Πηραμε προπονητη τον Ιουλιο για να τον διωξουμε τον Οκτωμβριο ?
Ανα 3μηνο τους αλλαζουμε πλεον ?
Επιβεβαιωνονται δηλ. αυτοι που μιλαγαν για λαθος επιλογη τοτε?
Αν διωξουμε επιλογη πρπονητη που καναμε πριν 3 μηνες, τοτε μιλαμε για πληρη ανευθηνοτητα.
Ποσο μαλλον οταν το “δεσιμο” της ομαδας εχει απο τον ιδιο .
Αυτον δηλαδη που κρινετε απο πολλους ως ‘λιγος’ …
Ενω οι περισσοτερες μεταγραφες εχουν γινει απο εισηγηση “αγνωστων” . Διοτι αν δεν κανω λαθος , η γνωμη του πρωην προπονητη ηταν γραμμενη στα παλια μας τα παπουτσια…
Ενω απο την αλλη ο νυν δεν προλαβε καλα να μαθει τους παικτες που ανελαβε , θα ειχε προτασεις για μεταγραφες?
Τεσπα, αν ειναι να αλλαξετε παντως προπονητη αλλαξτε τον μετα την παρελαση παρακαλω …
Διοτι νομιζα τοτε οτι θα μεινει μεχρι την παρελαση ο συγκεκριμενος… ![]()
Μπας και κερδισουμε κανα στοιχημα …
Κανένας δεν ξεφτίλισε τον Παναγόπουλο.
Η μόνη μεταγραφή που δεν πέρασε από τα χέρια του ήταν του Μητρόπουλου. Αυτός την έστησε την ομάδα. Αλλά τον έπιασε ξαφνικά πάλι η ευθιξία του. Δεν είδα όμως να μιλάει κανένας πέρσι, που πλήρωνε ο Ψινάκης για να “έχουμε” τον Ασλανίδη.
Όσο καλός προπονητής και νά 'ναι κάποιος, αν παραιτείται κάθε 15μερο δεν λέει. Ψυχοφάρμακα βρίσκουμε κι από μόνοι μας.
φάουλ, καλάθι και φάουλ…
ότι ο Παναγοπουλος ήθελε μια ρημάδα κάλυψη δεν νομιζω να είναι “ευθιξία”
Όχι ότι έχει καποιο νοημα πλέον…
Οντως δεν μιλησε κανενας για το πουλεν του Ψινακη αλλα εκεινη την περιοδο παραιτηθηκε κι ενας αλλος προπονητης (Ελευθεροπουλος) και δεν ειπε με σαφηνεια τους λογους. Πολλα πραγματα δεν βγαινουν στον αερα ειτε για να μην γινει κακο στην ομαδα, ειτε γιατι καποιος προσεχει για την καρριερα του ειτε απο φοβο κλπ Αυτο επ ουδενι δεν σημαινει οτι δεν γινονται.
Θετικότατη η διαχείριση σου για μένα μέχρι τώρα μαστρο-Παντέλη,όχι με κριτήρια αισθητικής (βλ. Απηλιώτης,διαφορετικότητα κλπ. να ούμ’) αλλά με βάση και γραμμή τη μίζερη πραγματικότητα.
Μια χαρά την έχεις πάει την ομάδα,αλλά ρε συ μπάρμπα σμίξε τους Ντούνη-Κολοβό (όπως και τους Λαμπρόπουλο-Αυλωνίτη,όπως και άλλους) να φανεί και κάτι ωραίο αγωνιστικά,να πείσει και να πειστεί η ομάδα..
Και ναι άντε ντε ρίξε μέσα επιτέλους το Μαρουκάκη το σκύλο,τον καρδιοφάγο να τους φεύγει λίγο η ψυχή των αντιπάλων, γιατί πόσο να αντέξει πια κι αυτός ο ‘‘μαύρος’’ ο Χρήσταρος Αραβίδης με τόσο ξύλο που τρώει κάθε εβδομάδα.Κι αν πάει να βγάλει και λαλιά τον κιτρινίζουν κι από πάνω οι Βοσκάκηδες..
Και να μας εξηγήσεις και γιατί δεν τον έβαζες εξ’αρχής.
