Μεταγραφές - Φήμες

το εχω απορροια παντως πως ερχονται αυτοι οι προπονητες και δεν φερνουν πακετο εναν δικο τους, ομοεθνη παιχτη που ξερουν και εμπιστευονται.

Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε στα μισά της αγωνιστικής περιόδου και οι περισσότεροι έχουν ομάδες. Αν καταλαβαίνω σωστά θα πάμε για Ευρωπαίο τριάρι και ίσως κινηθούμε για Αμερικανό πενταρι. Και ανάλογα με ποιον παίζουμε θα βγαίνει η εξάδα των αμερικανων

Ο οποίος παίζει στη μπασκετομάνα champville στο Λίβανο .

1 «Μου αρέσει»

Και το είχα απορία που βρίσκεται. Σαν να μην έχει ομάδα φαινόταν. Πώς γίνεται και κατέληξε Λίβανο;

Το μόνο καθαρό τρία που έχουμε αυτή την στιγμή είναι ο Λεμον. Αυτός είναι 3-4 νομίζω. Οκ. Φοβάμαι λίγο τις πολλές αλλαγές τώρα που ρολάρει η ομάδα. Ο Λεμον κατεβάζει και κάποια ριμπάουντ που έχουμε πρόβλημα.

1 «Μου αρέσει»

Τρομερές άμυνες…. με τα μάτια

3 «Μου αρέσει»

Τρομερες αμυνα με τα ματια και τη…μυτη.

Τι φαση με τους Βοζνιους και τις μυτες μπουγατσομαχαιρα?

Ειναι καποιο trademark?

Προσωπικα βλεπω μια πιο γοργοποδαρη βερσιον του αποχωρήσαντα Wahl. Χιλιες φορες ο Χροβατ. Αλλα πιστευω στον κοουτς - αν τον θελει κατι θα ξερει.

Και από το τελευταίο ευρωπαϊκό:

1 «Μου αρέσει»

Δεν τον ξέρω καθόλου τον παίχτη, δεν τον έχω δει ποτέ. Αλλά αν έχει ενδοιασμούς το φιλαράκι μου ο @jorg φέρτε τον χθες. Παίζει σε μας να κάνει 23.6 πόντους μ.ο. , 9.4 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 2.7 κλεψίματα με 68% FG και 89% στις βολές (σε πειράζω φίλε μου :joy::face_blowing_a_kiss:)

3 «Μου αρέσει»

Πρακτικά πρέπει να είναι το ίδιο καλούπι πάνω κάτω όπως οι Σέρβοι.

Πάσπαλι, Ίβκοβιτς, Σάβιτς, Στογιάκοβιτς, Ρέμπρατσα, Ντανίλοβιτς, Μποντιρόγκα, Τάρλατς, Νάκιτς όλοι πρακτικά ο ίδιος άνθρωπος με τα ίδια μάτια/κρανίο και ελάχιστες διαφορές στο μαλλί.

1 «Μου αρέσει»

Να τον κάψω ;;;

Μεγάλη παιχτούρα ο Λάζιτς :joy:

4 «Μου αρέσει»

Και για να επανέλθω στη μπασκετομάνα του Λιβάνου και στις τρέχουσες υποχρεώσεις :

Τον παοκ θα γ@μήσουμε γιατί έχουμε ομαδάρα..

Μέχρι κι ο Τόνυ Αντονύ, ήτανε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

image

4 «Μου αρέσει»

Ετοιμάζω ειδικό ποστ - εξπόουζ με κολάζ άμπαλων τοποθετήσεων από διάφορους εδώ μέσα περί Μάρκοβιτς, Κράουζερ, Ζούρου, Τόμασον, Γουότσον κλπ.

Περιμένω στη γωνία σαν την κόμπρα, σε περίπτωση νίκης με ΠΑΟΚ θα βγουν όλα στη φόρα.

Και σας ΠΑΟΚια αμπαλαέο…

3 «Μου αρέσει»

Τρέμουμε οι αμπάσκετοι στις γωνιές μας για τις απίθανες πίπες που θα έχουμε σίγουρα πει κάποια στιγμή.

1 «Μου αρέσει»

Μλκ μεγαλύτερους μυρωδιάδες από τους Πανιώνιους δεν έχει.

4 «Μου αρέσει»

Εγώ ξεκίνησα να σβήνω ποστ ήδη

5 «Μου αρέσει»

Δεν χρειάζεται. Αφού σε πειράζει, στο ξεκαθάρισε.

2 «Μου αρέσει»

Είναι απαίτηση του λαού να βγουν όλα στην φόρα

1 «Μου αρέσει»

Μην φοβάσαι τίποτα, θα έρθει η ώρα σου να τους κάνεις εξπόουζ για το πόλο

3 «Μου αρέσει»

Εγώ φίλε @GEOPANTH έχω σημειώσει παίκτη από Αυστραλία στις 04/03. Το έχω πάρει ως δεδομένο. Για να δούμε; :winking_face_with_tongue:

2 «Μου αρέσει»