Μουντιάλ 2026

Για πεντε λεπτα αυτος ο τσακαλακος εκανε το ασπρο-μαυρο. Ενας πραγματικος γιγας.
ΠΡΕΠΕΙ να μπει στο φορουμ.
Βρειτε τον, λαγωνικα!

Δεν το εχουν καθολου αυτοι..

2 «Μου αρέσει»

Μυρισε υπεροχα 90s με «Αδερφοι Ντε Μπουρ και Ντε Μπερ» και «ο Παρμαλατ δινει πασα στον Παρμαλατ, πολυμελης αυτη η οικογενεια» και βεβαιως το αλησμόνητο «κορνερ απο καλη θεση»

4 «Μου αρέσει»

1986 : καλησπέρα από το Μεξικό τη χώρα των Αζτέκων και των Ίνκας. Θεος Μανολο!

4 «Μου αρέσει»

7 «Μου αρέσει»

Αμ τον Giovanni τον Van Bronckhorst που είχε αλλάξει όνομα δώδεκα φορές στον ίδιο αγώνα;

Πίστευα πως αυτά τα λάθη ήταν ένδειξη της γενικής αδιαφορίας της κραταιας ερτ, μέχρι που μια φίλη διερμηνέας μου πλάσαρε τη θεωρία της βαρεμάρας: σε διάφορα συνέδρια οι διερμηνείς για να μην πεθάνουν από πλήξη βάζουν περίεργα στοιχήματα για το πως θα βάλουν μέσα στο κείμενο την πιο κουφή λέξη ή φράση χωρίς να γίνει μακελειό. Αυτή είχε λέει κερδίσει στοίχημα σε ιατρικό συνέδριο με την τριπλέτα : φελέκι, πελέκι, λελέκι. Ανοίγει μια άλλη οπτική για τον καημένο τον Giovanni και το χαρισματικό του επίθετο.

4 «Μου αρέσει»

Λιγα τα πραματα ως τωρα. Αναγνωριστικη αυτη η πρωτη φαση, σαν αγγαρεία δειχνει για τους δυνατους.

Στα θετικα:

1. Η παρουσια καποιων αφρικανικων. Εξυπνο στησιμο, διαβασμα στον αντιπαλο, αρκετα τρεξιματα. Ασχετο με το ποσο θα διαρκεσει η περιοδος χαριτος, ειναι καλο να τριζουν λιγο τα δοντακια του καθε κιλοτακια Κριστιανο.

2. Η Αλβιονα δειχνει πιο πληρης απο ποτε. Μεσοεπιθετικα μιλαμε για πολυ ταλεντο και ποιοτητα. Η αμυνα ειναι η κλασσικη χωνα αλλα μαζευεται αν δεν ανεβαινουν τα μπακ. Στο καλυτερο παιχνιδι ως τωρα, με τους Κροατες, μιλαμε για σφυροκοπημα για 75 λεπτα χωρις ελεος. Προβλεπω να ειναι στα ημιτελικα.

3. Το πουλεν μου λεγετ Τζαπαν. Απροβλεπτη ομαδα ικανη για μεγαλες κηδειες. Οποιος παει χαλαρος θα το μετανιωσει. Σταθερα καλο το Μοροκο, δινει την απαραιτητη spicy πινελια.

4. Ευχαριστη εκπληξη και η οικοδεσποινα. Πολυ ταλεντο, εξτρεμ σαιτες και τα δυο φορ μπροστα ειναι θανατος.

Στα αρνητικα:

1. Η τηλεοπτικη καλυψη δειχνει κατω του μετριου. Δειχνει καπως ξενη, πολυ ψηλα, πολυ zoomed out.

2. Η Πορτογαλια δειχνει ομαδα σε αποσυρση. Ασυνδετη, αχταρμας. Βλεπω να αναπολουν συντομα τον μπαρμπα Σαντος. Σε κακη κατασταση και η Ουρουγουαη. Κριμα γιατι πιστεψα στους αδερφους δολοφονους.

3. Ολες οι κελεμπιες ειναι για λύπηση. Απορω γιατι δεχονται να γελοιοποιουνται ετσι.

8 «Μου αρέσει»

Θα συμφωνήσω απόλυτα για τις αφρικανικές.

Νομίζω μπορεί να δούμε και καμία στην 4άδα ως έκπληξη μην σου πω…

Ωστόσο πιθανολογώ ότι Αμερική παίζει πιο πολύ να είναι αυτή η κλασική μουντιαλική έκπληξη.

Αγγλία που αγαπώ να μισώ ως ομάδα θέλω να φτάσει τελικό, να μας ζαλίσει με it’s coming home και να μην πιει νερό για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια…

Μόνο και μόνο επειδή μας τα ζαλίζουν.

