Μουντιάλ 2026

Κάθεσαι να δεις μπάλα και λεκιαζεσαι

Α στο διάολο

4 «Μου αρέσει»

τσιμπανακος=ινφαντινο! :stuck_out_tongue:

4 «Μου αρέσει»

Τσιμπανακος= ινφαντινο+μαρτζουκος

6 «Μου αρέσει»

=> Μαρτζούκος=0
(μοναδική λύση)

3 «Μου αρέσει»

Ταυτότητα

1 «Μου αρέσει»

Ο Ψυχας θα πάρει την ταυτότητα του τσιμπανακου

9 «Μου αρέσει»

https://www.instagram.com/p/DaaI-RyPyvw/?igsh=MWI0bHk3d2F3Z2FydQ==

3 «Μου αρέσει»

Μωρε μπράβο… δεν το περιμενα αυτο από την Daily Heil…

1 «Μου αρέσει»

8 «Μου αρέσει»

Φιλάκια στον καραγκιοζη Τρομπ και τον χλαπατσα Ινφαντινο!
Όσο προχωράει το τουρνουά ένα repeat του τελικού του 22 μοιάζει άκρως πιθανό. Η μόνη ομάδα που μπορεί να το σπάσει αυτό νομίζω είναι η Αγγλία αν και αυτοί παθαίνουν κοκομπλοκο όταν φτάσουν ψηλά .
Ζόρικο outsider ή Ισπανοί και ακόμα πιο ζόρικο οι Μαροκινοί.
Νομίζω τώρα που έφυγαν τα λιμα ξεκινάει το πραγματικό τουρνουά.

3 «Μου αρέσει»

Ενα πράγμα που επίσης γίνεται σαφές είναι ότι με το βαρ η λογική Ελλάδα 04 ή Παραγουαη 26 (όλοι πίσω και βλέπουμε) είναι καταδικασμένη. Κάποιο τράβηγμα ή μικροκλωτσιά θα σε καταδικάσει.

3 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Διαβαζω αριστερα-δεξια για δηθεν αβαντες διαιτητικες προς την Αργεντινη και για σχεσεις Ισραελ-Αργεντινας κατα της Αιγυπτου σε μια καλοστημενη σιωνιστικη πλεκτανη.

Ρε εχετε χαζεψει τελειως…
Καθιστε καλα να πουμε που μετα το 0-2 τα κακα σας μυρισανε μεχρι την Αγγλια.
Που σας φταιει το συστημα, το Καταρ και οι εξωδιαστατικοι που το λουσατε και καταφερατε και φαγατε 3 γκολ σε 12 λεπτα.

Ηταν γερο μνμ προς τους Αγγλους το χθεσινο, που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου και ονειρευονται κυπελλα.

Ο δρομος προς τον τελικο ειναι σπαρμενος με κωλοδαχτυλα.

Τωρα για το αλλο ματς, Κολομπια εναντιον Ελβενιας, κακοποιηση του αθληματος. Κυριολεκτικα.
Ο,τι πρεπει αν πασχεις απο ινσομνια ηταν, υπνος βαθυς.

Σημερα εχει ματσαρα. Προβλεπω να φτυνει αιμα η Γαλλια με τους Μαροκανους. Βασικα, θελω Μαροκο στον τελικο οσο ουτοπικο και αν ακουγεται.

4 «Μου αρέσει»

Που τα διαβάζεις όμως; Νομίζω μόνο στην Ελλάδα ασχολούνται με τα πολιτικά/εξωαγωνιστικά/διαιτητικά (πάρα πολύ)/στοιχηματικά (σε βαθμό αηδίας, και είμαι στο χώρο). Γενικά στη χώρα του καφενείου και του ‘σε δουλειά να βρισκόμαστε’. Προσωπικά αποφεύγω να διαβάζω οτιδήποτε, βλέπω τα 90’/120’ του κάθε αγώνα και βγάζω τα συμπεράσματά μου και προσπερνάω οποιαδήποτε άλλη συζήτηση. Superleague το κάναμε πάλι…Ξέρω ότι θα με πείτε απολιτίκ και πόσο κακό είναι αυτό, αλλά σίγουρα νιώθω πιο ήσυχος στην αφέλειά μου. Έχουμε αρκετά προσωπικά προβλήματα ο καθένας να ασχοληθούμε, είμαι σίγουρος.

Χαίρομαι πολύ την Αγγλία με τσαγανό του Tuchel κι ελπίζω ότι θα κερδίσουμε και το επόμενο - και μάλλον εκεί θα τελειώσει. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και θεωρώ ότι και οι Άγγλοι (ο κόσμος) είναι πιο ήρεμοι και το απολαμβάνουν περισσότερο φέτος.

3 «Μου αρέσει»

Ρε φίλε πραγματικά…τι αίσχος ήταν αυτό!!
Εντωμεταξύ δόθηκαν κάτι χαζοευκαιρίες στου Κολομβιανούς και την έστελναν στα άστρα!

2 «Μου αρέσει»

Θλιβερο θεαμα, κυριως απο τους λατινους.
Οι Ελβενς παιξανε πονηρα.
Το πηγαν εκει που στοχευει καθε αντιστοιχη ομαδα.
Στη ρωσικη ρουλετα.

Μετα θυμηθηκα τον Andres Escobar που τον ειχαν μπιστολιασει το 1994 για εκεινο το αυτογκολ.

Πως βλεπεις το Γαλλια-Μαροκο?
Η φετινη Γαλλια ειναι η πιο τουμπανιασμενη σε ποιοτητα Γαλλια ολων των εποχων.

Ας έχουμε και τον πίνακα μέχρι στιγμής να βλέπουμε.

Όντως η Γαλλία είναι πολύ καλή και έχει βρει ρυθμό.
Ειδικά μεσοεπιθετικά είναι σούπερ!

Το Μαρόκο νομίζω θα τη δυσκολέψει αρκετά..και θέλει σίγουρα τη ρεβάνς για το 2022!!

Με το Μαρόκο θα είμαι πάντως :slight_smile:

3 «Μου αρέσει»

Έτσι όπως πηγαίνει πιστεύω ο τελικός θα είναι επανάληψη του 22. Ίσως με διαφορετικό νικητή όμως.

5 «Μου αρέσει»

Έτσι όπως πηγαίνει πιστεύω ο τελικός θα είναι επανάληψη του 22. Ίσως με διαφορετικό νικητή όμως.

Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ. Θα ήταν ενδιαφέρον το Αγγλια Αργεντινή και το Ισπανια Γαλλία σε προημιτελικούς για τους γνωστούς ιστορικούς λόγους και την ΑΠΟΛΑΥΣΗ της κλάψας των Αγγλων. Αν και πιστεύω ότι ίσως το Μαρόκο θα κάνει την έκπληξη και η αργεντινή θα δυσκολευτεί πάλι με την Ελβετία.

1 «Μου αρέσει»

Πάει και το Μαρόκο… μακάρι με αντιπαθείς Ισπανούς στο επόμενο.