Κι εσείς οι Σουφλεροκουτλίδηδες (και όλοι σας δηλαδή όχι μόνο αυτοί) να λέτε την αλήθεια και όχι ήξεις-αφίξεις,σου 'πα-μου 'πες κι αν όχι τότε να σου πω-να μου πεις και όπλα και μαχαίρια και ξέρω γω και νταβατζιλίκι πανιωνίτικου στυλ και ‘‘ο Πανιώνιος μπορεί και να διαλυθεί’’ και σουξουμούξου μανταλάκια.Με την ίδια ακριβώς λογική,θεωρητικά,και σένα ο κ…ς σου μπορεί να γαμηθεί σε κάποια φάση.Αλλά να μιλάς καθαρά κύριε Λάζαρε Σουφλέρη μου.
Να δούμε τι μέλλει γεννέσθαι διοικητικά με κάποια-επιπλέον-γενναιότητα και να ξαναβρούμε το χαμένο μας κέφι.Για λεφτά ούτε λόγος.
Κάτι πρέπει να γίνει με το γήπεδο.Χωρίς αυτό ο Κουτλέρης κι ο Σουφλίδης μπορεί και να βγουν αληθινοί..
Γρηγορείτε και τεκνοποιείτε λοιπόν!!!,χρειαζόμαστε ανανέωση και ενίσχυση έμψυχου δυναμικού και εποχούμενο άνοιγμα στο μέλλον
![]()
Ούτε για την πρώτη,ουτε για την τελευταία φορά πρόκειται οπότε δράματα και φανφάρες απαγορεύονται διά ροπάλου…
ΥΓ:Εύχομαι,σταυρώνω δάχτυλα και ζητώ απ’τις Μοίρες του Πανιωνίου να πέσει ο Πλατανιάς.Αλλιώς άμα γίνει κανά κακό και αναβαθμίσουμε του χρόνου (κι άλλο) τη Β’ Εθνική Λιγκ μαζί με τα αδέρφια μας ενωσίτες , τότε είναι που θα σας κυνηγάω όλους μαζί τους άπιστους Peri και σία
.
Εκεί είναι οι πληγές και οι διελκυστίνδες ρεεεεε…για το Φανούρη μάλιστα αξίζει και ο τσακωμός,ποιος Βλάντο και ποιος Λιανός τώρα κι αρχίδια.
Μετά από το '‘πού ‘σαι ΦΑΝΟΥΡΗ έλα να μας σώσεις’’ και ένα ‘‘έλα Μπέο να μας αναστήσεις’’ θα μπορούσε να ακουστεί σίγουρα μελλοντικά σε κάποιους -αν όχι σαν εκδήλωση λογικής,φυσικής συνέχειας ή σαν ένα σενάριο δεύτερης ευκαιρίας τουλάχιστον- σαν εναλλακτική και έστω όχι τόσο κακή λύση.
Ο οποίος κύριος Αχιλλέας ετοιμάζεται να μας τη ‘‘βγει’’ από αριστερά και πάλι.
Να προσέξει πολύ η διοίκηση μην (από κει που λίγο ακόμα να άντεχε και θα έβγαζε τον Τσακίρη άχρηστο και ‘‘non grata’’ σχεδόν) αναγορέψει τον Μπέο ως ‘‘καταλληλότερο’’ ..
φίλε ουτόπια την τελευταία παράγραφο σε παρακαλώ να εξηγήσεις
επιστρέφει ο μπέος ;
αν ναι ας έχουν το νού τους οι της ΠΚ
όσο για τον τσακίρη την απόψή μου την έχω πει αλλά αυτό να άντεχε λίγο ακομα πάλι δεν το κατάλαβα
διαβάζω αυτό με τα μπιστόλια και τα κουμπύρια και δεν μπορώ να το πιάσω.
ποιός μωρέ πήγε με κουμπούρι ;
ο σουφλερής ;
μάλλον λάθος κάνετε. αυτός δε μπορεί ούτε την τσατσάρα του να βγάλει από την τσέπη και θα βγάλει το όπλο ;
Ρε Παντελαρα’‘‘Μαθε να παιζεις με σεντερ -φορ επιτελους’’‘‘Τρεις κινησεις ειναι ρε τ ο Απολλωνακι την Κυριακη’’’
Μαρουκακης φορ
Λασνικ παρε βαλε
Παντιδος ,δενεις το κεντρο================= Εληξε το ματσακι απο τωρα Χαρας το πραμα
Θέλω κι εγώ απ’ αυτό
Θέλω κι εγώ απ’ αυτό
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟΟΟΟΟ !!!
