόσβαση σε όλα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών στοιχείων του συλλόγου (απόλυτη διαφάνεια).

Μη ενήμερα μέλη: Πρόσβαση στο Καταστατικό, νέα, ανακοινώσεις και γενική ενημέρωση.

Τι ακολουθεί:

Από Δευτέρα θα βγει επίσημη ανακοίνωση με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Για τα μέλη που δεν έχουμε το email τους, θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς για να σας βοηθήσουμε στην εισαγωγή σας.

Ζητάμε την υπομονή σας για τις επόμενες λίγες εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί η ένταξη όλων των μελών και να ανέβει όλο το αρχειακό υλικό και οι ανακοινώσεις.

Θενκς

Αλκηστις Μποζοβιτς

9 Likes

Βάλε εμένα και άλλον ένα

Αλκηστις Μποζοβιτς (συμπλήρωσε)

3 Likes

Μόλις συνδέθηκα, πολύ καλή κίνηση.

Μου θύμισε βέβαια ότι έχω να πληρώσω 2 χρόνια :cry:

3 Likes

δυστυχώς @Panionios4ever από Firefox και Chrome browser σε υπολογιστη οχι κινητό) η πληρωμη δεν προχωράει μέσω Stripe και δεν με αφηνει να συνεχισω για εγγραφή νέου μέλους είτε με Stripe είτε με Παγκρητια Τραπεζα και βγάζει αυτό το error πανω πάνω:

Κι εγω που προσπαθησα να κανω εγγραφη σαν νεο μελος μου βγαζει στο τελος το error (ενω εχω τικαρει το σχετικο κουτακι):

Σφάλμα

Αποτυχία εγγραφής: Πρέπει να αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου.”

1 Like

Αρχικά ΜΠΡΑΒΟ! Έλειπε πολύ και απλοποιεί πολύ τα πράγματα, επίσης πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν! Δύο πραγματάκια μόνο: Προσπάθησα να ανανεώσω τη συνδρομή μου και πρώτον, δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάει όλα αυτά τα στοιχεία, εφόσον τα είχα δώσει στην 1η μου εγγραφή (δλδ π.χ. τα 2 μέλη που με προτείνουν) και δεύτερον, παρότι τα συμπλήρωσα όλα, μόλις πάτησα πληρωμή μου έβγαλε error, timeour-or-duplicate, οπότε δεν μπόρεσα να προχωρήσω. Καμιά ιδέα;

1 Like

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο σχετικά με τις πληρωμές, αλλά παγκρήτια δεν υπάρχει πια. Συγχωνεύτηκε με αττικα και πλέον λέγεται credia.

Επικαιροποιεις τα στοιχεία σου και κάνεις ανανέωση.

Μετά μπορείς να πληρώσεις.

Και Με το stripe επίσης.

Δευτέρα θα γίνει η επικαιροποιηση των συνδρομών μολις πάρουμε τα statements.

Ναι θα αλλάξουμε το όνομα,λ σε Credia το είχαμε βάλει αρχικά με την δημιουργία πλατφορμας. Παρόλα αυτά εγώ μόλις πληρωσα.

Οτι θέματα έχετε στέλνετε να τα δούμε και να τα “φτιάξουμε”

άμα δεν έχουμε γραφτεί ποτέ…?

Ναι αυτό το διορθώνουμε.

Επειδή είναι η πρώτη φορά στην πλατφορμα πρέπει να επίκαιροποιήσεις τα στοιχεία γιατί δεν είχαν περαστεί όλα τότε.

Επισης στα προτεινόμενα βάλε χχχχ επειδή είσαι ήδη μέλος.

Πατάς ανανέωση στοιχείων και τότε σε αφήνει να ανανέωση συνδρομή (πληρωμή).

Φυσικά όλες οι λεπτομέρειες θα υπάρχουν από βδομάδα στο σαιτ και στην πλατφόρμα.

Ευχαριστω που λέτε τι θέματα αντιμετωπιζετε

Αλκ

3 Likes

Κάτσε να το δω με προγραμματιστή.

Οτι θέμα έχετε ενημερώνετε.

Θα βγάλουμε αναλυτικές οδηγίες

:heart::blue_heart:

2 Likes