Μεταγραφές - Φήμες

Εγκαινιάζω το topic με Αγραβάνη …

Και πραγματικά θα πω μπράβο στον εαυτό μου :joy:

Προσέγγιση Πανιωνίου σε Αγραβάνη | SDNA

3 Likes

IMG_9661

1 Like

https://www.sdna.gr/mpasket/1366106_pairnei-kai-lemon-o-panionios

Αυτός ο Λέμον είναι 32-33 και είχε περίπου 14 πόντους μέσο όρο τις τελευταίες δύο χρονιές στην δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ και στην πρώτη του Μεξικου παίζοντας 34 λεπτά στο Ισραήλ και 25 στο Μεξικό. Στο τρίποντο σουτάρει με 30%-35%. Λίγο στοίχημα μου φαίνεται και όχι κάποια σίγουρη λύση και δεν ξέρω αν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας πλέον. Αναρωτιέμαι από τους παίκτες που έχουμε αν αυτοί που πήραμε είναι καλύτεροι. Δλδ αξίζει να διώξεις κάποιον για να μείνει ένας από τους δύο ξένους που πήραμε;

Είναι και αυτή η λίγκα στο Λίβανο που την παντρευτήκαμε με Ζούρο από ότι φαίνεται… Τί να λέμε ?

Αυτός ο Λέμον έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά στο Λίβανο με 20 πόντους μ.ο. αλλά μιλάμε για άλλο επίπεδο.

Επίσης, αμυντικά -που η ομάδα δεν τα πάει καλά- δε βλέπω να γίνεται καμία κίνηση και ήλπιζα ότι στη θέση 3 θα ερχόταν ένας καλό αμυντικός κι ας μην είχε κάποια έφεση στο σκοράρισμα.

Ίσως να μην μπορούμε κάτι καλύτερο οπότε οκ. Ίσως να τους θέλουμε ως συμπληρωματικούς. Να πιστεύουμε ότι έχουμε καλό υλικό και να θέλουμε πιο γεμάτο ρόστερ. Μακάρι να βοηθήσουν.

1 Like

Θεωρητικά αυτή την περίοδο δεν κυκλοφορεί και κάτι αξιόλογο σαν ελεύθερος. Τώρα γεμίζουμε το ρόστερ και αναθεωρούμε τους στόχους.

Εντάξει, δεν ενθουσιάζει το βιογραφικό του. Μαθαίνω ότι χάλασε η μετεγγραφή και πάμε για άλλον παίκτη.

Τελικα αν εχω καταλαβει καλα κι εξ αποστασεως οποιος εκανε τον σχεδιασμο το καλοκαιρι απετυχε παταγωδως ή τα αρπαξε γερα απο τους μανατζερς.

αν θεωρησουμε οτι ο Ζουρος ειναι σοβαρος προπονητης γι αυτη τη φαση που βρισκεται η ομαδα (οχι κοντοφθαλμα μονο για το σημερα αλλα και για τα επομενα δυο χρονια) θα του εδινα τα κλειδια μαζι με τον Φανη και τους προπονητες των ακαδημιων και θα τους ελεγα στηστε ομαδα για τα επομενα τρια χρονια που δεν θα πρεπει να αλλαζει εξ ολοκληρου καθε καλοκαιρι. Αν ο Ζουρος δεν θεωρειται τετοιος προπονητης θα εβρισκα αν αντιστοιχο. Αυτο που συμβαινει τωρα ειναι τρελη αποτυχια και φανταζομαι με πολυ παραπανω κοστος και για τους ιδιοκτητες

3 Likes

Δυστυχώς φοβάμαι πως ούτε ο Ζούρος είναι ο προπονητής που θα μας ανεβάσει επίπεδο ούτε ο φανης ο άνθρωπος της αγοράς που θα φτιάξει το ρόστερ και θα διαχειριστεί το μπατζετ. Πάσχει οργανωτικά η ΚΑΕ

1 Like

Πλέον έχουμε 7 ξένους οπότε αν δεν υπάρχει τραυματίας θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιος θα μείνει εκτός από τον επόμενο αγώνα

Έπαιξε στη Βιρτους από Φλεβάρη 2025 με 3μηνο συμβόλαιο χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Παίκτης με 10 χρόνια στο NBA. Βασίζεται πολύ στο σουτ, είναι 2 μέτρα. Αυτό που προβληματίζει είναι η ηλικία του. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Ακόμα πιο σημαντικό αν έχει διάθεση. Σε ικανότητες μια χαρά είναι.

Προφανώς τώρα η κατάσταση ξέφυγε για πάρα πολλούς λόγους και το μόνο φόκους όλων είναι να σωθεί η παρτίδα την ύστατη στιγμή και να μην μπλέξουμε κι άλλο με την κατηγορία.

Δεν νομίζω ότι σκέφτεται κανείς πλάνο 3ετίας αυτή την στιγμή, ούτε στην διοίκηση αλλά ούτε και στην ομάδα.

Έξω από το χορό είμαστε όλοι και κάνουμε ανάλυση του καναπέ, αλλά θεωρώ ότι το λάθος ίσως έγινε από την προηγούμενη χρονιά που δεν μπήκε ένα πιο μακροχρόνιο πλάνο 3ετίας πάλι.

Δηλαδή:

2024-2025: στήσιμο ομάδας με προπονητή 2ετίας το λιγότερο, έναν καλό κορμό Ελλήνων και ίσως 1-2 ξένους που θα είχαν δέσμευση για 2ετία το λιγότερο και προφανώς κάποιους πιο περιστασιακούς για την χρονιά + 1-2 πιτσιρικάδες που να έπαιρναν χρόνο και παραστάσεις. Στόχος: παραμονή στην Α1 όσο το δυνατό πιο γρήγορα και έυκολα και ταυτόχρονα προγραμματισμος της επόμενης χρονιάς από τον Απρίλιο κιολας

2025-26: καλύτερη θέση στην κατηγορία, ενίσχυση με 1-2 καλύτερους ξένους και με 6-7 παίχτες ίδιους με την προηγούμενη χρονιά και τον ίδιο προπονητή. Σταθεροποίηση των 1-2 πιτσιρικάδων τυπου Πατρίκη-Οικονομόπουλου. Στόχος: καλύτερη θέση στην Α1, είσοδος στα playoff

2026-27: συμμετοχή σε ευρωπαϊκή οργάνωση χαμηλότερου βελινεκούς και στόχος η 5άδα στο πρωτάθλημα ενώ οι πιτσιρικάδες του 24-25 πλέον είναι 5δάτοι και έτοιμοι για αυτο το επίπεδο

2027-28: συμμετοχή σε Eurocup και σταθερά σε 4αδα στο πρωτάθλημα

Νομίζω ότι όλοι βιαστήκαμε φέτος και προφανώς η χρονιά ήταν ένα πολύ δυνατό μάθημα για όλους και κυρίως για τους ανθρώπους της διοίκησης που δίνουν τα λεφτά τους…

Μπασκετική Ανάλυση του καναπέ/γραφείου…:joy:

Roast Me!!

Να τσεκάρεις τις πηγές σου :blush:

Εναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Stedmon Lemon - Panionios

2 Likes

Κανα άλλον θα πάρουμε τι θα γίνει;

Ως στυλ και θέση παίκτη κοντά σε αυτό που θέλουμε. Ως βιογραφικό και ηλικία όχι. Τύπου Ντεσιλντς μετεγγραφή.

Το καλό είναι ότι έπαιζε σε ομάδα άρα πατάει καλά στα πόδια του. Αμυντικά δεν τον έχω δει γιατί είναι ένα ζητούμενο για την ομάδα μας.