Μουντιάλ 2026

Αυτός ο Νικολάιδης όλο και μοιάζει στον Μητσοτάκη ο φουκαράς

2 «Μου αρέσει»

10 «Μου αρέσει»

Τι ωραια κατραπακια φαγανε τα μπλαζε γερμανακια χθες.
Τι ωραια ομαδα απο καμικαζι μηχανακια το Εκουαδορ.
Και πανω απ’ ολα, τι αδιανοητη τυπαρα, μπαλαδοφατσα, μουτρο ειναι αυτος που καθεται στον παγκο…

O Sebastian “𝗦𝗢𝗡𝗥𝗜𝗦𝗔” Beccacece (ελληνιστι Χαμογελος) ειναι ενας απο μας.
Τετοιες μουρες θελω να βλεπω, με τη γυαλαδα στο ματι. Το ποδοσφαιρο που μονο ενας σουδαμερικανος μπορει να νιωσει και να εμφυσησει.

Μπεκασισι λοκουρα!

7 «Μου αρέσει»

τεράστια μπαλαδόφατσα ο κερατάς…

3 «Μου αρέσει»

Ο Καπάνταης πιο μπαλαδοφατσα είναι και τον φάγανε για ένα post.

9 «Μου αρέσει»

Δεν τον βλέπει ο Λέω τον Αργεντινό Βαγγέλη βλάχο

6 «Μου αρέσει»

Πάντως εγώ βάζω Μουντιάλ για να γλαρωσω και να κοιμηθώ.

Κι έτσι δυστυχώς έχασα το καλό ημίχρονο του Εκουαδόρ

4 «Μου αρέσει»

Μεταξύ μας δεν υπήρξε καλό ημίχρονο. Απλώς οι Γερμανοί (ας πούμε) δεν είχαν ούτε κίνητρο, ούτε διάθεση. Ίσως έκαναν μια καλή πράξη για να ξαναγίνουν δεκτοί στο ανθρώπινο είδος. Πάντως δεν κατέβηκαν ουσιαστικά.

Καλό το αποκάλεσα γιατί έχασαν οι Γερμανοί

2 «Μου αρέσει»

H ιστορία του Κονγκολέζου οπαδού που παραμένει ακίνητος στην διάρκεια των αγώνων…
Το όνομά του είναι Μισέλ Κούκα Μπολαντίνγκα, αλλά για όλους είναι ο Λουμούμπα!
Ο πατέρας της πατρίδας του Κονγκό, μεγάλος πολιτικός άνδρας, Πατρίς Λουμούμπα!
Στην Κινσάσα, πρωτεύουσα της Λαικής Δημοκρατίας του Κονγκό, υπάρχει ένα μεγάλο άγαλμα αφιερωμένο στον μάρτυρα της ανεξαρτησίας.
Ο πρωην πρωθυπουργός απεικονίζεται όρθιος με το δεξί του χέρι σηκωμένο να χαιρετάει!
Είναι ακριβώς η ίδια θέση που παίρνει ο Μπολαντίνγκα στο γήπεδο στους αγώνες της Λαικής Δημοκρατίας του Κονγκό!
Ο Κούκα ντύνεται στα χρώματα της εθνικής σημαίας και μένει ακίνητος για 90 ολόκληρα λεπτά και στο ημίχρονο…
Ένα άγαλμα στις εξέδρες!
Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο σε αυτή την σκηνή, είναι μια παράσταση μελετημένη για να αποτίσει φόρο τιμής στον αξέχαστο πρώην πολιτικό μιας χώρας που πάντα βρίσκεται σε προβλήματα πολιτικά και κοινωνικά.
”Θεωρώ τον εαυτό μου τον μικρότερο γιο του Πατρίς Λουμούμπα, νιώθω ότι έχω μια σύνδεση αίματος μαζί του.
Η χειρονομία μου είναι έμπνευση και αγάπη!”
Μισέλ Κούκα Μπολαντίνγκα

(από facebook Dieci)

7 «Μου αρέσει»

Τον δολοφόνησαν και τον εξευτέλισαν οι πολιτισμένοι

Μπαι δε γουει το πρόσφατο ντοκιμαντέρ ήταν εξαιρετικό

5 «Μου αρέσει»

Σελεστε ειχαμε.

Μνημειωδης αποτυχια του Μπιελσα και των αδιαφορων παιχτων του, δυστυχως.

Αν και ομολογουμενως, χθες πιαστηκανε μαλακες απο τους Ισπανους κλοουν.

Καπου ειδα ενα ωραιο και ακριβεστατο σχολιο για την χθεσινη “παρασταση“:

More divers than in an Olympic pool.

Κατα τ’αλλα - εως τωρα - μονο η Ολλανδια και η Γαλλία σοκάρουν.

Θα ειναι κριμα, πολυ κρίμα που θα το λουσουν και δεν θα φτασουν παλι ουτε στα ημιτελικα.

Ομαδαρα η Ιαπωνια και το Μαροκο - αναμενονται κηδειες, σταθερη Γερμανια και Αργεντινη και ευχαριστες αποκαλυψεις Ιβορες και Αμερικανοι.

4 «Μου αρέσει»

Κι έλεγα τι μου θυμίζει ο προπονητής του Παναμά
Ο Κρίστιανσεν που είχε περάσει από τον Πανιώνιο είναι

4 «Μου αρέσει»

Για το Κουρασάο ρε νιαμου!

