Και να είχε καταφερει να τη διακρίνει, αμφιβάλω αν θα κατάφερνε να βρει πως θα την κλείσει!
Flooding the zone. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο δύσκολο. Αντί του Μπελινχαμ που πελαγοδρομούσε σε έναν άχαρο ρόλο, θα μπορούσε να βάλει κάποιον ξεκούραστο και ικανότερο στο να κλείνει χώρους. Ήταν αστείο πως τους έπαιζαν τα δύο ώριμα αγόρια της Ίντερ Μ.
Δε λεω πως δεν υπήρχε τρόπος… λέω πως δε νομίζω οτι ο Τούχελ θα τον εβρισκε μεσα στο -μονιμα- θολωμένο του μυαλο! ![]()
‘‘Όταν είχε συλληφθεί μετά σε πάρτι στη Βοσνία μαζί με επικεφαλής κυκλώματος πορνείας
Ο Σλάβκο Βίντσιτς θα σφυρίξει τον τελικό του Μουντιάλ, ωστόσο πριν λίγα χρόνια είχε διάφορα μπλεξίματα καθώς τον Μάιο του 2020, αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία, αφού είχε συλληφθεί για πάρτι στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ο Σλοβένος ήταν σε εκδήλωση που, όπως ισχυρίστηκε τότε, ήταν πρόσκληση γιαεπαγγελματικό γεύμαστην πόληΜπιέλινατης Βοσνίας, αλλά βρέθηκε να εμπλέκεται σε αστυνομική έφοδο και συνελήφθη μαζί με την Τιγιάνα Μαξιμόβιτς, την οποία η αστυνομία θεωρούσε ως επικεφαλής ενός κυκλώματος πορνείας…’’
Σοβαρή προφορά, όχι αστεία!
Ήμαρτον!!!
To 1979, to “αεκ είσαι γκόμενα” σαν σύνθημα που λέγαμε, ακουγότανε χυδαίο στον τελικό…
Δακτυλίδια, σόου μισή ώρα στο ημίχρονο, τάιμ άουτ στο 27, τέσσερις περιόδους που είπε ο Μαραντόνα, κόκκινες που δεν μετράν, περισσότερο τηλεόραση(var) παρά αγώνας, ρόμπες νυχτικιές το 2022, το γαμήσαμε το παιχνίδι. Ιφαντίνο δεν πας στο διάολο λέω εγώ. Δεν είναι μόνο τα δολλάρια το θέμα.
Σεπ Μπλάτερ θα λέμε και θα κλαίμε.
Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν πάντως …. Και όσο ισχύει αυτό κάνει ότι αλλαγές θέλει .
Στη τελική σε όποιον δεν αρέσει ας μην ασχολείται ή ας πάρει απόφαση κάποια ομοσπονδία ότι δεν συμμετέχει σε αυτό το τσίρκο…
Αλλά …..
Άηδιες αμερικανοι μαγαρίζουν τα πάντα
1 σουτ στο τερμα σε ενα τελικο απο την ομαδα του μπουκη. Ξυλο, ψευτοτσαμπουκαδες και τακλιν στην καρωτιδα για να γλιτωσουν απο το προφανες.
Ντροπη τετοια εμφανιση για τελικο.
Ελπιζω να αποδοθει ποδοσφαιρικη δικαιοσύνη
Ξεβράκωμα,το