Μεταγραφές - Φήμες

Ας πάει να παίξει στη Μικτή Κόσμου τώρα..

Που έλεγε κι ο Αλέφαντος

2 «Μου αρέσει»

Καταλαβαίνω από τις απαντήσεις, ότι θα πρέπει να εμπιστεύομαι περισσότερο τη (δι)αισθησή μου! :roll_eyes:

1 «Μου αρέσει»

Είναι γνωστά αυτά για τον Τολιόπουλο. Όμως, το να κρίνουμε ένα παιδί που προέρχεται από φτωχή οικογένεια -γεγονός που έπαιξε ρόλο στις αποφάσεις του- για πράγματα που έκανε στα 17, ενώ τώρα κοντεύει 30 δεν είναι δίκαιο.

3 «Μου αρέσει»

Εγώ κρίνω μόνο από το τώρα. Μέτριος αμυντικός και οργανωτικό πολύ καλός από μικρός εκτελεστικά. Για μια ομάδα όπως εμείς να δίνεις τόσα πολλά λεφτά σε έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αξίζει. Ο Άρης ο περσινός είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Φοβερός Τολιόπουλος χάλια ο Άρης. Εμείς πρέπει να τους βρίσκουμε αν είναι δυνατόν πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο. 5 χρόνια νωρίτερα ας πούμε. Ας βρούμε κάποιον στην Α2 ή στην Β όπως είχαμε βρει τον Παπαλουκά ας πούμε.

1 «Μου αρέσει»

…μη νομιζετε οτι ειναι για ολους γνωστα …ειδικά για όσους είμαστε λιγο πιο μακρυά πολλά από αυτά που κινούνται στα πέριξ της Πλατείας.
Κατά τ’άλλα μαλλον θα συμφωνήσω, αν και καταλαβαίνω πως υπάρχει μια γενικότερη τέτοια αρνητική διάθεση απέναντι του (οχι μόνο από τις παραπάνω απαντήσεις). Έχουν συζητηθεί κατά καιρούς πολλοί και διαφορετικοί παλιοι μας παίκτες για επιστροφή, αλλα σχεδόν πότε ο Τολιόπουλος …μαλλον δεν ειναι τυχαίο!
Μπασκετικά, το κασέ του ειναι υψηλό, αλλά θεωρω πως ανεξάρτητα από αυτό, σε μια ομάδα με σωστό σχεδιασμό και στόχο να εκμεταλλευθεί το εκτελεστικό του ταλέντο, πιστεύω θα ταίριαζε! Το αν αξίζει τα χρήματα όμως είναι άλλη κουβέντα. Σίγουρα όχι τα 500k που παίρνει αυτη τη στιγμη…

Φτωχή οικογένεια ;;

δεν ξέρω το πόθεν εσχες της οικογένειας του, ειδικά όταν έπαιζε στις ακαδημίες του.

Πάντως δεν φαινόταν να ήταν από τα παιδιά που στερούνταν πράγματα. Θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο.

όπως και να έχει δεν είναι κριτήριο αυτό για να κριθεί. Υπήρξε κωλοχαρακτηρας και δύσκολα αλλάζει αυτό.

Ξεκολλάτε ρε δεν ταιριάζει καθόλου στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας αυτή τη στιγμή. Παίρνει πολλές μπάλες και προσπάθειες, θέλει πάρα πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια του, πολύ μεγάλο usage γενικά. Εμείς έχουμε πλέον τον all around μπασκετικό ογκόλιθο, στυλοβάτη, παίχτη - ορχήστρα, στεγνό, φουλ γυμνασμένο και δυνατό Τόμασον. Παίζουμε πολύ πιο ομαδικά πλέον. Ο Τολιό κάτι σαν το Χαντς θα ήταν. Να παίζουν όλοι γι’ αυτόν, και άμυνα γι’ αυτόν, για να σουτάρει 13-14 τρίποντα από το σπίτι του σε κάθε ματς. Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του κόουτς Νέναντ. Πήραμε και Τέιλορ τώρα, δεν χωράει με τίποτα. Άσε που είναι και Κωνσταντωνικός…

2 «Μου αρέσει»

Τώρα που έχουμε βρει την ισορροπία που χρειάζεται η ομάδα, μάλλον θα τη διατάρασσε. Συμφωνώ.