![]()
[video=youtube;Wa-p3_fqSiQ]https://www.youtube.com/watch?v=Wa-p3_fqSiQ[/video]
[quote=“uTOpIa 1890”][/QUOTE]

Σε έχω βρίσει, σε έχω καταραστεί, έχω εξαντλήσει όλο το εορτολόγιο σε γνωστές και άγνωστες θρησκείες για πάρτη σου και για αυτούς (κυρίως) που σ εφεραν.
Σημερα σου βγάζω το καπέλο που διόρθωσες το έγκλημα του Α ημιχρόνιου και πήρες το ματσάκι..
επιμένω όμως ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο που καθεσαι στον πάγκο
τέτοια λέγε και θα σηκωθεί να παίξει και ως παίκτης-προπονητής
Οταν παιζεις με ομαδες που ειναι ολοι πισω και μου βαζεις σεντερ φορ τον αραβιδη, εξηγησε μου πως θα σπασεις το μπετον, εκατο χρονια να παιζαμε με το στησιμο του α μερους, γκολ δεν εμπαινε με τιποτα και ειχες πει και για καρνεισον, ο καλτσας (ημαρτον, 3 σουτ για τα κεραμιδια!) μαλλον ητανε η αρχη και το τελος του καρνεισον!
Οι αντιπαλοι ειναι πιο δυνατοι στις μονομαχιες, ελπιζω να τα φτυσουν ολοι αυτοι αργοτερα και επιτελους να ανεβουμε σε δυναμη εμεις, αν οχι τοτε πανεπιστημιο σεμεναρια απο την αρχη και καλη επιμορφωση, ποτε δεν ειναι αργα.
Ρε παλιομιναρα,απο μενα θα τ’ακουσεις για τα καλα’‘Γιατι εισαι κολλημενος ρε πουστη μου με δυο -τρεις ανυπαρκτους παικτες στην ομαδα;[Ενοω Καμπανταη-Κουλοχερη]…Γιατι δεν δοκιμαζεις ποτε σεντερ-φορ τον Μαρουκακη;;Δεν ηταν η πρωτη επιλογη και μεταγραφη της ομαδας; Τους ξενους παικτες ,γιατι διαολε τους πηραμε;;;Ο Μεδρινος ειναι για μια μονο θεση στην ομαδα…και τον αχρηστευεις με αλχημειες’‘’'Τα δυο μας μπακ φετος ειναι ευαλωτα και αγυμναστα,με λιγες σεντρες …μαλλον ακινδυνες..ο Γιαννου σιγουρα θελει παιχνιδια ''Ο Παντιδος και ο Λαμπροπουλος ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ρε …δεν το βλεπεις;;;;Χτυπαμε κορνερ και κανεις δεν κατεβαινει να διεκδικησει μια κεφαλια [το εχουν αποδειξει αλλωστε ,πως δεν το βλεπεις εσυ;;;]Τι περιμενεις απο τον Κουλοχερη που εσυ ο ιδιος ειχες πεταξει εξω στις αρχες του ετους;;;Στον δε Κμπανταη τι διαολο βλεπετε ολοι;;;Αφου δεν σου αρεσει ο Μαρουκακης γιατι απεκλεισες 2 ξενους φορ που ειχαμε στα σκαρια; Για να παιζει το νουμερο 9; ΠΑΜΕ παρα κατω ‘’‘Στο 2ο ημιχρονο τα πηγες καλα…αλλα μπαλα δεν βλεπουμε ρε ‘‘Αλλωστε παιζαμε με μια απο τις χειροτερες ομαδες που εχω δει μεχρι σημερα’‘Σιγα ρε κερδισαμε τους ανυπαρκτους’’‘Μιλας για θεληση και προβληματα οικονομικα’‘ενταξει …αλλα για κωλοφαρδια δεν μιλας καθολου;;;Ηθελε σημερα ο Θεος να γυρισει το ματσακι’‘Επιμενω οτι η ομαδα θελει 3 κινησεις και τσαμπουκα περισσοτερο’‘Λαμπροπουλο,Παντιδο,Λασνικ[τουλαχιστον στη ΝΣμυρνη]και μια ευκαιρια στον Μαρουκακη’‘Επιτελους ας δουμε ποιος εχει δικιο’‘Εσυ που δεν τον βαζεις η εμεις που δεν τον εχουμε δει ποτε;;;;Μετα εκεινο το μουσχαρι ,ο Ριβερα…γιατι πληρωνεται;;; Ημαρτον ρε’‘αλλαξε κατι τελος παντων’’‘Εκαψα 6 χαιμαλια για να νικησουμε ,χαλασα 4 φιλτρα για να δω πλεχτο να σπαρταραει και συ μου λες οτι εκανες αλλαγες σωστες’'Σιγα ρε μεγιστανα ,μας κοψοχολιασες ΜΙΛΗΣΑ ![]()
