Off topic αλλά ο Ντειβις θα ήταν καλό μπακάπ για Κρούζερ. Να ζητήσουμε αλλαγή στον βάζελο με Τσαλμπούρη αν βγαίνουν τα διαβατήρια
Σε βρίσκω απόλυτα λογικό και προσγειωμένο. Θα έλεγα μαζί να έρθει και ο Λεσορ να τον βοηθήσουμε να πατήσει ξανά στα πόδια του γιατί αυτοί τον έχουν χαλάσει τον παίκτη.
ολόσωστο…δικό μου ήταν αυτό!
Τραυματία να πάρουμε;
εχουμε 2ετες συμβολαιο στο Eurocup
Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό.
Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, εφόσον σωθούμε, όχι μονο θέλει να συμμετάσχουμε ξανά στο Eurocup αλλά είναι διατεθιμένος και να αυξήσει σημαντικά το Μπάτζετ της Ομάδας. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι και με αυτο το φετινό υλικό αν είχαμε εξαρχής τον Μαρκοβιτς η πρόκριση μας στην επόμενη φάση θα ήταν μάλλον δεδομένη.
Για να τα λέμε όλα με το φετινό ρόστερ έτσι όπως είναι τώρα. Γιατί στην αρχή είχαμε Σταρκς και Χαντζ για παράδειγμα ενώ τώρα Τομασον και Τειλορ.
Με ένα άσσο και ένα σέντερ και τον Ράϊλυ να είχαμε δεν έβγαινε.
Χθες ο Μικροπουλος έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ.
Πέρα από το χάλι της δημοσιογραφίας που φέρνουν έναν καλεσμένο και μιλάνε περισσότερο οι δημοσιογράφοι παρά ο καλεσμένος η συνέντευξη είχε ενδιαφέρον.
Ως Πανιώνιος έχουμε κατεβάσει πρόταση για κάτι σαν σαλαρι καπ στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Την πρώτη φορά υπήρξε εχθρική στάση από τους δύο πλούσιους. Τώρα θα κατέβει ως θέμα επίσημα.
Σαλαρι καπ και προς τα πάνω και προς τα κάτω . Δηλ θα παίζουν πχ τα δέκα εκατομμύρια του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι τα τριάντα . Επίσης θα είναι στα τρία μύρια πχ το μπάτζετ το ελάχιστο . Στην την υποχρεωτική δημιουργία αναπτυξιακής ομαδας
2029 για το γήπεδο…
για την ακριβεια λεει θα ειναι θαυμα αν ειναι το 2029. οπότε….
Αν ξεκινήσουν αύριο όλοι να δουλεύουν με τρομερά γρήγορους ρυθμούς και αν γίνονται όλα φαστ τρακ χωρίς να κολλάνε πουθενά, από κατασκευαστικής απόψεως οι δουλειές που έχουν να γίνουν θέλουν το λιγότερο 18 μήνες για μένα, το οποίο μας φέρνει στα τέλη του 2027.
Προφανώς και δεν θα γίνει τίποτα φαστ τρακ και εννοείται ότι η ολοκλήρωση του γηπέδου θα μπει στο προεκλογικό τάξιμο υποψηφίων για τις περιφερειακες/δημοτικές εκλογές του 2028.
Τι 2029 ρε χλαπ…;
Με λεγκο θα το φτιαξουν;!
« Εμείς που δεν έχουμε και σε ό,τι αφορά στο δικό μας γήπεδο το 2022 ήρθαμε στην ομάδα μας έλεγαν για το 2025 και τώρα αν γίνει το 2029 θα είναι θαύμα. Δεν θέλω να ρίξω ευθύνη στον Δήμο είναι αποκλειστικό θέμα της Περιφέρειας, ελπίζω σύντομα να έχουμε είναι μεγάλο boost το γήπεδο.»
Τι να σου πω ρε σύ; Ηλπιζα για σεζόν 28/29 αλλά ούτε αυτό μάλλον
Βασικα πιο γρηγορα θα ανεβουμε στην σουπερλιγδα στη μπαλα, παρα θα μπουμε στο νεο γηπεδο.
Παιδιά εγκρίθηκαν πριν από λίγες μέρες 25 εκατομμύρια ευρώ για το ΣΕΦ. Βάλτε και το Βοτανικό του βαζέλα, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ κακό το τάιμινγκ δυστυχώς. Αυτοί που γκρέμισαν το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις και δικλείδες θέλουν ξύλο και κρέμασμα στο παλούκι στον καλαμποκά. Οι Γρανίτσες του Πανιωνίου.
Ο Μικρόπουλος μου είναι συμπαθής σαν άνθρωπος αλλά μου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια σαν παράγοντας. Από ό,τι λέει γίνεται πάντα το τελείως αντίστροφο.
Ζηλεύω όλους εσάς που πιστεύετε μέσα σας ότι όλα κρίνονται αγωνιστικά εν μέσω δικηγόρων, μηνύσεων, sms, Παπαθεοδώρων, σδναίηδων, σκρινσοτς, ντιπιτζήδων κλπ κλπ. Η φετινή χρονιά του Πανιωνίου είναι για ντοκιμαντέρ μελλοντικά. Προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα, ούτε ας πούμε να πήρε λεφτά ο Τέιλορ ή άλλος/οι παίχτης/ες για να μας ρίξουν. Για Γιαννακοπουλαίους μιλάμε..
Αυτές τις (κάτι περισσότερο από) τραγικές στιγμές θα εκτιμούσα μία δήλωση του Smallόπουλου σε στυλ “Νόμιζα ότι ξέρω μπάσκετ αλλά τελικά κατάλαβα με τον πιο σκληρό τρόπο ότι το μπάσκετ δεν μαθαίνεται από την τηλεόραση ούτε σε τραπέζια ή σε μίτινγκ ή σε τηλεδιασκέψεις. Θα βρω και θα πληρώσω κάποιον που ξέρει να στήσει και να τρέξει την ομάδα και να είναι άξιος εμπιστοσύνης, μη τρύπιος. Είμαι άσχετος από μπάσκετ, εντελώς μυρωδιάς το παραδέχομαι, αλλά μην με κράζετε άλλο, δείξτε επιείκεια γιατί βλέπω να χωρίζω και από τη γυναίκα μου στο τέλος και να διαλυθεί το σπίτι μου..”