4 «Μου αρέσει»

Πωλι ο Σταρμερ εταξε bank holiday αν το σηκωσει η υδροκεφαλη αργοκαρουτα.

Δε χωρανε οπαδικα κι ας ειμαστε Γκανα απο μικρα παιδια.

3 «Μου αρέσει»

7 «Μου αρέσει»

ΩΝΣΓΜΣ πώς μου ξέφυγε αυτό!!

Ο τιτανομεγιστοτεράστιος Kid Starver!

IT’S COMING HOME ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

4 «Μου αρέσει»

Διόρθωση σε Πωλίλ. Υπάρχει και νονός @roni3 (που δε διαβάζει :joy:)

3 «Μου αρέσει»

Πάντα Αργεντινή, πάντα Ουρουγουάη και πάντα Ολλανδία. Με αυτή τη σειρά.

Βέβαια όχι δογματικά. Από τουρνουά σε τουρνουά ανάλογα και τον τρόπο παιχνιδιού συμπαθώ ή αντιπαθώ ομάδες.

Πιστεύω ότι κάτι σε Μέχικο,Κολομβία θα πάει ψηλά, από Άφρικα οι Γκανέζοι κάτι χρωστάνε στην ιστορία, από εκεί και πέρα όλα νορμάλ. Ακόμα και το γκοινγκ χομ αν και γελάει ο κοζμος συνήθως.

3 «Μου αρέσει»

Μέχρι στιγμής λίγα πράγματα γενικώς αν και ξεχωρίζει η Αγγλετέρα με την συνηθισμένη ζαλουρα στα @@ με τους επαναπατρισμούς κλπ. Η Αργεντινή και ο Μεσι δήλωσαν παρόν,οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ψιλοχωμα, από τους αφρικανους λίγο Γκανα και Κογκο,δυνατό το Μαροκο και μέχρι εκεί.

Έκπληξη μέχρι στιγμής η εμφατική εμφάνιση της US of A η οποία έβγαλε εκτός από αθλητικά προσόντα και ποδοσφαιρικό τσαγανό.

Συμφωνώ με τους από πάνω πως δεν έχουμε δει κάτι που δεν περιμέναμε μέχρι στιγμής.

2 «Μου αρέσει»

Το Μεξικό ήταν αγχωμένο στην πρεμιέρα και ευτυχώς για αυτό έπαιξε με τους ξυλοκόπους ομοεθνείς του Μάσκ. Η Νότια Κορέα που είχα στο ματς με την Τσεχία μπορεί και θα κάνει τη ζημιά σήμερα και κάπου εκεί θα αρχίσει η εσωστρέφεια για την πολύ συμπαθή διοργανώτρια.

2 «Μου αρέσει»

Δεν θυμάμαι πιο αδιάφορο Μουντιάλ.

Ένα τσίρκο με 48 ομάδες, παίκτες κλασμενοι από σεζόν που δεν τελειώνουν, απλά διαδέχονται η μία την άλλη. Μπάλα ελάχιστη. Ίσως στα νοκ άουτ βελτιωθεί το πράγμα.

Αλλά δεν θυμάμαι χειρότερο Μουντιάλ

Για να μην πούμε για τις διακρίσεις και τις απαγορεύσεις κατά το δοκούν που σαφέστατα πολιτικοποιουν το χάπενινγκ και μάλιστα απο τους ίδιους τους “νο πολιτικα”

5 «Μου αρέσει»

Έχουμε ομως hydration breaks για να ενυδατωνονται οι παίχτες.

Εντωμεταξύ το να βαζεις παίχτες να παίζουν 90 παιχνίδια τη σεζον και μετά να τους λες να κάνουν hydration break επειδη δηθεν καίγεσαι για την υγεία τους (και προφανώς όχι για τις εξτρα διαφημισούλες που πέφτουν) είναι η κοροιδία του αιώνα…

Σιχαμένη φιφα.

8 «Μου αρέσει»

Προφανώς και δεν κάθομαι να δω ολόκληρο ματς σε αυτό το μουντιαλ αλλά μονο κανενα highlight, αλλά αυτό φαίνεται να ήταν ματσακι που τα είχε όλα: κοκκινη, λατινο-γκολάρα, ξυλίκι κλπ

1 «Μου αρέσει»

Αυτό με την κόκκινη αν μιλήσεις με το χέρι μπροστά στο στόμα είναι άνω ποταμών. Σιγά μην πάθουν τίποτα από λίγο trash talk τα καμάρια μας. Πόσο να το γελοιοποιήσεις άλλο το άθλημα.

3 «Μου αρέσει»