Και να προσθεσω κατι ακομα [για να υπογραμισω τα πιο πανω]‘’‘Φυλαξαμε σημερα τον Παντιδο,τον Λαμπροπουλο,τον Λασνικ,γιατι …ακουσον-ακουσον θα παιξουν στην Καλαμαρια για το Κυπελλο’‘Δεν θελαμε δηλαδη σημερα τους 3 βαθμους αλλα το κυπελλο [που το εχουμε στην τσεπη’‘’‘’‘‘χο χο χο] ρε μπας και χανετε λαδια ;;;Ειναι δυνατον να λεγονται τετοιες μαλακιες; Ερωτηση λοιπον’’'εαν χαναμε και σημερα κυριοι μ…με τι ψυχολογια θα παιζαμε στο ΚΥΠΕΛΛΟ;;;;;;;Α;Α;;;;;;; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ…
πιστευω οτι το υλικό της ομάδας ειναι καλό, εως αρκετά καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας.. η βαθμολογική θέση είναι ικανοποιητική κ αν εξαιρέσουμε τον αρη τα αποτελέσματα ήταν θετικά. απο εκεί κ πέρα προσωπικά μου άρεσε πολύ το πλάνο με νέους προπονητές όπως ο ελευθερόπουλος ο μάτζιος κ κυρίως ο παναγόπουλος που νοιωθω ότι ειχε μεγάλη συνεισφορα στην επιτυχία των άλλων δύο.. δεν βλέπω τι μπορεί να προσφέρει ο παντελης στην εξέλιξη των νέων παιχτών που έχουμε. αυτή ειναι η ένσταση μου. στη διαχείρηση του υλικού δεν μπορώ να τον κρίνω γιατι δεν μπορω να δω τα παιχνίδια. πάντως στο μέλλον αν την σκαπουλάρουμε οικονομικά θα θελα να δω ένα προπονητικό επιτελείο που να χει συνέχεια απο τις μικρές ακαδημίες μεχρι την πρώτη ομάδα κ να έχει κ μεγάλη χρονική διαρκεια.. ο παναγόπουλος προσωπικά μου άρεσε πολύ για ένα τετοιο πλάνο.
http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_2680.html
Δεν ειναι δυνατον να απολογουμεθα …επειδη νικησαμε τον Απολλωνα’‘’‘’‘ρε ημαρτον πια’‘’‘ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟς ρε Παντελη Ελεος’’
http://www.sport-fm.gr/article/telika-ekana-parelasi/729837
Μέσα σε δύο αγωνιστικές άλλαξε άρδην το κλίμα στον Πανιώνιο για τον Νίκο Παντελή. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» μιλώντας στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας μίλησε για αυτή τη μεταστροφή, τους στόχους του Πανιωνίου, το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και τον Δημήτρη Κολοβό.
Αναλυτικά, ο Νίκος Παντελής μίλησε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχο για:
-το… ποιο είναι το πραγματικό του επώνυμο: «Το σωστό είναι Παντελής. Κι εγώ τόσα χρόνια Παντέλης το άκουγα, είχε μείνει στον κόσμο κι έλεγα κι εγώ ότι με λένε Παντέλη. Το σωστό όμως είναι Παντελής».
