Μουντιάλ 2026

Ό,τι και να λένε τα παγαλάκια ειναι το στανταρ σε καθε Μουντιαλ και Γιουρο πλεον…

8 «Μου αρέσει»

Μία πρόταση έχω να κάνω για να τους διευκολύνω:

ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ EURO AND/OR ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. Μας πρήξατε. Καμιά μουσική βγάλ’τε, κανά Ken Loach και όλα κομπλέ!

6 «Μου αρέσει»

Χαίρομαι πολύ την Αγγλία με τσαγανό του Tuchel κι ελπίζω ότι θα κερδίσουμε και το επόμενο - και μάλλον εκεί θα τελειώσει. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και θεωρώ ότι και οι Άγγλοι (ο κόσμος) είναι πιο ήρεμοι και το απολαμβάνουν περισσότερο φέτος.

Το περίμενα (ότι θα τελείωνε μετά τη Νορβηγία). Τέλος πάντων, νομίζω θα έπαιρνα 4αδα πριν το ξεκίνημα. Το άξιζε η Αργεντινή απόψε.

Θεωρώ αλήθεια ότι οι Άγγλοι (ο κόσμος) είχε χαμηλούς τόνους φέτος, ακόμα και αν έχετε διαφορετική αίσθηση. Δόξα το θεό τους παρατηρώ 22 χρόνια πια. Είναι πολύ πιο λογικοί μετά από τόσες σφαλιάρες, απλά λατρεύουν το ποδόσφαιρο και παθιάζονται.

Άντε, τουλάχιστον να έρθει στην Ευρώπη η κούπα. Αμάν ρε @Grissino, σε σας ηλπιζα περισσοτερο!

2 «Μου αρέσει»

Λυπάμαι που νιώθεις έτσι, πραγματικά, γιατί πρέπει να είναι πολύ άβολο όταν σε αυτό το τόπο μενεις μόνιμα. Ίσως είναι και η στιγμή/εποχή που ήρθες (και μετά); Σε κάθε περίπτωση, προσωπικές εμπειριες είναι αυτές (και το νήμα είναι για το Μουντιάλ, χαχα).

Πρέπει να παραδεχθούμε τον Τούχελ εδώ, προσπάθησε να μιμηθεί Μπουμπένκο αλλά άλλο ο δάσκαλος, άλλο ο μαθητής

5 «Μου αρέσει»

Χαχαχα οχι ρε συ όλα καλά απλά στην μπαλα τους θωρω υπερλουζερ και δεν τους γουσταρω μια με τα it’s coming home αλλα συμφωνώ ότι φετος ηταν πιο ήρεμοι.

Εκτος απο έναν γείτονα εδώ…

3 «Μου αρέσει»

Don’t cry for me argentina…

Η πρωτη φορα που πραγματικα λυπηθηκα για αυτο το χαλι-καταντια.
Αδιανοητη η καθιζηση αμυντικα για τα λιονταρια.
Καποιοι κακοπροαιρετοι θα λεγανε οτι ξεμειναν απο φυσουνα.

Τα ανθρωπακια της αργεντινης μπηκανε με τη μπαλα στα διχτυα.
Ευκολη η επικρατηση της Ισπανιας στον τελικο.
Αλλο λεβελ ομαδας.

1 «Μου αρέσει»

Ρε Τουχελ…
Ρε αγορι μου…
Πως τα καταφερες βρε ξετσιπωτε, γερμανικε ποιμενικε…βρε κλοουν…

5 «Μου αρέσει»

Ετσι λέγαμε και για τη Γαλλία. Η εικόνα της Ισπανιας στα προηγούμενα ματς από αυτό της Γαλλίας, ήταν το λιγότερο μέτρια. Στο Ισπανια Πορτογαλία παίχτηκε η χειρότερη μπάλα του μουντιάλ.

1 «Μου αρέσει»

Διαφωνω Ενδεκατε.
Αλλα ειμαι αρκετα ξενερωμενος για να επιχειρηματολογήσω

2 «Μου αρέσει»

Πάντως οι Άγγλοι έχουν το ελαφρυντικό ότι από το ‘80 σε κάθε Μουντιάλ έχουν τον χειρότερο τερματοφύλακα

2 «Μου αρέσει»

Ναι οκ αλλά δε νομίζω ότι φέρει μεγάλη ευθύνη για τα χθεσινά γκολ .
Πιστευω γενικά ότι είναι τόσο μεγάλη η πίεση σε αυτή την ομάδα που με το που κέρδιζαν εχθές και είδαν ότι μπορούν να πάνε τελικό αποφάσισαν να γίνουν Αιγάλεω ….
Θέμα χρόνου ήταν μετά …

3 «Μου αρέσει»

Άσε ξενέρωσα… Κρίμα με τέτοιες μονάδες να μην έχεις καταφέρει να παρουσιάσεις κάτι που να φέρει σε δύσκολη θέση την τρομερή Ισπανία.

Προτιμούσα να περάσει η Αγγλία γιατί τελικά με έχει εκνευρίσει πολύ αυτή η Αργεντινή τα τελευταία χρόνια με τα ρατσιστικά και κυρίως με τους διαιτητές που πάλι σήμερα πρέπει να της χάρισαν τρείς κάρτες ώσπου να δώσουν την πρώτη στην Αγγλία. Αλλά σήμερα τους πάτησαν στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως θα είναι πιο ωραίος τελικός αυτός.

1 «Μου αρέσει»

Mood of the day

1 «Μου αρέσει»

67:42 για παντα

My new best mate, you foking cunts

3 «Μου αρέσει»

Φίλος μας!!

Τον θέλω στο πρώτο εντός με μπύρες απ’έξω (και μέσα)!! it’s on me of course

2 «Μου αρέσει»

Και να κάνει κριτική σε ρουψ

4 «Μου αρέσει»

γάτα με πέταλα ο Πικφορντ

6 «Μου αρέσει»

Πέραν της όποια βλακείας των εγγλέζων στην υποχώρησή τους μετά το 0-1, είναι καταπληκτικό να δει κανείς το πως ο Μέσι και ο Ντε Πωλ δημιούργησαν και εκμεταλλεύτηκαν τον κενό χώρο στη δεξιά πλευρά της επιθεσής τους. Κάθισα και ξαναείδα το παιχνίδι μετά το 65 μόνο και μόνο γι αυτό. Είναι μαγικό τι μπορεί να κάνει ενάς περιπατητής όταν έχει αυτό το ποδοσφαιρικό μυαλό. Και απορώ που ο Τουχελ δεν διέκρινε την τρύπα ή/και δεν έκανε τίποτα για να την κλείσει.

3 «Μου αρέσει»