με ΑΕΛ το επόμενο ΣΚ από ΑΕΚ;
μπα! ακομα πιο δυσκολο.
Έχω δυο χρόνια να δω Πανιώνιο από κοντά. Από τη σεζόν '14-'15. Τι να λέμε τώρα…
Η μεγαλύτερή μου ελπίδα είναι να παίξουμε Ευρώπη και να πάω στο εκτός.
Είχα δει το 1-1 στα Γιάννενα ένα Μάρτιο πριν 2 χρόνια και το 2-0 (αν θυμάμαι καλά) με Αστέρα εντός, πριν κάμποσα χρόνια, έπαιζε ακόμα ο Φανούρης και έβαλε και γκόλ (με πέναλτυ?). Όλα τα άλλα δυστυχώς από TV.
–
Πάντως, άσχετο με το θέμα αλλά δεν ήξερα που να το ανεβάσω:
Κοιτάτε εδώ κόλπο οι Ασιάτες σε απευθείας φάουλ. Προτείνω να προωθηθεί στο τεχνικό team της ομάδας.
Έφτασε σήμερα η κάρτα διαρκείας μου για τη Θ2.
Δεν προβλέπω να την χρησιμοποιώ αλλά ο συμβολισμός και η ενίσχυση μετράει.
Για κατοίκους εξωτερικού το Panionios shop μας κάνει δώρο μία φανέλα του Ιστορικού. Υπέροχη κίνηση που ελπίζω θα δώσει σε πολλούς κίνητρο.

Να κάνουμε ένα απντειτ?? Πόσοι βρισκόμαστε μακριά από την Μέκκα??? Σακιλ - Ζυρίχη με στερητικά… ταμειακως ενημερο μέλος, όλη η φαμίλια έχει από μια καρτουλα στη 3 αλλα χρωστάω ακομα δύο διαρκείας στο μπάσκετ, μερικές κάρτες βόλεϊ κ μια φανέλα με το 12.. κ ανυπομονώ για ένα κερκιδακι στο βαρικας
γραφτε ρε σεις, κουκλάκι φόρουμ μας έφτιαξε ο reanimator
xlapatsas - Φρανκφουρτη
Έλαβα κι εγώ διαρκείας και εμφάνιση. Πολύ καλή δουλειά!
Μόλις έκανα κι εγώ την παραγγελία μου για διαρκείας…
Κυανέρυθρο σιγά σιγά και πάλι όλο το νησί!
welcome back!
με τι τα στέλνουν? ταχυδρομείο ή κούριερ?
απο την εικόνα ενός φακέλλου που είδα, είναι ταχυδρομείο, εκεί που είσαι όμως μόνο με καμηλα.
Με έπιασες! Γι’αυτο ρώτησα. Με ταχυδρομείο εδώ δεν γίνεται. Μόνο με κούριερ
![]()
Νίκο κάνε το επόμενο βήμα και άνοιξε εκεί καμηλοταχυδρομείο!!! Επένδυση!
καμηλοεκτροφειο είναι τα λεφτά. Τρως καμήλα που πάει σύννεφο εδώ ειδικά σε σημαντικές εκδηλώσεις
Ούτε ο Μπάμπης ο Τεννές τοσες επιστροφές…![]()
![]()
![]()
Επειδή είδα ωραίες συζητήσεις στο τσατ τις κάνω quote εδώ γιατί έχουμε αρχαίο τόπικ με ωραίες αναμνήσεις από πολύ κόσμο που δυστυχώς δεν είναι ενεργός πια στο φόρουμ (και ενδεχομένως και σε άλλο σημείο του πλανήτη).
Αυτούς που εγώ γνωρίζω ότι είναι σίγουρα εξωτερικό ακόμα είναι οι ακόλουθοι:
Η αλήθεια είναι πως καθε φορα που διαπιστωνεις οτι η χωρα αυτη τροφοδοτει ασταματητα το luben το ξανα στεφεσαι λιγο
ειναι πολυ τραγικο για να γελαμε θα πει κανεις, αλλα ομολογω οι τελευταιες εξελιξεις με γονατισαν
Δεν χωράει αμφιβολία ότι τον έχουμε ξεπεράσει τον πάτο στην Ελλάδα και είμαστε πλέον ακόμα πιο κάτω.
Εντάξει, δεν είναι όλα ρόδινα τα πράγματα και έξω. Κι εδώ έχει ζορίσει πάρα πολύ το πράγμα σε πάρα πολλούς τομείς αλλά στην Ελλάδα είναι χτισμένο και σε θεμέλια από σκατά το όλο πράγμα, οπότε γελοιοποιείται εντελώς η κατάσταση.
Είναι γενικότερο το θέμα μιας και αρχίζει και βρίσκει τα γνωστά του αδιέξοδα ο καπιταλισμός και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό πλέον.
Και ως γνωστόν, αυτά “λύνονται” με φασισμό και πολέμο(-ους) πάντα.
Οσο σκατα και να ειναι τα θεμελια, αυτο το τελευταιο που ζουμε αδικει την καθημερινη προσπαθεια μιας μεγαλης πλειοψηφιας, που αδυνατει δυστυχως να εκφραστει πολιτικα… πρωτη φορα πιανω τον εαυτο μου στα 50+ μου να θελω να ριξω πισω μου μαυρη πετρα, ενω σκεφτομαι τι πρεπει να κανω για να εχουν τα παιδια μου τη δυνατοτητα να την κανουν… παντου ειναι δυσκολα τελευταια στην Ευρωπη κι αλλου στον κοσμο, αλλα αυτο το δικο μας χαλι… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!