Έχω την εντύπωση πως το χθεσινό β’ μέρος ήταν καλύτερο από το α’ μέρος πέρσι με Άρη και Οφη
Εχω την εντυπωση πως στο χθεσινο 2ο μερος…ο Απολλωνας ηταν οτι χειροτερο εχει περασει μεχρι τωρα’‘’'[κι αν ειναι ετσι οπως τα λεω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;] οχι να τα βλεπουμε οπως τα θελουμε ετσι;;;;;;;;;;;;;; ![]()
Έχω την εντύπωση πως δεν πρέπει να περνάς τόσες πολλές ώρες πάνω από το καζάνι σου
![]()
Peri’‘‘Χωρις αυτο χθες[ειχα ευτυχως προμηθειες επανω μου] …θα εβλεπες τι ενοω’’
Δεν σου κανει εντυπωση πως αλλαξε η ζυγαρια στο 2ο μερος;;;;
ειχα συνταγη ,καλοανακατεμενη στο καζανι [χαλασμενη μουσταλευρια,ξυνισμενο ξυνογαλο,4 σκελιδες σκορδο σε συντηρηση στο τουρσι,ενα μουστακι απο το ψαρι μου’'σκετο λαγοποδαρο[με τριχες] και γλυκο τραχανα = magic
Για να καταλαβεις ,βρωμαγε το μισο γηπεδο χαχαχχαχαχαχααχαχ
Συγγνώμη αλλά αυτοί οι δείκτες αποτελεσματικότητας ειδικά δεν δείχνουν απολύτως τίποτα στο ποδόσφαιρο.
Περισσότερα (αλλά και πάλι όχι πολλά) λέει ο μέσος όρος τελικών προσπαθειών υπέρ/κατά ανά αγώνα.
Πέρσι είχαμε 9,1 τελικές έναντι 12,9 των αντιπάλων.
Φέτος έχουμε 7,7 τελικές έναντι 11 των αντιπάλων.
Δηλαδή δείχνουν ό,τι βλέπουμε - χειρότερη επιθετική, πιο δεμένη αμυντική λειτουργία.
Το έχουμε συζητήσει κι από κοντά. Και οι τελικές δεν λένε πάντα την αλήθεια.
Τελική θεωρείται το τετ α τετ του Γιάννου και το άχαστο του Αραβίδη, αλλά τελική θεωρείται και το σουτ στα περιστέρια του Καλτσά.
Ναι σύμφωνοι, γι’αυτό γράφω ότι δε λέει και πολλά. Αλλά σε μεγάλο αριθμό αγώνων όπου έχεις κάνει πλέον πολλά τετ α τετ Γιάννου και περιστεριές Καλτσά μπορείς να βγάλεις μια εικόνα, όχι τόσο για την αποτελσματικότητα αλλά για τη φιλοσοφία μιας ομάδας.
Ναι οι παίκτες βλέπουν 10ευρω και κάνουν τριπλο ανσαμπλ απ τη χαρα τους, ναι η άμυνα ηταν προκλητικη σήμερα!
Δεν μπορεις όμως ρε άνθρωπε!! Λίγη αξιοπρεπεια και ΦΥΓΕ!
Δεν καταλαβαινω γιατι θελουν καποιοι να φυγει ο προπονητης…
Για τον φετινο Πανιωνιο, μια χαρα επιλογη ειναι!
Νομιζετε οτι αν φυγει ο συγκεκριμενος θα ερθει καποιος καλυτερος ?
Για οσους δεν το εχουν συνηδητοποιησει, ο Παντελης ειναι ο μοναδικος προπονητης τα τελευταια χρονια που εχει δουλεψει σε αυτη τη θεση .
Ολοι οι αλλοι εμαθαν σε μας!
Ξεκινωντας απο το Ματζιο…
Στην τελικη τι φοβαστε ?
Μηπως και δεν βγουμε Ευρωπη ?
Μια χαρα την παει την ομαδα μεχρι στιγμης.
Δυο σοβαρες γκελες εχει , απο αυτες που κανουμε καθε χρονο.
Και μεσα σε αυτες τις γκελες εχουμε και μια ιστορικη νικη…
Διοτι απο Καλλονες σιγουρα θα ξαναχασουμε…
Τριαρα στα βαζελια ομως πολλοι απο μας μπορει να μην ζουμε οταν ξαναγινει…
Επισης, με ή χωρις αλλαγη προπονητη, ολοι γνωριζουμε οτι θα εχουμε και αλλες τετοιες ηττες μεσα στη σαιζον…
Για να συνοψισω, ο προπονητης αυτος κοουτσαρει μια ομαδα με απληρωτους παικτες , την οποια ,συμφωνα με λογια μεγαλοπαραγοντα, την εχει σχεδιασει καποιος που δεν εχει σχεδιασει ποτε στο παρελθον κατι αντιστοιχο. Δεν την εχει ξανακανει αυτη τη δουλεια δηλαδη!
Μαλιστα, οχι απλα δεν εχει ξανακανει αυτη τη δουλεια, αλλα και η πρωτη του φορα ηταν κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες…
Εδω δεν ειναι manager για να ξαναφορτωσουμε το παιχνιδι αν κανουμε μαλακιες.
Εδω οι μαλακιες πληρωνοντε!
Για παραδειγμα, Λεοζινιο ο Πανιωνιος δεν εχει …
Ουτε και ουτε η Καλλονη εχει Ριμπειρο και Λαζνικ βεβαια…
Στήριξη από την διοίκηση του Πανιωνίου ζήτησε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παντελής, αλλιώς… θα αποχωρήσει!
