Μικρόπουλος - Ηλιάδης

αυτήν την ιστορί ότι ο μικρόπουλος απέρριψε πρόταση των Αντετοκούμπο για καε δεν μπορώ να την ακούω άλλο, με πιάνει η ψυχή μου κάθε φορά

δεν θέλω να το πιστέψω

2 «Μου αρέσει»

Ισχύει κάτι τέτοιο;

1 «Μου αρέσει»

Τωρα να χαμε να λεγαμε.
Ποιος χεστηκε ειλικρινα…

Εδω ρε η ομαδα εμεινε απροστατευτη χωρις 3αρι ενα ολοκληρο γυρο (κοτοπουλο).

Αν δεν ειχαν καποια διαβεβαιωση οτι θα μεινουν και να πεσουν, τοτε πολυ περιεργο και ύποπτο.

Με αυτα και με κεινα, σωθηκε αυτο το γλιτσερο νόπανο ο ηθοποιος του μαρουσιου, μαζι με τον κορδελακια.

Γαμω το χριστο σας. Καθε χρονο τα ιδια, θα αρρωστησουμε στο τελος

7 «Μου αρέσει»

Να διορθώσουμε τα λάθη μας είχαν πει πέρσι που καταλήξαμε 7οι…. Προχώρησαν λοιπόν σε διορθώσεις και
κατάφεραν να υποβιβαστούν σε ένα πρωτάθλημα που υποβιβάζεται μια μόνο ομάδα ! Το γεγονός δε ότι αυτό το συνοθύλευμα που εμφανίστηκε στην αρχή της σαιζόν το έβαλαν να παίξει και στο Eurocup δείχνει ότι προφανώς οι άνθρωποι είναι άσχετοι οπότε μόνο λάθη δεν μπορούν να διορθώσουν…
Και το αστείο είναι ότι τα λέγαμε από την αρχή της χρονιάς και κάποιοι πιο ειδήμονες από τα φιλικά.. Δεν γίνεται να είσαι τόσο τυφλός! Πήγαινε στην Αγία Παρασκευή στην
προστάτιδα των πασχόντων από οφθαλμολογικές παθησεις για να ανάψεις κεράκι .. Δίπλα μας είναι!
Δεύτερη χρονιά και υποβιβαστήκαμε πάλι ! Ο Λεβαδειακός του μπάσκετ ….Για μένα είναι ντροπή , πόσο μάλλον όταν σαν ΚΑΕ εμφανίζεσαι ως μια νοικοκυρεμένη εταιρεία… Η wild card είναι μονόδρομος!

5 «Μου αρέσει»

Και μάλιστα ο Χσιάο ετοιμάζεται να αγοράσει και την ΠΑΕ Άρης απ’ ό,τι ακούγεται..

13 «Μου αρέσει»

Δυσκολη φαση… ολοι ζαλισμενοι ειμαστε. Καλη ανακοινωση θα ελεγα. Μακαρι να προχωρησουν, οπως τα λεει.

5 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Λέει όντως μπόλικα αυτο το άρθρο που έβαλε και ο @CaveMan στο άλλο θρεντ.

Η εικόνα που μεταφέρει είναι ότι:

• φταίνε οι Παβίσεβιτς/Τσαλδάρης για την αρχή, αλλά φταίει εξίσου και ίσως περισσότερο και ο Ζούρος με την διαχείριση σε πολλά κρίσιμα ματς
  • ο Φάνης έκανε προτάσεις συνέχεια που δεν εισακούστηκαν ποτέ
  • ο Τέυλορ “εξαφανιζόταν”…
  • ο Μάρκοβιτς (μάλλον) κωλυσιέργησε με την επιλογή ξένου στα γκαρντ

Δεν θα διαφωνήσω στα παραπάνω, αλλά αν ισχύουν (σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό), το ερώτημα που δεν θα απαντηθεί ποτέ είναι:

Ποιόν τελικά άκουγε φέτος η διοίκηση για τις αποφάσεις που πήρε μετά την αποχώρηση Παβίσεβιτς; (ή μήπως κανέναν;)

Μακάρι όπως είπανε όλοι, να γίνει μάθημα και να εισακούγονται οι σωστοί άνθρωποι από του χρόνου.

