Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παντελή. Ο Νίκος Παντελής έχει διατελέσει παίκτης του συλλόγου, ενώ ήταν μέλος και του τεχνικού επιτελείου του Πανιωνίου. Ειδικότερα την περίοδο 2005-06 εργάστηκε και ως πρώτος προπονητής της ομάδας.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ο Νίκος Παντελής, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο panionios.gr: “Αποτελεί τιμή για εμένα, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου. Μετά από τόσα χρόνια στην προπονητική, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ στον σύλλογο της καρδιάς μου, στον οποίο ουσιαστικά βρίσκομαι από 13 ετών και έχω υπηρετήσει και ως παίκτης, αλλά και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όμως θεωρώ ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Ο Πανιώνιος χρειάζεται την στήριξη όλων και περιμένουμε και από τους οργανωμένους και μη οπαδούς μας, να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμή μας, στεκόμενοι στο πλευρό των προσπάθειών μας”.
Ο Νίκος Παντελής, θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Νάουσα, όπου και θα συναντήσει την αποστολή της ομάδας και θα ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία για τη νέα περίοδο.
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπήρχαν και πολλοί που να είχαν τα συκώτια να αναλάβουν την ομάδα και για το φετινό «θαύμα», με δεδομένες τις οικονομικές δυνατότητες που έχει ο Σύλλογος.
Δεν μπορώ να μην είμαι όμως απίστευτα απογοητευμένος απ την συγκεκριμένη επιλογή κυρίως για την εγκατάλειψη του πλάνου με νέους ανθρώπους με φιλοδοξίες και νέες ιδέες στο ποδόσφαιρο.
Δεδομένα που είχαν και ο Ελευθερόπουλος και ο Παναγόπουλος που κατά την γνώμη μου μπορούσαν να εμπνεύσουν την πιτσιρικαρία μας
Ο κυρ Νίκος τι το καινούριο σαν ποδοσφαιρική αντίληψη μπορεί να έχει?
Στροφή σε Παράσχους και Μπάμπηδες (ο) Τεννέδες και ούτε καν στους αυθεντικούς, αλλα σ αυτούς της Γ Εθνικής
Ante καλοδεχουμενος’‘‘Αλλαξτε [ευαγγελια] και στηριξετε την ομαδα’‘Εγενετο κι αυτο’‘Προχωραμε λοιπον,για μια καλη χημεια ,οπως περσυ με τον Ελε’‘Ποιος το περιμενε οτι θα καναμε περιπατο;;;Μπορει φετος να παμε μια απο τα ιδια;;;Εγω θα το ηθελα…αν και δεν αρκουμαι να χανω απο Κερκυρες και Γιαννενες και Φωστηρες ‘‘Αλλα …το αντεχω’’‘Ομονοια ομως δεν βλεπω και η ψυχολογια ειναι πανω απο ολα’’‘Αντε λοιπον η δοιηκηση εχει υποχρεωση να στηριξει το σχεδιο που η ιδια εχαραξε’’''Εμπρος ΜΙΛΗΣΑ
Πλεον με οσα συμβαινουν, δεν εχω κεφι ουτε για ευχες ουτε για μπινελικια, ειναι νομιζω μια απο τις χειρωτερες χρονιες της ομαδας μας, το καραβι παει μονο του και ακυβερνητο, καλη τυχη!
Λένε οτι έπαιξε στον Πανιώνιο. Πότε αλήθεια γιατί πραγματικά δεν τον θυμάμαι καθόλου. Δεν ειρωνεύομαι , ρωτάω. Κατα τα άλλα δεν περιμένω πολλά. Αλλά διαρκείας θα πάρω…
καλη επιτυχια στον Νικο Παντελη. Μακαρι να καταφερει να εμπνευσει τα παιδακια, να τα κανει να παιζουν για τον προπονητη τους οπως ο ελε και ο Παναγο, να παιρνει το 100%. Αυτο χρειαζεται και οχι ο Μουρινιο. Αν το καταφερει θα εχει κερδισει πανω απο το μισο στοιχημα. Αν τον δουν σαν κυρ Νικο, βλεπω επιστροφη Παναγοπουλου πριν την επετειο του ΟΧΙ…Εδω που εχουμε φτασει, δεν υπαρχει πιο πατος…θα βρουμε πετρελαιο σε λιγο…Πανιωναρα ρε…
Στο άκουσμα της είδησης αιφνιδιάστηκα. Με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται κακή επιλογή. Ένας προπονητής χαμηλών κατηγοριών, χωρίς επιτυχίες, μπλεγμένος στα στημένα… τι χειρότερο θα μπορούσαμε να διαλέξουμε? Βέβαια θα τον δούμε στην πράξη. Άλλωστε δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του με λεπτομέρεια. Ένα αστείο περιστατικό μόνο θα σας πω. Πριν μερικά χρόνια οδηγώντας κοντά στο γήπεδο της Ηλιούπολης ένας τρελός με ένα σαραβαλάκι τρέχωντας με πολύ μεγάλη ταχύτητα παραλίγο να με τρακάρει. Ο Νίκος Παντέλης.
Και κάτι άσχετο. Ο Βαγγέλης Βλάχος ξανάρχισε τις φωτογραφίες στη Μύκονο σε μπαρ και μπιτς μπαρ.
Μην ξεχνάς ότι πέρυσι το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε ο Ελε, όλοι ήτανε στα κάγκελα και βρίζανε. Μετά βέβαια το γυρίσανε όλοι στην κωλοτούμπα. Ας περιμένουμε και μια φορά να δούμε το αποτέλεσμα πριν κρίνουμε.
Όπως έγραψα και πριν αυτό το ποστ, ευχομαι πραγματικά να βγω μαλάκας σ αυτή την εκτίμηση.
Προσωπικά πέρυσι χάρηκα πολύ με την επιλογή Ελευθερόπουλου, όπως και με την επιλογή Παναγόπουλου
Φυσικά ο λόγος δεν είναι τα πρόσωπα. Ή μάλλον μόνο τα πρόσωπα.
Όπως και στους παίκτες έτσι και στους πάγκους επιθυμώ να βλέπω νεους ανθρώπους μήπως αλλάξει και κάτι στην νοοτροπία.
Ειδικά ο Ελευθερόπουλος είχε παραστάσεις και νοοτροπία και νομίζω ότι κατόρθωσε να τις περάσει και στα νέα παιδιά
Απλά προσωπικά απεχθάνομαι την κληρουχία των 50-60ρηδων προπονητών, σχολη Παράσχου-Τεννέ, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν αρρωστημένη αντίληψη για το ποδόσφαιρο
Η στήριξη είναι δεδομένη πάντως