Αυτή είναι μια έκκληση προς όλα τα μέλη του φόρουμ που κατοικούν στο εξωτερικό.
Έχουμε αρκετά κοινά σημεία πέρα απο την αγάπη μας για τον Πανιώνιο:
όταν άλλοι πάνε στο γήπεδο ή σε μια καφετέρια για να δουν τους αγώνες του Πανιωνίου, εμέις είμαστε καρφιτσομένοι στην οθόνη ενός υπολογιστή
μόλις τελειώνει ένας αγώνας της ομάδας, δε μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά ή λύπη μας σε μία καφετέρια, σε ένα μπαρ ή στην Πλατεία – έχουμε μόνο ένα πληκτρολόγιο και ένα τηλέφωνο στη διάθεση μας
εμείς πάμε στο γήπεδο το πολύ 2-3 φορές το χρόνο και θέλουμε μέσα σε αυτές τις λίγες ώρες να νιώσουμε όσα ο κάθε φίλαθλος σε ένα ολόκληρο χρόνο
Ας έρθουμε λοιπόν σε επαφή για να γνωριστούμε, να οργανώθουμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να απολάυσουμε όσο το δυνατό περισσότερο το σημαντικότερο κοινό μας στοιχείο, την Πανιώνια διαφορετικότητα μας.
Υπάρχουν και φίλοι εκτός φόρουμ - θα έρθει η ώρα για να τους φέρουμε κι αυτούς κοντά μας. Ως πρώτο βήμα, ας βρούμε ποιοί είμαστε εδώ μέσα. Αν ζεις στο εξωτερικό, απαντήσε σε αυτό το νήμα ή στείλε προσωπικό μήνυμα.
Πολυ ωραια η πρωτοβουλια του Αρη και τα συζητησαμε ηδη και μεσω μηνυματων (οπως και με Kapnogonos, uToPia1890).
Εγω φυσικα ειμαι μεσα!
Νομιζω πως σε πρωτη φαση δεν ειναι απαραιτητο να θεσουμε ενα μινιμουμ ατομων για μια τετοια κινηση.. Και μονο να καταφερουμε να δημιουργησουμε με καποιο τροπο μια πιο εντονη επικοινωνια και να μοιραστουμε ιδεες και να αλληλοβοηθηθουμε αρκει.
Πρωτα μεσω φορουμ και αργοτερα βλεπουμε.. ισως οι διαχειριστες μπορουν να βοηθησουν και με καποιο τροπο (στο να καταφερουμε μια πιο interactive επικοινωνια) και να μην χρειαστει να χρησιμοποιησουμε αλλα μεσα.
Υπαρχει κοσμος μας εξω (παραπανω απο οσο υπολογιζουμε), στο χερι μας ειναι να προσπαθησουμε να δημιουργησουμε ενα κατα καποιο τροπο “πυρηνα” κι εκτος Ελλαδας και να προωθησουμε και πιο ολοκληρωμενα την εικονα του Πανιωνιου μας.
Επι τη ευκαιρια, να ρωτησω και τους διαχειριστες αν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης του οριου cc σε private messages (τωρα νομιζω ειναι μεχρι 5-6) η οποιασδηποτε αλλαγης-προσθηκης features στο υπαρχον template.
θα πρότεινα αυτή την ανακοίνωση με το λινκ του συγκεκριμένου νήματος να το κοινοποιήσετε και στο facebook σε διάφορα groups της ομάδας μας. Ανεξάρτητα με αυτό που ετοιμάζετε θα αυξήσει και την κίνηση του φόρουμ.
E, λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά και εμείς οι Πανιώνιοι αποδεικνύουμε πως όπου και να σηκώσεις μια πέτρα θα βρεις έναν Πανιώνιο από κάτω!
Η ανανεωμένη λίστα (13 σύνολο):
Yannis (St Albans, UK)
Pauligle (London, UK)
μέλος έκπληξη (London, UK)
Scot (London, UK)
john1890 (London, UK)
Άρης (London, UK)
uTOpIa 1890 (Amsterdam, Netherlands)
Angelos (Amsterdam, Netherlands)
Kanpogonos +2 (Brussels, Belgium)
Π.Γ.Σ.Σ. 1890 (Chicago, U.S.)
pantherwnios (προσεχώς)
Θα αφήσω τον xe να απαντήσει αν θέλει να προστεθεί στη λίστα.
Προσωπικά δεν τον έχω ξεχάσει τον Μάικ, τον είχα υπόψη μου γιατί θυμάμαι από το παλιό φόρουμ πως ζει Αμερική (Δυτική ακτή νομίζω). Έχω την εντύπωση πως το ψευδόνυμο του σε αυτό το φόρουμ είναι SIR, αλλά δεν τον έχω δει να κάνει ποστάρισμα εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Θα του στείλω πμ μιάς και λόγω των notification settings είναι πιθανόν να του φτάσει ως email.
Μάλλον ειναι ανενεργος τελευταία αλλα ειναι στο Facebook και πιστεύω ένα τέτοιο γκρουπ θα τον ενδιαφέρει. Ναι ως sir έγραφε εδώ.
Αλέξανδρος καλο βράδυ!
L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.
Πέρασα υπέροχα φίλε. Ήμουν Stoke on Trent και Manchester. Μου αρέσει αυτός ο καιρός. Βασικά μου αρέσει όταν έχουμε τέτοιο καιρό εδώ γιατι μου θυμίζει το νησί. θα γουσταρα να επεστρεφα!
L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.