Πλατφόρμα Συνδρομών Μελών Ερασιτέχνη

@Panionios4ever @Baggio

Εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστούμε πολύ!

Βάιε ωραία που ξαναβρισκόμαστε μετά από τόσα χρόνια.

Καλό μήνα παιδιά!

5 «Μου αρέσει»

Ολοκλήρωσα κι εγώ νωρίτερα την εγγραφή μου με επιτυχία… ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα που τρέχει αυτό το εγχείρημα!

:heart: :blue_heart: Τα βλέπουμε όλα ΚΟΚΚΙΝΑ και ΜΠΛΕ :heart: :blue_heart:

4 «Μου αρέσει»

Συγχαρητήρια σε όλους γράφτηκα κι εγώ - ήμουν πολύ παλιά μέλος ελπίζω να μην δημιούργησα θέμα διπλοεγγραφής - αν χρειάζεται κάποια βοήθεια/δεύτερα μάτια σε θέματα ασφάλειας/τεχνικής υποδομής (και με τα προσωπικά δεδομένα που διαχειρίζεται η εφαρμογή) με χαρά να βοηθήσω.

6 «Μου αρέσει»

Ανανεωσα κι εγω! Την τελευταια φορα το εκανα μεσω proxy βλεπε @sakil :rofl:

5 «Μου αρέσει»

Θα είχε και πάρα πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε κάποια στιγμή και κάποια στατιστικά των μελών του Ερασιτέχνη τώρα που σιγά σιγά τακτοποιούνται όλα τα data και μπορεί να βγει κάποια συνολική εικόνα. @GEOPANTH @Baggio @Panionios4ever

Όχι προφανώς εν είδη φακελώματος (θου κύριε….) αλλά κυρίως για το πώς μπορεί να μεγαλώσουν κι άλλο τα νούμερα και στο τι θα βοηθούσε κι άλλο την προσπάθεια (πχ αν ο μέσος όρος ηλικίας των μελών είναι άνω των 70 είναι θέμα).

Προσωπικά ας πούμε δεν έχω καθόλου εικόνα για τι αριθμούς μελών μιλάμε.

Πχ ο Ερασιτέχνης έχει 50, 100, 300 ταμειακώς ενήμερα μέλη (και πόσα μη ενήμερα;)

Προφανώς εκ των έσω τα γνωρίζει η ομάδα.

Δεν γνωρίζω καν αν επιτρέπεται να δημοσιευτούν αυτά τα νούμερα (ή αν έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν) αλλά πιστεύω μια ανώνυμη στατιστική ανάλυση δεν θα δημιουργεί θέμα (από άποψη προσωπικών δεδομένων, gdpr κλπ)

Ενδεχομένως να βγαίνουν αυτά στις συνελεύσεις ωστόσο και εγώ να μην το γνωρίζω.:grinning_face:

2 «Μου αρέσει»

Πριν 4 χρόνια τα ταμειακως ενήμερα μέλη ήταν 25 .
Όταν ο ΓΣ Άρης έχει 6.700 και είμαστε έτη φωτός μπροστά σε θέματα διοίκησης

5 «Μου αρέσει»

Ποιόν να βάλουμε για σύσταση εκτός απο την κοπέλα πάνω;

τι είπες τώρα…

με σωστή καμπάνια τουλάχιστον θα τα φτάσουμε σιγά σιγά τα 100…τι διάολο!

Τα στατιστικά και αν μπορούν να δημοσιοποιηθούν ή όχι, είναι θέμα του ΔΣ πιστεύω.
Σίγουρα με τις σωστές κινήσεις και τη σωστή προώθηση, μπορούμε να πιάσουμε 4ψηφιο νούμερο ταμειακά ενήμερων μελών…

4 «Μου αρέσει»

Πριν απο μερικα χρονια που το ειχαμε πρωτο αναθερμανει ειχαμε σιγουρα πανω απο 100 ταμειακως ενημερα κ νομιζω οτι μαζι με αυτους που χρωστουσαν 1 ή 2 χρονιες προσεγγιζαμε τα 300 ατομα. Πιστευω οτι με μια παγια εντολη το 40αρι θα πρεπει να στοχευουμε να εχουμε μασιφ 250 ατομα ταμειακως ενημερα, με παρουσια στις συνελευσεις κ ιδανικα απο αυτους οι 50 να εχουν κ ενεργο συμμετοχη στα πιο καθημερινα πραγματα του συλλογου..

ΥΓ. Ελπιζω να κινηθουμε στο πιο τολμηρο νουμερο του Βαιου!! BTW ευχαριστουμε ξανα για την προσπαθεια

5 «Μου αρέσει»

Εγώ δεν βλέπω να έχω λάβει κάτι. Δεν ξέρω και πόσο παλιά θα πάει. Ήμουν μέλος πριν πολλά χρόνια.

ενα ακομα ονομα περαν της Αλκηστις, να χρησιμοποιησω στην εγγραφη μου παρακαλω!

Έχεις μήνυμα

1 «Μου αρέσει»

Και εγώ μια από τα ίδια. Θα περιμένω

Για να διευκολύνω κάπως την κατάσταση και τον φόρτο τόσο της Άλκηστης όσο και της γραμματείας, όσοι ήσασταν παλιότερα μέλη του ερασιτέχνη και δεν λάβατε e-mail με στοιχεία σύνδεσης στην πλατφόρμα, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα να σας κατευθύνω

3 «Μου αρέσει»

Και εγώ χρειάζομαι άλλον έναν, δεν ήμουν στη λίστα

Κι εσύ έχεις μήνυμα.

καλημέρα! Θεωρώ ότι θέλουμε κανα 2-μηνο να μπουν ολοι στην πλατφορμα, δλδ να ενημερωθούν τηλεφωνικά όσοι δεν έχουν δηλώσει email, οσοι εχουν λάβει email να μπουν και να ενημερώσουν κλπ. για να έχουμε σωστό αριθμό μελών.

Αν η βάση μελών μας είναι σχετικά μικρή, αναλυτικά στατιστικά, πχ αναλυτικές ηλικίες δεν μπορούμε να βγάλουμε λόγω gdpr, αλλά ένα μέσο όρο ηλικίας σίγουρα και ελλάδα vs μέλη από εξωτερικό επίσης.

2 «Μου αρέσει»