Στην νησο και εγώ αλλα αποστασιοποιημενος και καναπεδακιας…
+1
AMSTERDAM
Ο Βαγγέλης ο Αναγνωστόπουλος μένει μόνιμα Λονδίνο από το 1995, είναι από τα ιδρυτικά μέλη των Πανθήρων και ο Ζωγράφος τον Πανθήρων. Βέβαια πρέπει κάποιος να βρει το κουμπί του για να ξανακυλήσει. Είναι οδοντίατρος, Άρη εάν έχεις πρόβλημα με τους φρονημήτες … στείλε μου μήνυμα να σου δώσω το τηλέφωνο του.
Παιδιά καλησπέρα !!Εχω εγκατασταθεί και εγώ εδώ και δύο μήνες στο Λονδίνο. Εχω δορυφορική για να βλέπω τα παιχνίδια της ομάδας, όσοι πιστοί πανιώνιοι μπορείτε να προσέρχεστε με μεγάλη μου χαρά να τα βλέπουμε μαζί και να ασκούμε συλογικη υψιλή κριτική αχαχαχαχαχαχαχα ![]()
Χαιρετίσματα απο το multicultural κέντρο της Αθήνας.
Βάντα ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα!
Πανιώνιοι σε όλες τις γωνιές του κόσμου ενωθείτε!!!
Παιδιά, στείλτε μου σε πμ το mail σας για να ξεκινήσουμε μια αλυσίδα και να γνωριστούμε καλύτερα.
ασε μας κουκλίτσα μου
![]()
Πανιωνάρα στο Ολυμπιακό στάδιο του Αμστερνταμ με φόντο: Κροιφ, Σναιντερ, φαν ντε Σαρ, φαν ντε Φααρ (χατ τρικ), Κλαιφερτ, Οφερμαρς, ντε Μπουρ και άλλοι…
–
Aν και αυτό το thread είναι κάπως παλιό, είπα να απαντήσω καθώς όπως είδα με έχετε συμπεριλάβει στον κατάλογο των …ξενητεμένων και σας ευχαριστώ γι’ αυτό!
Επίσης ξέρω σίγουρα τουλάχιστον άλλους 2-3 Πανιώνιους εδώ στην ευρύτερη περιοχή, θα προσπαθήσω να τους πώ για το forum.
Για τον Μιχάλη (Μάικ) που ρωτάνε κάποιοι παρακάτω, όντως ήταν και (ακόμα) είναι αυτός με το nickname “Sir”, από το West Coast, γνωριζόμαστε καλά αφού είμαστε παλιοί συμμαθητές από τo (πάλαι ποτέ) 1o Λ.Α.Ν.Σ. και με όλο τον σεβασμό στους υπόλοιπους, αν υπήρχε βραβείο για τον πιό πορωμένο/αυθεντικό Πανιώνιο, ε τότε (κατά την ταπεινή μου γνώμη) το παίρνει αυτός, με τα χέρια κάτω! ![]()
Νά 'στε καλά και πάντα Πανιώνιοι!
Πανιώνιος είναι και ο θείος μου, που ζει εδώ και 17 χρόνια στην Οξφόρδη. Δεν γράφει εδώ, αλλά παρακολουθεί Πανιώνιο κανονικότατα. Είναι μάλιστα πολύ σημαντικός παράγοντας για τον οποίο έγινα Πανιώνιος (ο πατέρας μου υποστηρίζει τις…κατά καιρούς δυνατές ομάδες της Κρήτης).
Φυσικά Πανιώνιος έχει γίνει και ο γιος του, 14 στα 15 και γεννημένος/μεγαλωμένος εδώ. Άρα +2 στο Η.Β.!
Πανιώνιος και στην… Αμερική!
http://www.panionianea.gr/2014/06/blog-post_5900.html
Συζηταμε με δυο φιλους, ο ενας ζει Ιταλια κι ο αλλος αγγλια (ισως μπλεξω κι εναν απο Γαλλια) μήπως και καταφερουμε να παμε Ελλαδα στις 6 Μαρτη για το ματς με την ΑΕΚ.
Για δειτε μηπως μπορει και κανεις απο εσας της “κυανερυθρης διασπορας”!
Λίγο δύσκολο λόγο Δευτέρας αλλά το ΄επεξεργάζομαι’.
Κατά τα άλλα Σάββατο 11/3 έχουμε ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη.
Πέρα από αυτό είναι ήδη γνωστές οι μέρες και ώρες για τα υπόλοιπα ματς;
είναι: http://www.superleaguegreece.net/el
άντε ελάτε όλοι, φέτος δεν είναι επικίνδυνο είμαστε πλέον σοβαρή ομάδα με τα όλα μας.
Δε μπορω δυστηχως, εχω αλλο επαγγελματικο ταξιδι τοτε. Παντως το σκεφτομουν κι εγω πως θα γινει χαμος σε αυτο το παιχνιδι.
ρε παιδιά το ταξίδι για τον Πανιώνιο δεν είναι “επαγγελματικού τύπου”. είναι για θέματα υγείας και εξαρτήσεων…χεχε
Έκλεισα και κατεβαίνω για το ματς με ΑΕΛ
by the way μήπως είναι καιρός για meeting Λονδρέζων;
Ξυπνήστε ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ!!!
Φτιάξτε πανιά,φούτερ,αυτοκόλλητα,μπλουζάκια,κάντε σελίδες στο φβ.Ενωθείτε!
Εγω την πατησα! κατα 95% δεν μου βγαινει να ερθω για το ματς με ΑΕΚ.
Συνδρομο στερησης φετος… τουλαχιστον τα βλεπω ολα online