2 «Μου αρέσει»

Εγώ πάντως είμαι φουλ απαισιόδοξος. Ελπίζω να πάρουν wild card αλλά ακόμα και γιαυτο δεν τους εμπιστεύομαι

3 «Μου αρέσει»

Κατάφεραν να κερδίσουν στην ερώτηση ποια διοίκηση είναι πιο άσχετη με το αντικείμενο? ΠΑΕ ή ΚΑΕ;

3 «Μου αρέσει»

Εμενα σε γενικες γραμμες μου ειναι συμπαθεις. Στη προσωπικη αισθητικη ειναι πιο κοντα από καθε αλλη διοικηση. Μου δινουν την εντυπωση οτι εχουν ενα πλανο στο κεφαλι κ θελουν οτι κ να γινει να ακολουθησουν πιστα.. δινουν τα κλειδια σε καποιον κ δεν πα να καταρρεει ο κοσμος προτιμουν να “πληρωσουν στη ζημια” απο το να παρουν πισω την επιλογη τους… αυτο το μοτιβο που το ειχαμε δει κ τα προηγουμενα χρονια εξηγει τις καθυστερησεις σε ολες τις κινησεις κ φετος.

Η φετινη χρονια ηταν καταστροφη. Αυτη τη στιγμη κυριαρχει κ πραγματικα δεν χωνευεται. αλλα δεν πρεπει να σβησει τις χρονιες που προηγηθηκαν ουτε τα στοιχηματα που τους βγηκαν.. οπως κ οτι ακολουθησει δεν θα σβησει το φετινο ναυαγιο. Το κομβικο για μενα ειναι να μαθαινουμε απο τα λαθη κ να μη τα επαναλαβουμε. Σ αυτη τη κατευθυνση θα πω οτι καποιοι φουκαραδες που βρηκαν ευκαιρια για την προσωπικη τους ρεβανς πανω στη πικρα μας δεν πρεπει να περασουν ξανα ουτε απ εξω.. να τους θυμωμαστε ολους αυτους κ το ιδιο να κανει κ η διοικηση

7 «Μου αρέσει»

Τα είπες ακριβώς όπως είναι. Συμφωνω απόλυτα. Ειδικά για τους φουκαράδες……

1 «Μου αρέσει»

Είπαν κάτι μέχρι τώρα;

Δεν το άκουσα με προσοχή. Θα κρατήσω ότι ακόμα έχουν διάθεση να προσφέρουν και μακάρι να τα καταφέρουν όσο καλύτερα γίνεται.

Θα έλεγα για όλους ότι δεν χρειάζεται τόση τοξικότητα. Δεν βλέπω κάποιον να μην θέλει το καλό της ομάδας.

Έγιναν πέρσι αδιανόητα λάθη. Τα αντανακλαστικά της διοίκησης κάκιστα όπως και οι επιλογές της.

Στην κύριο Ηλιαδη θα έλεγα ότι δεν άκουσα να έγιναν λάθος οι κακές ερωτήσεις. Γιατί τέτοιο ύφος στις απαντήσεις;

3 «Μου αρέσει»

Μου αρέσει το τημ των ανθρώπων που μαζεύτηκε.

Μπασκετάνθρωποι με γνώση που αγαπάνε την ομάδα.

Μακάρι να δέσουν όλοι μαζί και να βγει το πράγμα.

3 «Μου αρέσει»

Δηλαδή “μανούριασε” κι από πάνω?
(δεν εχω προλαβει να δω το βιντεο)

Τον ρώτησαν αν θα μείνει κάποιος από το φετινό ρόστερ και παρεξηγήθηκε.

2 «Μου αρέσει»