Νίκος Παντέλης - Προπονητής

O ‘δεν θα παιξουμε οπως η Τσελσι’ ανελαβε μια ομαδα σαφως πιο δεμμενη και πιο εμπειρη απο αυτο που εχει αναλαβει ο ‘μπαρμπας’.
Μια χαρα ηταν ολα περσι , πολυ καλα μαλιστα, μεχρι τη στιγμη που αρχισαν οι απωλειες παικτων. Μετα ο ‘δεν θα παιξουμε οπως η Τσελσι’ μας οδηγησε απο τη μια τσουνα στην αλλη. Ασε που ειχε την ομαδα δευτερη την 8η αγωνιστικη και μιλαγε για Β΄Εθνικη. Εκτιζε νοοτροπια, την οποια βλεπουμε να ανθιζει φετος…
Ο ‘μπαρμπας’ απο την αλλη , ακολουθει συνταγη ‘Μπουμπενκο’ η οποια κρινετε πετυχημενη στον Ελλαδικο χωρο. Δυστηχως , δεν εχει παικτες π.χ. τυπου 'Γκωνια" οι οποιοι ηταν καλοι στα στημμενα και μπορουσαν να ανοιξουν και το παιχνιδι της ομαδας. Θα μπορουσε να ειναι ο Λασνικ ετσι, προφανως γι αυτο τον λογο αποκτηθηκε, αλλα με αυτα που δειχνει μεχρι στιγμης, τεινω να συμφωνησω με την αποψη του φιλου μπρεσκα8. Ακομα εμμενω στην αποψη μου βεβαια αλλα ειμαι σε οριακο σταδιο. :stuck_out_tongue:
Γεγονος ειναι βεβαια οτι ο Πανιωνιος αυτο που παιζει φετος δεν εχει να κανει με αυτο που αλλου χαρακτηριζουν ως “θεαμα” αλλα απο την άλλη , δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μας νοιαζει , ειδικα απο τη στιγμη που μοναδικος αγωνιστικος στοχος της ομαδας ειναι η παραμονη της. Η συγκομιδη των βαθμων ειναι ικανοποιητικη τις πρωτες αγωνιστικες, οποτε συνεχιζουμε ετσι! Πολυ σημαντικο ματς αυτο που ακολουθει!!

xo xo xo !!!

Πολλοί έχουν αρχίσει και σε στραβοκοιτάζουν. Κι όχι τίποτε άλλο, 28 μέρες έμειναν ακόμα…

Βέβαια εσύ παραμένεις ξύπνιος την ώρα του αγώνα και δεν κοιμάσαι σαν το μαλακιστήρι που είχαμε πέρσι για προπονητή.

Τα ίδια έλεγαν και για τον Λίνεν…

Με το “μαλακιστήρι”, όπως το αποκαλείτε όσοι συναγωνίζεσθε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε γραφικότητα σε αυτό τον θεματάκι :rolleyes: :stuck_out_tongue: , είδες και λίγο μπάλα, και με το άλλο “μαλακιστήρι” που τον διαδέχθηκε ακόμα καλύτερα..
Είχαν το πρόβλημα ότι δεν ήταν νενέκοι βέβαια και αυτό έχει φάει καμια 15αρια προπονητές στον Πανιώνιο
Για να ξεπεράσω και γω με τη σειρά μου το όριο γραφικότητας να πω ότι παίζει να ναι ο μοναδικός προπονητής που μετά τις αλλαγές παίζει χειρότερα η ομάδα…
Τέλος να θυμίζω πως τέτοια χρονική στιγμή πέρυσι η διαφορές στην 11 ήταν ο Φανούρης, ο Ρόβας, ο Σπυρόπουλος και ο Κουλοχέρης…
Και η διαφορά είναι ότι πέρυσι τα παιδάκια ήταν με καυλόσπυρα εφηβείας και πλέον έχουν μια σεζόν γεμάτη στην σούπερ λίγδα…
Αρα μάλλον ωριμότερο είναι το φετινό ρόστερ…

Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα… Η κριτική στον Ελευθερόπουλο , ειδικά με όρους τύπου “μαλακιστίρι” είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μια χαρά μπαλίτσα έπαιζε και μια χαρά βαθμούς είχε μαζέψει.

Τώρα βαριέμαι να ξανασχοληθώ και με το απίθανο επιχείρημα ότι η πορεία χάλασε πέρυσι γιατί μιλούσε για παραμονή ο Ελευθερόπουλος. Πάλι καλά που το έκανε , γιατί αυτή ήταν η αξία της ομάδας και μέχρι εκεί έφταναν οι στόχοι της.

Τώρα αν κάποιοι νομίζουν ότι ο Φανούρης , ο Κουλοχέρης , ο Μενδρινός και 15 πρωτοεμφανιζόμενοι αν τους λέγαμε ότι πάμε για 4αδα θα τα σάρωναν όλα , οκ δεκτό. Αλλά και γελοίο κατά τη γνώμη μου.

Για αποφυγή παρεξήγησης πάντως, έγραψα περι γραφικότητας γιατί θεωρώ ότι με τον Περιστέριο έχω μια Χ οικειότητα..
Αν πέρασα το όριο ζητώ συγνώμη προκαταβολικά (σιγά μην το εννοώ ρε Λομπάρντο της Θηβών)
Κ ο δικός μου χαρακτηρισμός για τον Αλκέτα Παναγούλια του Μπραχαμίου σε προηγούμενο ποστ ηταν για κλωτσες

Ξεχνάτε και οι δυό σας ότι με το “μαλακιστήρι” (μεγάααααλο όχι απλά μαλακιστήρι), είμαστε έτοιμοι για φούντο.

Ηθελημένα άραγε ?

