Μικρόπουλος - Ηλιάδης

Πραγματικά θέλω να δώσω μια συμβουλή στον κύριο Ηλιάδη, με όλο τον σεβασμό εγώ ο ταπεινός ταχυδρόμος: λιγότερη αλαζονεία. Δεν είναι μόνο τι λες, είναι και πώς το λες.

4 «Μου αρέσει»

Έπαρση, αλαζονεία, υπερεκτίμηση των ικανοτήτων σου…. ο πιο ασφαλής δρόμος προς την αποτυχία!

Αγαπητοί ΣυνΠανιώνιοι του Φόρουμ,

Νομιζω ότι μετα απο 4 χρονια πρέπει να αποδεχθούμε-και να μην ξαναασχοληθούμε- με το ύφος του Κου Ηλιάδη. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ουτε συμπεριφερόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ας πούμε με σχετική επιείκεια, ότι αυτό είναι το στυλ του και παρεξηγείται εύκολα χωρίς να είναι αυτή η πρόθεση του. Ας επικεντρωθούμε στα μεγάλα που είναι :

• Και οι δυο Πρόεδροι είναι αδιαμφισβήτητα Πανιώνιοι !!
  • Είναι παρόντες και στον Υποβιβασμό με Έργα-όχι λόγια !
  • Ανέλαβαν ένα σχεδόν διαλυμένο οικονομικά και αγωνιστικά Τμήμα
  • Είναι άνθρωποι υψηλού επιπέδου που,τουλάχιστον εγώ, αισθάνομαι υπερήφανος να με εκπροσωπουν
  • Έχουν ανακτήσει την οικονομική αξιοπιστία του Συλλόγου και κατά συνέπεια την Βιωσιμότητα του ( για μένα το σημαντικότερο όλων)
  • Είχαν εύστοχες και άστοχες κινήσεις αυτή την τετραετία, κάτι απόλυτα λογικό. Το σημαντικό είναι ότι κατάλαβαν, ανέλαβαν την ευθύνη και από τις μέχρι τώρα κινήσεις τους δείχνουν να είναι στο σωστό δρόμο.

Ας πάμε , όσοι μπορούμε στο Γήπεδο και ασ στηρίξουμε με διαρκείας/εισιτηρια αν είναι οικονομικά εφικτό. Ας σταματησουμε να τους σταυρώνουμε.

Σημείωση : Δεν γνωρίζω κανένα από τους 2 προσωπικά. Απλά έχοντας ζήσει από μέσα αυτο το Τμήμα από το 1973 , πιστέψτε με, ποτέ δεν είχαμε πιό αξιόπιστη Διοίκηση. Το μόνο που τους λείπει ειναι το μπασκετικό “know-how” που πιστεύω ότι το νέο σχήμα θα τους το βελτιώσει. Υπομονή-

11 «Μου αρέσει»

Δεν αμφισβητησε κανεις την διαθεση τους να προσφέρουν, ότι στήριξαν και στηρίζουν την οικονομική εξυγίανση (για τη βιωσιμότητα να το δούμε καλύτερα οταν/αν αποφασισουν οτι δεν θα συνεχίσουν).

Φαίνεται να κατάλαβαν από τα λάθη που αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι και ανέθεσαν σε ανθρώπους του μπάσκετ που “πονάνε” την ομάδα να διορθώσουν τα περσινά κακώς κείμενα (κατά τη ταπεινή μου γνώμη το λιγότερο και το αυτονόητο που έπρεπε να κάνουν μετά το κάζο της χρονιάς που πέρασε).

Επίσης ομως φαίνεται οτι ο κος Ηλιάδης δεν έμαθε από τα επικοινωνιακά του λάθη και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο… ελπίζω, όπως αναφέρετε, αυτό να περιορίζεται στην ποιότητα του χαρακτήρα του και στο “ταπεραμέντο” του… φοβάμαι όμως πως επηρεάζει και τον τρόπο που ασκει διοίκηση και επίσης φαίνεται ότι θα συνεχίσει να χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του προς τον κόσμο της ομάδας. Μακάρι να μη στοιχίσουν (και πάλι) αυτά στο μέλλον και να είμαστε εδώ να συζητάμε τα ίδια!