-το πώς άλλαξε το κλίμα για τον ίδιο: «Στην Ελλάδα όταν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά είναι το εύκολο θύμα, δίκαια ή άδικα, ο προπονητής. Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, είχε πει ότι έχω την ευθύνη και είχαν ακουστεί κάποιες φήμες για απομάκρυνση. Λόγω εμπειρίας πλέον δεν ασχολούμαι με τις φήμες. Θεωρώ πως ο άνθρωπος γενικότερα και ο προπονητής ειδικότερα πρέπει να τα έχει καλά με τον εαυτό του. Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου, αλλά ήμουν προετοιμασμένος για όλα. Τελικά κάναμε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου».
-την πορεία του Πανιωνίου: «Αυτή τη στιγμή μας λείπουν από τη βαθμολογία ένας ή τρεις βαθμοί από το παιχνίδι με τον Άρη. Τα άλλα αποτελέσματα είναι μάλλον φυσιολογικά. Δεν είχαμε βάλει, για παράδειγμα, στους υπολογισμούς μας ότι θα κερδίσουμε σίγουρα τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε όμως ότι δεν θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλαμε με Άρη και Πανθρακικό. Αν εξαιρέσουμε τα ματς με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, που προσπαθεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, στα άλλα παιχνίδια κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό και πολλά εξαρτώνται και από την τύχη».
-τους στόχους της ομάδας: «Ο Πανιώνιος είναι μεγάλο όνομα στην κατηγορία, αλλά ο ρεαλιστικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και σε κάθε αγώνα έχουμε τα επτά από τα έντεκα παιδιά του βασικού σχήματος να είναι 19-20 χρονών. Ο Πανιώνιος έχει καλές ακαδημίες και το καλό είναι πως τα παιδιά που προωθούνται γνωρίζουν τι εστί ο σύλλογος».
-το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα: «Εμείς βασιζόμαστε κατά 90% στο ελληνικό στοιχείο. Δύο ποδοσφαιριστές που είναι από το εξωτερικό δεν έχουν δώσει αυτά που θα θέλαμε. Τον Έλληνα παίκτη μπορείς να τον φέρεις και στο φιλότιμο, ενώ ο ξένος έρχεται να κάνει τη δουλειά του και δεν έχει συνηθίσει αυτά τα προβλήματα. Δεν είμαι ρατσιστής, μακριά από μένα αυτό, αλλά το ελληνικό στοιχείο βοηθά τον Πανιώνιο».
-τον Δημήτρη Κολοβό: «Ο Κολοβός είναι πάρα πολύ καλό ταλέντο, από τους καλύτερους παίκτες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια. Μας βοήθησε πολύ στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση, που εύκολα απογοητεύεται και εύκολα ενθουσιάζεται. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και κανένας δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του ένα παιχνίδι. Και ο Κολοβός βοηθά τον Πανιώνιο, αλλά και η ομάδα εκείνον. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν μπορεί να παίξει αμυντικό χαφ και σέντερ φορ, αλλά μπορεί να παίξει σε όλες τις άλλες θέσεις μεσοεπιθετικά. Έχει μεγάλη ποιότητα, παίζει με τα δύο πόδια και είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Έχει μεγάλες προοπτικές».
Θα συμφωνησω απολυτα σε πολλα πραγματα με το φιλο.Η μονη διαφοροποιηση μου ειναι οτι επειδη ο ανθρωπος εχει μαθει να στηνει ομαδες αμυντικογενης δεν εχει καταφερει να δωσει στον ιστορικο ενα επιθετικο πλανο αναπτυξης.Και ελπιζω να σωσουμε ανετα καιφετος τη χρονια και του χρονου να στηριχτουμε σε ενα νεα φιλοδοξο τεχνικο επιτελειο με νεες ιδεες και βασικο κριτηριο την αξιοποιηση των ακαδημιων του συλλογου και την εξελιξη των νεαρων παικτων μας.
η στατιστική λέει οτι η ομάδα έχει βελτιωμένους δείκτες και στην επίθεση και στην άμυνα
1/6,9 (περσι 1/7,8) γκολ/επίθεση
1/9 (περσι 1/9,2)γκολ/αμυνα
σίγουρα σαν θέαμα δείχνουμε πιο μπερδεμένοι, αλλά…