7 «Μου αρέσει»

Τρεμανε τα κοκκαλα του Μπρεμε, του Μιουλα, του Ματεους, του Λιτμπαρσκι και των λοιπων σκουπιδιων της μεγαλης μαντζαφτ με το φλιβερο θεαμα των σοφτ γερμανων.

Μια ομαδα αδιαφορη, ανευρη, απο παιδακια που βουταγανε σαν λαγοκεφαλοι στην πρωτη επαφη. Τα τσακαλια του Ασουνσιον τους καταπιαν, δε μασησαν, μυρισανε αιμα, το πηγαν το ματς εκει που ηθελαν. Και δικαιωθηκαν. Σκληροτραχηλη ομαδα, δεμενες σα σκυροδεμα οι γραμμες τους, με πλανο παλιακο, αμυνα-αμυνα και αμυνα μεχρι να το παμε στα πεναλτι.

Καποιοι θα πουνε οτι δεν ειναι αυτο ποδοσφαιρο, δεν ευνοει το θεαμα κτλ
Θα τους πω να κοιταχτουν στον καθρεφτη και να θυμηθουν το 2004.

Μου εκανε φοβερη εντυπωση ο τερμας, ο Orlando Gil. Στα 26 του βαστα θερμοπυλες στην αγαπημενη Σαν Λορενζο. Η χθεσινη του εμφανιση δεν θα περασει απαρατηρητη.
Επισης, αυτο το σκυλι ο Galarza καταπιε ολο τους το κεντρο. Πολυ ωραιος παιχτης, παλιας κοπης χαφ. Αυτος που θα στη δωσει πονηρα στον αστραγαλο δυο φορες το πρωτο πενταλεπτο για να καταλαβεις τι θα επακολουθησει.

Παμε τωρα και στους αιωνια λουζερς Ολλανδους. Παλι τα ιδια ρε τιτικες? Παλι να μην μπορειτε να βαρεσετε πεναλντι? Τι καταντια ειστε ρε πουστη μου…Δε σας χαλασε…
Νταξει, το Μαροκο το βλεπω ψηλα και σε αυτο το μουντιαλ. Εχει και τυχη, εχει και ικανοτητα.

Bottom line: ολοι δουλεψανε για τον Μεσι, τον Βινιτσιους και τον κιλοτακια Εμπαπε.

υγ: Δεν ειμαστε τυφλοι για να μην δουμε οτι το γκολ το Γερμανων στην παραταση κακως ακυρωθηκε. Αυτος ο καρκινος του var εχει αρχισει και κουραζει. Να το χεσω το γραμμα του νομου σας. Κανατε ενα ποδοσφαιρο πιο σοφτ και ανευρο απο τα τελειωματα του Μωραιτη.

6 «Μου αρέσει»

100%

πάντως αυτή η μαλάκια του var θα καταστρέψει το άθλημα. Και εξηγώ: ναι υπάρχει επαφή στον τέρμα μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά αφενός εγώ βλέπω αυτόν να πέφτει πάνω στο Γερμανό που δεν κάνει τίποτα και κυρίως, δεν έχει καμία σχέση με τη μπάλα ο τύπος.

2 «Μου αρέσει»

και η γελοιότητα αυτού του μουντιάλ συνεχίζεται…

Ρε τι καραγκιόζηδες είναι αυτοί?

World Cup 2026: US striker Folarin Balogun’s one-game red card ban suspended by Fifa - BBC Sport

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Λευκός Οίκος πανηγύρισαν το ότι ο Μπαλογκάν θα παίξει με το Βέλγιο: «Η FIFA διόρθωσε μια μεγάλη αδικία!» - ΤΑ ΝΕΑ

6 «Μου αρέσει»

Απίστευτος καραγκιόζης ο Ινφαντίνο. Νομίζω δεν είχαμε απορίες από εκείνο το μυθικό βραβείο ειρήνης που έδωσε στο πορτοκαλί ρετάλι, ωστόσο, ότι θα διέλυε μια από τις βασικότερες σταθερές του παιχνιδιού, δεν το περίμενα. Και δεν είναι μια απόφαση διαιτητή μόνο, 3 του βαρ και ο διαιτητής αποφάσισαν. Ποιος μπορεί να ανατρέπει αυτές τις αποφάσεις και τι θα γίνει αν αύριο αποβληθεί κάποιος άδικα με παρόμοιο τρόπο;

Και αυτά ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έπρεπε να αποβληθεί ο καταπληκτικός φορ των ΗΠΑ. Επίσης, ούτε τώρα θα παίξει ο Χάτζι Ράιτ, το καμάρι των West Midlands.

2 «Μου αρέσει»

Ειναι που λένε νο πολιτικα και πιο πολιτικοποιημένο Μουντιάλ δεν έχει υπάρξει τα τελευταία 40 χρόνια.

Αφού κατάφεραν να κάνουν το ποδόσφαιρο βαρετό μέσω της ομοιομορφίας και του πλήρους ελέγχου έχουν φτάσει στο σημείο να καθορίζουν ποιοι παίκτες θα παίζουν και ποιες ομάδες θα προκρίνονται.

2 «Μου αρέσει»

Τσιμπανακος>ινφαντινο

6 «Μου αρέσει»