Επίσης ελπίζω να σκεφτούν πάλι το μοντέλο πωλήσεων και την τιμολογιακή τους πολιτική, ειδικά όταν με το καλό επιστρέψουμε Α1. Τη χρονιά που μας πέρασε ως πατέρας 2 εκκολαπτόμενων Πανιώνιων, δεν ήταν δυνατό να σκεφτώ καν την αγορά διαρκείας… αντέχαμε οικονομικά την παρακολούθηση μερικών αγώνων μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού! Το κλειστό της Γλυφάδας δεν ήταν μισογεμάτο (ή μισοάδειο) λόγω μονο της απόστασης απο Ν.Σμύρνη και της ξενέρας των φίλων της ομάδας ή των καναπεδάκηδων…

2 «Μου αρέσει»

Για το θέμα της Τιμολογιακής Πολιτικής συμφωνώ μαζι σου. Πρεπει να εχουν και ενα χαμηλότερο ευρος Τιμών ώστε να μπορουν όλοι όσοι θέλουν να αγοράσουν. Δεν ειναι τυχαιο ότι το μοναδικό sold out έγινε με τον Κολοσσο !!!.

3 «Μου αρέσει»

Κατανοητό αυτό και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς σε τίποτα από αυτά.

Ωστόσο, καλοπροαίρετη και πολιτισμένη κριτική πρέπει να γίνεται σε όλους και για όλα.

Και πρέπει να γίνεται. Είναι υγιές.

Όταν δεν αρχίσει να υπάρχει καμία κριτική σε τίποτα, εγώ θα αρχίσω να ανησυχώ.

Το καταλαβαίνω ότι το να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε το σύλλογο και είναι οικονομικά άνετοι για να καίνε λεφτά σε μπαλα και μπασκετ (και είναι και σινεφίλ!!) , σπανίζουν, αλλά αυτό δεν πρέπει ποτέ να γίνει παράγοντας για να μην κάνουμε κριτική ποτέ και σε τίποτα.

4 «Μου αρέσει»

Εννοείται οτι καλόπιστη κριτική μόνο καλό κάνει. Αναφερθηκα περισσότερο στην μη αναγκαιότητα του να εστιάζουμε την κουβέντα στο ύφος σε προσωπικό επίπεδο. Δεν είναι κατά τη γνώμη μου τόσο σημαντικό.

1 «Μου αρέσει»

Εντάξει κι αυτό αναγκαίο είναι.

Όπως μπορεί να εξυμνούμε τον Μικρόπουλο για τις κινηματογραφικές γνώσεις και γούστα του, το ίδιο θα ακουστεί ένα κράξιμο σε υφάκι του Ηλιόπουλου. Είναι όντως αμελητέο στο bigger picture συμφωνώ, αλλά και θεμιτό να ακουστεί.

Ίσως να έχουν συμφωνήσει να παίζουν μεταξύ τους και ενα παραγοντικό good cop-bad cop…τι να πω…:joy::joy:

Γεγονός είναι πως το τημ που έχει σχηματιστεί προσωπικά μου αρέσει πολύ.

Και ο Βεργίνης που είδα να μιλάει χτες μου άρεσε πολύ.

1 «Μου αρέσει»

Ο Βεργίνης είναι συγκροτημένο παιδί. Ελπίζω να κρατήσει τα αποδυτηρια στεγανα και να μην μαθαίνουμε τίποτα. Ελπίζω να μην ξαναδούμε του Φάνη στο πάγκο. Πρέπει να καθεται κάπου απέναντι με τους Προέδρους η όπου γουσταρει τέλος πάντων. Αλλά όχι στον πάγκο.

4 «Μου αρέσει»

Εδώ θα διαφωνήσω

Δεν είναι αμελητέο και αποδείχτηκε όταν όλοι προσπαθούσαμε να συσπειρωθούμε μπας και σωθεί η χρόνια και αυτός δυναμιτιζε το κλίμα με τις δηλώσεις περί χαιλικιων. Μια χαρά ήταν τόσους μήνες που είχε κάνει πίσω. Αν αρχίσει πάλι να λέει παρόμοιες ανοησίες δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξαναδημιουργήσει πρόβλημα από το πουθενά

7 «Μου αρέσει»

Συμφωνώ, μόνος του τορπιλίζει το κλίμα ενότητας και σύμπνοιας και βάζει αναίτια εμπόδια στην προσπάθεια που γίνεται. Πολύ απλά, ας σταματήσει να βάζει αυτογκόλ με τα λεγόμενα του και την συμπεριφορά του.

8 «Μου αρέσει»

Μην παρεξηγηθώ: ούτε εμένα μου αρέσει και ισως δειχνει οτι δεν ξέρει που βρίσκεται ή πως να εκφράζεται στην τελική.

Αν ήταν ο μόνος πρόεδρος θα με ενοχλούσε διπλά.