Αφορμή για αυτό το… τελεσίγραφο του έμπειρου Έλληνα τεχνικού στάθηκαν τα πολλά σενάρια περί απομάκρυνσής του.
«Ή με στηρίζετε, ή φεύγω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παντελής στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Βασίλη Τσάβαλο, στην επικοινωνία που είχαν.
Εξάλλου, ο Νίκος Παντελής θεωρεί ότι «πληρώνει» όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της ομάδας (οικονομικό, έλλειψη διοικητικής σταθερότητας) και πως, σε αντίθεση με τους προκατόχους του, δεν απολαμβάνει την στήριξη που του αξίζει από την διοίκηση τηου συλλόγου.
Ναι σημερα ησουνα Μουρινιο…μεχρι να κανεις τις αλλαγες σου’‘’‘Τι διαολο θελεις και τις κανεις;;Τι βλεπεις σε ορισμενους παικτες [συμπαθουντες και μη] που πρεπει να παιζουν σωνει και καλα;;
Πραγματι στηνεις ωραια την ομαδα…αλλα ως δια μαγειας ,μ’ενα μαγικο ραβδακι …την ΞΕΣΤΗΝΕΙς’‘’
Ερωτηση…καλα σε ορισμενες θεσεις ,που ενοειται οτι εχουμε ροστερ καλουτσικο,δεν θα ερθει η πρωτη στιγμη συμμετοχης τους;
Να μην λεω ονοματα …αλλα ορισμενους…κοφτους επιτελους ![]()
Καλά…τον Κολοβό σήμερα δεν τον έβλεπες που σερνότανε…???
Δυστυχώς δεν έχω δει παρά μόνο 2 ματς απο την τιβι φετος και το ένα ήταν με τον Παναθηναικο!!!
Τα υπόλοιπα μόνο φάσεις και ράδιο.
Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου κι όποιος θέλει ας με διορθώσει.
Σήμερα νομίζω νικήσαμε κατά τύχη όπως και με τον βάζελο. Πρώτον τα γκολ (και κυρίως το πρώτο) ήταν δώρα των παικτών του Ατρομήτου. Ακόμα και το πέναλτυ αχρείαστο ήταν και προέκυψε από απίστευτα άτσαλο μαρκάρισμα.
Στις φάσεις που είδα κατάλαβα ότι πάλι μας “βομβάρδιζαν” αλλά φανήκαμε τυχεροί γιατί έχασαν τα αχαστά κυρίως ο Παπαδόπουλος με τον Ναπολεόνι.
Επίσης, εμείς γκολ απο φυσιολογική κατεβασιά, συνδυασμό κλπ. δεν βάλαμε παρόλο που είχαμε 2 κλασσικές ευκαιρίες όταν ανοίχτηκε ο Άρης.
Με λίγα λόγια από οτι κατάλαβα πάλι ανορθόδοξο παιχνίδι παίξαμε. Σωστά?
Φυσικα και παιξαμε ανορθοδοξα ,αλλα νομιζω οταν προηγησαι με [εστω τυχερα γκολ] η διαχειρηση του αποτελεσματος ειναι ο πρωτος στοχος’’ Παντως ειναι και οι μονες φασεις που ειδες στο βιντεο φιλε μου’'‘Τουλαχιστον στο 1ο ημιχρονο ετσι θα παιζοταν καθε ειδους παιχνιδι’‘Στο 2ο παιζαμε πλεον με τον χρονο’'Μονο που οι αλλαγες ηταν και παλι αστοχες ‘‘Ποτε δεν βοηθανε ρε γαμωτη μου’’'Εκει λοιπουν κατι σεμιναρια απο τον προπονητη μας χαχχαχαχαχαχχα
Γιατι δεν σχολιαζει κανεις τη κινηση των παικτων στο τελος του αγωνα ?
Δεν θυμαμαι παρομοια κινηση να εχω δει με τους προπονηταρες προκατοχους του…
Paul έχει γίνει - και καλώς έχει γίνει και έγινε και χθες - ακόμα και με τον Γιώτη Σταματόπουλο…
Για πέρυσι δε, δεν το συζητώ καν, μιας και το οικογενειακό κλίμα ήταν απ τα καλύτερα που είχαμε γενικα, όπου πχ πρωτη φορά θυμάμαι να πηγαίνει προπονητικό τιμ και παίκτες παρέα σε άλλα τμήματα κτλ
Όσο καλύτερο κλίμα φτιάχνουν μεταξύ τους αυτοί που τραβάν το μεγαλύτερο λούκι τόσο το καλύτερο
Γιατί εμείς μπορεί να γράφουμε την αποψάρα μας εδώ αλλα αυτό που γίνεται στον Πανιώνιο 3η σερί χρονιά να κρατιόμαστε με τηο φιλότιμο και τον επαγγελματισμό όλων αυτων, δεν έχει προηγούμενο!
Ο Κολοβός δεν έχει ξανατρέξει ποτέ του έτσι στην άμυνα. Έξι κλεψίματα έκανε - γι’αυτό από το 60 και μετά δεν άντεχε ούτε να περπατήσει.
Όντως έχεις απόλυτο δίκιο, τρελο τρέξιμο και κλεψίματα αλλά δώσε τη τελική πάσα αγορίνα μου να καθαρίσουμε το ματσάκι!