Βαθμολογικη συγκριση μεταξυ των προπονητων μπορει να γινει σε 15 αγωνιστικες.
Συγκριση για το ποδοσφαιρο που παιζουμε μπορει να γινει και τωρα, Ελευθεροπουλος > Παντελης.

Δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

peristeri δε νομίζω ότι ούτε ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν έτοιμοι για φούντο , ούτε για την περσινή ομάδα ήταν απαγορευτικό κάποια στιγμή να είμαστε στη γραμμή του υποβιβασμού.

Έχω ξαναπεί ότι το μόνο που άλλαξε από τότε που έφυγε ήταν οι επιστροφές των τραυματιών και των τιμωρημένων. Δεν είδαμε κάτι άλλο αγωνιστικά. Ο Παναγόπουλος επίσης έκανε πολύ δουλειά , κατέβασε μια πιο παθιασμένη ομάδα , αλλά μέχρι εκεί.

Τέλοσπαντων , έχω την άποψη ότι προπονητές πρέπει να μένουν μεγαλύτερο διάστημα από κάποιους μήνες στην ομάδα , ειδικά όσοι έδειξαν πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Τους βαθμούς που μας σώσανε πέρυσι για να ακριβολογούμε…

Δεν φταίς εσύ, αυτοι που ξεφτίλισαν τον Παναγόπουλο και σε διάλεξαν φταίνε…
Αλλα αν έχεις λίγο τσίπα πάνω σου φύγε ΤΩΡΑ!!!
Πριν το ματς έλεγα ότι παίζουν δύο απ τις κατά τεκμήριο χειρότερες ομάδες με τον Ρούλη να είναι η χειρότερη της κατηγορίας…
Διαψεύστηκα πανηγυρικά…
Με τεράστια διαφορά ο Πανιώνιος είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή…

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/pantelhs-h-eythunh-varainei-apokleistika-emena.2442637.html

“H ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμένα”

Ο Νίκος Παντελής δεν δίστασε να πει ότι “το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Άρη είναι αποκλειστική ευθύνη δική μου”,
ενώ στάθηκε στην έλλειψη καθαρού μυαλού μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα.

“Για εμάς ήταν μία πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Και γίνεται ακόμα χειρότερο με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Σημασία για εμάς έχει το δεύτερο ημίχρονο και έχει επίσης σημασία ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς ενώ είχαμε πετύχει το γκολ. Ο αντίπαλος έμεινε νε παίκτη λιγότερο και εμείς δεν πιέσαμε όπως θα έπρεπε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αποκλειστική ευθύνη δική μου. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής έχει την ευθύνη”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Ερωτηθείς για την εικόνα της ομάδας, ο Νίκος Παντελής απάντησε: “Βγάλαμε κάποιες φάσεις, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγιναν φάσεις, όμως δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Έλειπε το καθαρό μυαλό. Και το χειρότερο είναι πως δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο ο Άρης”.

Για τον ίδιο είπε: “Όταν μία ομάδα χάνει και η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται και με δέκα παίκτες, τότε η ευθύνη είναι του προπονητή, όπως είπα και πριν. Όταν λέω αναλαμβάνω την ευθύνη, το εννοώ με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα μιλήσουμε και με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει. Το εννοώ ότι είναι δική μου η ευθύνη. Δεν διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το παιχνίδι”.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/pantelhs-h-eythunh-varainei-apokleistika-emena.2442637.html

“Βγάλαμε κάποιες φάσεις”;;;;;;;;;;;;;;;; Εννοεί συνολικά φέτος σε όλα τα παιχνίδια φαντάζομαι! Γιατί χτες…

Ακομα να φυγει;;; Τι το σκεφτεται για να παραιτηθει δηλαδη;;

Η ομαδα χρειαζεται δουλεια και ανθρωπο που να ξερει να μεταδωση 2-3 βασικα πραγματα. Δεν κανεις.
Στο καλο!!!

Α Κ Ο Μ Α Ε Δ Ω Ε Ι Ν Α Ι ? ? ?

Α Κ Ο Μ Α Ε Δ Ω Ε Ι Ν Α Ι ? ? ?

Ήθελα να ήξερα από ποιά χωματερή σε περισυνέλεξαν εσένα…

Εδώ είναι, και φοβάμαι ότι θα είναι και για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι στα Γιάννενα. Ας ευχηθούμε να μη χάσει ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο, εν τω μεταξύ, για δυο λόγους (να μην έχουν τόση μεγάλη ανάγκη βαθμών απέναντί μας τα Γιάννενα και να κρατηθεί ο Παναιτωλικός χαμηλά).

Τελευταία ευκαιρία στον Παντελή

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος είναι αποκαρδιωτική και ο Νίκος Παντελής, σύμφωνα με την SportDay, έχει την τελευταία του ευκαιρία να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Δεν τίθεται αυτή τη στιγμή θέμα προπονητή στον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν παρουσιάζουν καλή εικόνα μέχρι τώρα και, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο προπονητής είναι εκείνος που… πληρώνει το «μάρμαρο».

Εδώ και αρκετό καιρό η καρέκλα του Νίκου Παντελή «τρίζει», όμως οι διοικούντες τον σύλλογο δεν έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να τον απομακρύνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o 54χρονος προπονητή θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Μετά τη διακοπή οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και το συγκεκριμένο ματς κρίνεται οριακό για τον έμπειρο τεχνικό. Μετά τον αγώνα με τον Άρη ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης ήταν έκδηλος, όχι για τα αποτελέσματα αλλά για την εικόνα που έχει η ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Κολοβός έφθασε τις τέσσερις κίτρινες και ο Μητρόπουλος τις πέντε.

http://www.sport-fm.gr/article/teleutaia-eukairia-ston-padeli/725926