Πλατφόρμα Συνδρομών Μελών Ερασιτέχνη

Στο τέλος της φόρμας εγγραφής, υπάρχει ένα checkbox για την αποδοχή της πολιτικής απορρήτου.

Το τσεκάρεις και μετά πατάς Ολοκλήρωση Συνδρομής

1 «Μου αρέσει»

Κατάφερα με κάποιο τρόπο να επικαιροποιήσω τα στοιχεία μου και με έβγαλε σε μια σελίδα που έλεγε να καταθέσω τα χρήματα στην τράπεζα (δλδ δεν μου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσω ηλεκτρονικά). Επιπλέον, τώρα μου εμφανίζει “Δεν έχετε κάποια ενεργή συνδρομή” στην Κατάσταση Συνδρομής :confused: Σόρι για το πρήξιμο αλλά θέλω πραγματικά πολύ να πληρώσω! :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 «Μου αρέσει»

ισως βιαζόμαστε λίγο όλοι…

κατάφερα να πληρώσω μέσω stripe κι εγώ αφού έφτιαξα προφιλ κανονικά πρώτα από εδώ: Εγγραφή - Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Πλατφόρμα Διαχείρισης Μελών

Αλλά δεν δείχν ει ανανεωμένη η συνδρομή ενω στην κάρτα μου πληρώθηκε κανονικά.

Ίσως πρέπει να ανανεωθεί χειροκίνητα μετά την πληρωμή από τους διαχειριστές από ό,τι κατάλαβα αφού ελεγξουν το stripe.

1 «Μου αρέσει»

EDIT: Όλα καλά, το έλυσα, άντε, γραφτείτε όλοι-ες-α λέμε!

3 «Μου αρέσει»

έχουμε σκέψεις να βάζουμε και ειδικο μπλε-κοκκινο αστεράκι στο προφιλ όποιου είναι (πληρωμένο) μέλος στον Ερασιτέχνη αποστέλλοντας ένα screenshot από την πλατφόρμα με τον αριθμό μελους του με ένα μηνυμα στο τσατ…για να ξεχωρίζουμε και ποιοί είμαστε…

1 «Μου αρέσει»

Ένα μεγάλο μπράβο.

2 «Μου αρέσει»

νομίζω ναι

θα τραβήξει και άλλους/ες/α αυτό!

2 «Μου αρέσει»

Φοβερό! Μπήκα, άλλαξα το password και όλα καλά, φαίνεται κανονικά η συνδρομή μου. Μπράβο!

1 «Μου αρέσει»

Οπως γραφω, το ειχα τσεκαρει αυτο το κουτάκι, αλλά δεν δούλεψε και μου εβγαλε αυτο μνμ (παραπάνω από μια φορα).

@CaveMan ανοίγεις πρώτα λογαριασμό εδω σε αυτό το λινκ:

Και μετά πας στις συνδρομες και πληρώνεις.

Με Stripe ωστοσο θα παρει μερες να σου φανει στο προφιλ σου απο ότι κατάλαβα γιατί το ανανεώνουν χειροκίνητα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη.

2 «Μου αρέσει»

Το εκανα αυτο, αλλα ειμαι στην αναμονη για να ερθει email επιβεβαιωσης/ενεργοποιησης.
(εννοείται εχω τσεκαρει spam folder κλπ και ουτε εκει εχω λαβει κατι).

Εμένα μου ηρθε στο spam παντως

Μεχρι στιγμης πουθενα… ισως σκασει αργοτερα ή λογω αλλαγων και διορθωσεων καθυστερησει(?)

1 «Μου αρέσει»

Χαχ μπορείτε να πληρώσετε για το 26.

Αυτά τα μικρό θεματακια βλέπουμε κ διορθωνουμε

1 «Μου αρέσει»

Μια χαρά όλα!

‘Αλλαξα και κωδικό, όλα κομπλέ!

Μπράβο και καλή αρχή!

1 «Μου αρέσει»

Παιδιά να πουμε εδώ ότι η πλατφόρμα στήνεται εθελοντικά δεν υπάρχει καμία εταιρία από πίσω. Το πρότζεκτ το τρέχει η Άλκηστη ο Βάιος και ο Αυγουστίνος και αυτό είναι το νόημα .
Ο Πανιώνιος για τον Πανιώνιο

11 «Μου αρέσει»

Καλημέρα σε όλους και από μένα.
Καταρχάς χαίρομαι πολύ που ξαναβρίσκω και έχω επικοινωνία με πολλούς φίλους από το παλιό Forum.

Σχετικά με την πλατφόρμα, όπως καθετί καινούργιο έτσι κι αυτό, σίγουρα χρειάζεται τον χρόνο του για να ρολλάρει απροβλημάτιστα. Αντιμετωπίζουμε κάποια μικροπροβλήματα τα οποία όμως θα επιλυθούν το συντομότερο δυνατό.

Για να μη μπει στη διαδικασία η γραμματεία του ερασιτέχνη να δημιουργεί λογαριασμούς και να καταχωρεί συνδρομές για κάθε μέλος ξεχωριστά, έγινε ένα μαζικό import στοιχείων συνδρομών για υφιστάμενα μέλη που η γραμματεία είχε το e-mail τους. Επειδή με τη μαζική εισαγωγή δεν ενημερώθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που δηλώνονται στη φόρμα νέας εγγραφής, προτείνονται τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε login με τα στοιχεία που λάβατε στο e-mail σας
  2. Επεξεργαστείτε τις προσωπικές σας πληροφορίες και αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου
  3. Πλοηγηθείτε από το Menu στις Συνδρομές
  4. Προχωρήστε με την ανανέωση της συνδρομής σας.

Έχετε υπόψιν σας πως εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης στην Credia Bank, θα πρέπει να προωθήσετε το καταθετήριο στη γραμματεία για να επιβεβαιώσει την πληρωμή και να ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας. Αν επιλέξετε το Stripe, η πληρωμή γίνεται μεν αυτόματα αλλά επειδή πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι εμφανίστηκαν στο account του συλλόγου, υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της συνδρομής σας.

Όποιος φίλος του συλλόγου θέλει να γραφτεί και να γίνει μέλος στον ερασιτέχνη, μπορεί να το πραγματοποιήσει με δημιουργία νέου λογαριασμού και νέα συνδρομή.

Το προσεχές διάστημα, θα δημιουργηθεί και ένα step by step tutorial με επεξήγηση των βημάτων και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση του ερασιτέχνη κι άλλες δυνατότητες της πλατφόρμας.

Να είστε όλοι καλά και παρακαλώ για την υπομονή και την κατανόησή σας
ΜΦΧ
Βάιος

9 «Μου αρέσει»

Σε ποιο email προωθούμε την απόδειξη κατάθεσης μέσω credia?

@Panionios4ever

Info@pgss

Cc. Alkistis.bozovits@panionios.gr

Γραψε πληρωμή συνδρομής μέσω πλατφορμας

( καλά που μας τα λέτε γιατί μαζεύουμε απορίες να τις φτιαξουμε άμεσα)

Καλό μηνα

3 «Μου αρέσει»

Κάτι ακόμα για την λίστα σου @Panionios4ever :slight_smile:

Στην πληρωμή μέσω Stripe φαίνεται ότι τα χρήματα πήγαν στο PANIONIOS CAMP.GR

εντελώς αμελητέο ωστόσο και δεν επηρεάζει σε τίποτα αφου στο ιδιο πουγκί πάνε όλα… δεν ξέρω καν αν αλλάζει στο Stripe μετά το αρχικό σετάρισμα. :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: