Μεταγραφές - Φήμες

Το θέμα είναι ότι αν τραυματιστεί κάνας ουατσον την κάτσαμε . Ο κροκοδειλακιας έχει αγώνα στις 4

αντε να ‘ρθει απο αστραλια μεσω ντουμπάι (τσοκολεϊτ) και εν μεσω ες-τρακοσα να υπερύπταντω του εναερίου χώρου της ευρύτερης περιοχής ασούμε! :slight_smile:

7 «Μου αρέσει»

Που είναι η μεταγραφή Αυστραλίας?

Κόλλησε μάλλον με την απαγόρευση πτήσεων.

1 «Μου αρέσει»

Πιάνει δύο κορκόδειλους και έρχεται

4 «Μου αρέσει»

κοίτα να δεις που θα βγω… Παϊσιος!

2 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Καλός παίκτης

Σε καμία περίπτωση όμως 4 που γράφει το ρεπορτάζ. Καθαρό 3αρι

1 «Μου αρέσει»

Άρα χαιρετάμε τον Λέμον; Οι ξένοι τώρα είναι Γουότσον , τευλορ, τομασον, Λιούις , κρουζερ, λεμον αν δε ξεχνάω κάποιον και δηλώνουμε 6αδα σε κάθε ματς

Βασικά δεν χαιρεταμε κανένα γιατι κανεις δεν έχει κλεισει ακόμα. Έχω την εντύπωση ότι και να κλείσουμε κάποιον, ο Lemon παραμένει ως πιθανη ρεζερβα.

Αυτός ο Μικρόπουλος μου είναι απίστευτα συμπαθής αλλά μάλλον μιλάμε για μεγάλη μαυρόγατα. Από την ώρα που βγήκε και είπε ότι ο Τέιλορ είναι ο καλύτερος πλέι μέικερ του πρωταθλήματος, ο “κοτομπουκίτσας” εξαφανίστηκε από το παρκέ και χάσαμε 2 ματς εξαιτίας του.. :nazar_amulet::hamsa:

4 «Μου αρέσει»

Ο Τέιλορ υποσχέθηκε ότι θα είναι διαφορετικός από εδώ και εμπρός. Θα του κάνουν πρόταση για του χρόνου αλλά δύσκολο. Επίσης θέλουν να κρατήσουν κρουζερ νικολαιδη και παίζεται του ουατσον . Το μπάτζετ θα είναι ίδιο με φέτος με ορθολογισμό στην διαχείριση του . Για να δούμε

7 «Μου αρέσει»

Λουντζη και Γκικα οχι ?

Και ο Τόμασον ήταν εξαιρετική περίπτωση

1 «Μου αρέσει»

Λένε ότι σαν χαρακτήρας δεν είναι καλός . Προσωπικά εγώ βλέπω τον ηγέτη της ομαδας. Για λουτζη Γκίκα από όσο ξέρω δεν έχει γίνει αναφορά ακομα

3 «Μου αρέσει»

Ο Λούντζης έχει συμβόλαιο και για του χρόνου και προέρχεται από χιαστούς για δεύτερη φορά και το συμβόλαιο του είναι πολύ υψηλό. Δεν ξέρω εμείς τι θέλουμε αλλά δεν είναι απλό να βρει κάτι καλύτερο.

Αυτό με τον Τειλορ ότι θα είναι καλύτερος από εδώ και πέρα δεν το καταλαβαίνω. Επίτηδες δλδ το έκανε και σε δύο παιχνίδια ήταν αλλού;

4 «Μου αρέσει»

Εντάξει μπορεί να το λέει στη λογική ότι πείσμωσε ή ότι είχε χαλαρώσει.

1 «Μου αρέσει»

Δεν ξέρω αν σχετίζεται με πιθανή παραμονή του

1 «Μου αρέσει»

Φαινεται νόπανο, αλλα δε θα τον παντρευτουμε. Στο φετινο κωλοχανειο ειναι σαν οαση.

Ο μονος που βαζει γκαζια στα αγαλματα στο παρκε. Μακαρι να μεινει.

Και ο Ροκι και ο Κωνος μπορουν να προσφερουν. Το θεμα ειναι παντα ποσο καλυτερους μπορεις να βρει με τα ιδια ή λιγοτερα λεφτα.

Για τον Τειλορ, περιεργη η κατρακυλα του μικιμαου. Μετα το ματς με το Μαρουσι, ειναι liability. Τις περισσοτερες φορες που ενας σοβαρος αμερικανος επαγγελματιας εχει τετοια ανεξηγητη πτωση, τρια τα ενδεχομενα:

1. Γνωρισε τις ομορφιες της νυκτας (ε; Γουοτσον;)
  2. Δεν πλερωνεται στην ωρα του
  3. Δεν γουσταρει τον προπονητη ή το κλιμα στα αποδυτήρια ζεχνει
4 «Μου αρέσει»
  1. Χαλάρωσε γιατι πιστευει οτι εκανε το min και ξεμπερδεψε
  2. [scifi mode on] προσεχει πολυ τις ισορροπιες που καθοριζουν οι μανατζαρεοι του [scifi mode off]
5 «Μου αρέσει»