Πλατφόρμα Συνδρομών Μελών Ερασιτέχνη

το θέμα είναι να μην είσαι προτεινόμενος για αποχώρηση, όπως συμβαίνει στα ριάλιτι των μαζών

4 «Μου αρέσει»

Για να απαντήσω σοβαρά στο ερώτημά σου, αλλά και για όποιον άλλον έχει απορίες, μιας και ανέπτυξα την πλατφόρμα, η φόρμα εγγραφής μέλους έχει συγκεκριμένα πεδία προς συμπλήρωση, μεταξύ αυτών και η πρόταση από 2 άλλα υφιστάμενα μέλη. Για να ανανεωθεί μία συνδρομή, προϋποθέτει πως έχει υπάρξει αρχικά εγγραφή σε αυτήν.

Για να κερδίσουμε χρόνο, έγινε μία πρώτη μαζική εισαγωγή μελών που η γραμματεία είχε το e-mail τους μαζί με τα υπόλοιπα δεδομένα της φόρμας που είχε διατηρήσει στο αρχείο της.

Για πολλά από αυτά τα μέλη, τα οποία ήταν στα αρχεία πολλά χρόνια, δεν υπήρχαν πληροφορίες ποια άλλα μέλη τα πρότειναν να κάνουν την αρχική τους εγγραφή όπως και άλλα στοιχεία (Πατρώνυμο, Στοιχεία Δ/νσης κλπ).

Με την εισαγωγή που έγινε λοιπόν, τα πεδία αυτά δεν είναι συμπληρωμένα ή έχουν τροποποιηθεί στο πέρασμα των χρόνων (πχ η αστυνομική ταυτότητα) και καλείται το μέλος να τα επικαιροποιήσει κατά την πρώτη του σύνδεση στην πλατφόρμα.

Εφόσον γίνει η επικαιροποίηση των στοιχείων, στην όποια επόμενη ανανέωση δεν θα ξαναζητηθούν προς συμπλήρωση. Το μέλος ανά πάσα στιγμή μπορεί να τροποποιήσει/επικαιροποιήσει τα στοιχεία του από την επιλογή Διαχείριση Προφίλ.

6 «Μου αρέσει»

Από περιέργεια η πρόταση από δύο μέλη τι νόημα έχει ;

IMG_0537

Για να μην μπαίνει ο καθένας

3 «Μου αρέσει»

Διασφαλίζεται ότι στον ερασιτέχνη μπαίνουν άνθρωποι και ψηφίζουν άνθρωποι που έχουν σχέση με την ομάδα και δεν υποστηρίζουν κάποια άλλη.

Σε διαφορετική περίπτωση έρχονται γράφονται 1000 μια ομάδας και πάει ο σύλλογος.

1 «Μου αρέσει»

Ειμαι μελος του ερασιτεχνη 4 χρονια, πληρωνω συνδρομη, λογω αποστασης δεν γνωριζω προσωπα, εχω μιλησει παλια με τον sakil. Ποια 2 μελη να βαλω οτι με προτεινουν στην ηλεκτρονικη φορμα ? Στειλτε μου email, παρακαλω.

σου έστειλα μήνυμα.

Νομίζω πιο πριν. Έχω ξεχάσει κάπως εκείνη την θλιβερή “συνεύλευση” που πήγαμε 12 και καταλήξαμε στον Νίκο για φαί. Νομίζω το 2018. Νομίζω.

Ελπίζω τα νούμερα τουλάχιστον των ταμειακώς ενήμερων μελών να είναι πολύ καλύτερα τώρα. Θέλω να πιστεύω το τριψήφιο να το έχουμε.

Γύρω στους 160.

Για αυτό που λέγαμε για τις ψηφοφορίες στις συνελεύσεις, μόνο στις εκλογές υπάρχει αυτό που πρέπει να έχει περάσει ένας χρόνος.

3 «Μου αρέσει»