Εγω εννοούσα για τη νεα χρονια πάντως… οχι για τώρα. Δε νομιζω να τον αφησει αλλωστε απο τωρα ο βαζελας.

1 «Μου αρέσει»

Δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζει ενας παικτης που εχει τσακωθει με την πασα (ειδικα τωρα που ρολαρουμε) αλλα ρε Βασιλακη αγορι μου, τοσα εκατομμυρια ρε μλκ, πανε βαλε μια εμφυτευση που το κεφαλι σου ειναι σα σκορπια διαδήλωση απο τριχες.

Υγ: εγω το Μωραιτακι ηθελα αλλα ας οψεται που ο Τρακης με εχει στην απεξω

6 «Μου αρέσει»

Παίζει να τα κάνει και με πιστολάκι όπως ο Βεργίνης με το καραφλοδανειο Mozilla firefox. Δυστυχώς είναι παίκτες που έκατσαν στα συμβόλαια τους και θυμήθηκαν το μπάσκετ στα 28 και αυτό σε ορισμένα παιχνίδια

6 «Μου αρέσει»

Αχχαχαχαχχαχχ ΓΤΠΣ ρε Τζεο πνιγηκα

Τι εγινε με Χροβατ;

1 «Μου αρέσει»

Έκανε φυλομεταβαση και ακυρώθηκε η μεταγραφή ( δεν ξέρω ακόμα παίζεται η φάση ψάχνουν και για άλλον)

3 «Μου αρέσει»

Φυλομεταβαση;;;; Οέο;

Ο Λένον δεν με χαλάει στην ομάδα..βοηθάει στην άμυνα, έχει ένα σουτακι από τα πλάγια και ξέρει να καρφώνει θεαματικά.

Ιταλε θελουμε κατι πιο σταθερο.

Καλος ο Λεμον αλλα λιγουλακος και ασταθης. Θες 10 ποντους κατα μ.ο και συνεισφορα στην αμυνα εκει

3 «Μου αρέσει»

Ναι ρε μλκ Τολιόπουλε τι το παλεύεις, ξύρισέ τα να τελειώνεις. Αφού την έχεις χάσει τη μάχη πάει.

Σιγά το Μωραΐτη τον άσουτο μωρέ. Μέτριος. Σε 1,5 χρόνο θα έχει φάει τη σκόνη του Νικολαΐδη παιχτικά.

3 «Μου αρέσει»

Η ειρωνία του να τα λέει αυτά προφίλ με άβαταρ καραφλοχεταίου…:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

6 «Μου αρέσει»

Καταρχήν ο Γιαννακόπουλος δεν τον αφήνει να έρθει σε εμάς. Άρα σταματάει η συζήτηση. Μια καλή λύση θα ήταν έναν Ευρωπαίο στο τρία και έναν Αμερικανό στο 5 χωρίς να φύγει παίχτης. Σταρκς έχει φύγει τελικά;

Σύμφωνα με πληροφορίες του “πορτοκαλί βόθρου”, ο Πανιώνιος βλέπει ζωηρά την απόκτηση του διεθνούς Βόσνιου φόργουορντ.

Οι Ισπανοί έγραψαν χθες ότι ο Πανιώνιος πάει να πάρει τον Γκρέγκορ Χρόβατ αλλά κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης βλέπει τον Αλεξανταρ Λάζιτς, τον διεθνή Βόσνιο φόργουορντ, τον οποίο είχε παίκτη ο Νέναντ Μάρκοβιτς στη γαλλική Ντιζόν.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και το πιο πιθανό είναι ότι θα ολοκληρωθούν.

Ο Λάζιτς είχε στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ 7.5 πόντους και 2.6 ριμπάουντ ως μέσους όρους.