Απλά άμα η ομάδα πήγαινε σφαίρα πέρσυ θα ααχολιόμασταν πολύ λιγότερο με (ή θα το ανεχόμασταν περισσότερο; ) τις σποντίτσες ή το υφάκι του.

Συμφωνώ απόλυτα οτι έχει το ποτένσιαλ (όπως το έκανε πέρσυ) να δυναμιτίσει μια κατασταση από το πουθενά χωρίς λόγο και αιτία.

Γενικά θέλω να πιστεύω ότι το περσινο να τους έγινε και λιγο μάθημα από άποψη διαχείρισης κρίσεων (χλωμό…).

2 «Μου αρέσει»

Καλοπροαίρετη κριτική πάντα. Τους στηρίζουμε και το γνωρίζουν, και τους θέλουμε. Για αυτό και πέρυσι τέτοια εποχή δεν κράξαμε ενω όλα έδειχναν τραγικά. Και για αυτό ενώ όλοι βλέπαμε την Α2 να μας γνέφει, και ακούγαμε για 4άδα και κατάκτηση ευρωκυπέλλου κάναμε σιωπή. Αλλά δεν πάει έτσι μόνο. Ότανσε ρωτάνε για τους περσινούς πάικτες, δηλαδή Νικολαϊδη Γόντικα Λούτζη και κυρίως Πατρίκη( η επένδυση όπως έλεγε) οφείλεις να απαντήσεις έστω και πλαγίως. Ενώ όντως είναι η πιο φερέγγυα διοίκηση, ενω πραγματικά δεν παράτησαν την ομάδα μόλις έπεσε όπως όλοι οι άλλοι σε όλα τα τμήματα, δεν υπάρχει ίχνος διπλωματίας. Σε αυτό ο Λιανός ήταν μανούλα. Και μπάσκετ ήξερε και διπλωμάτης είναι. Είπαμα τα παθήματα να γίνονται μαθήματα. Ή το δις εξ αμαρτείν ούκ.

4 «Μου αρέσει»

Και σε αυτό έγινε τραγικό λάθος. Να μην το πούμε; 300 ευρώ στον περιστερώνα όπου βλέπεις την μπασκέτα και έλεγε αν έρθεις σε όλα θα σου πάει τόσο, τελικά φίλοι που ήρθαν με απλά εισιτήρια κερδισμένοι βγήκαν όπως και πέρυσι τα ίδια, κανένας να προστατεύσει τον κύριο από κάτω μου όταν του παίρναν την θέση βάζελοι με το έτσι θέλω, να μην υπάρχει μέριμνα να βλέπω τον πίνακα του σκόρ, και να ακούω για ταβέρνες και καφετέριες. Και τα λέει αυτά κάποιος που πήρε διαρκείας από τον Ιούλιο και που θα πάρει και φέτος και του χρόνου να είμαστε καλά.

4 «Μου αρέσει»

Δεν άκουσα την απάντηση τους για αυτα τα παιδιά. Από τα συμφραζόμενα εδω στο Φόρουμ , κατάλαβα ότι είπε πως κανείς από την περυσινή Ομάδα δεν θα είναι φέτος. Αλλά σε ποιό πλαίσιο το είπε? Ότι είναι η απόφαση της Διοίκησης? Η έγιναν συζητήσεις με τους παίκτες και αυτοί δεν συμφώνησαν? Αν ισχύει το δεύτερο , με ξεπερναει το ότι ο Πατρίκης θα είχε πέρυσι τέτοιο όρο στο Συμβόλαιο του και ότι ο Σύλλογος δεν είχε τη δύναμη να επιβάλλει τους όρους του !!! Αν όμως είναι απλά η απόφαση της Διοίκησης δεν καταλαβαίνω γιατι δεν θα ήθελε τον Πατρίκη η και τον Γόντικα ακόμα. Ο Πατρίκης ανετα πιστευω θα εβγαινε στους πρώτους ριμπάουντερ της Α2 και με αρκετό χρόνο θα βελτιωνόταν πολύ για να ειναι χρήσιμος ρολιστας στην Α1. Ξέρει κανείς την ακριβή ερώτηση και λεπτομερή απάντηση καθως και σε ποιο πλαίσιο τέθηκε?

Η απάντηση από ότι κατάλαβα ήταν “βλέπετε κανέναν εδώ;”

1 «Μου αρέσει»

Σε καταλαβαινω , εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Πρέπει να βελτιωθεί οπωσδήποτε η διαχείριση των Εισιτηρίων και σιγουρα να εκλογικευθει.

1 «Μου αρέσει»