Μεταγραφές - Φήμες

Αμα δεντονε δω διπλα στο Τσαλμπουρη (φτανει καπου στη μεση αποσο υπολογιζω) δε πιστευω τπτ!

Παμε παιχτουρα μου

1 «Μου αρέσει»

O κανονικος Ινοχ ταιριαζει και παραταιριαζει. Dominant σεντερ, μαουνα μεν σε ταχυτητα αλλα κτηνος στη ρακετα. Πιο πολυ σε Νουοκο παικτικα, θα κουμπωνε ταμαμ με κωνο, μη σου πω θα τον ξεμπλοκαρε κιολας απο τα αμυντικα ‘πρεπει’. Εχει καλο συμβολαιο στον Αρη, ειναι δυσκολο να καλυψουμε νομιζω τετοια μεγεθη. Δε θα δυσκολευτει να βρει ομαδα, λογικα προς Τουρκια μερια που εχει ακομα εκτοπισμα.

Επισης, απο τα συμφραζομενα, καταλαβαινω οτι δεν κοιταμε για σεντερ (…) αλλα πιο πολυ για 3αρι.

Με την ελευση του Τειλορ καιγεται και το χαρτι Φορμπς. Αν και πιο πολυ 2 ειναι παρα 1. Τωρα τι εστι Φορμπς και αν μπορουσε να βοηθησει, τι να λεμε…

Γκιουζελακο επαιρνα ευκολα. Ωραιος παικτης, αγουρος αλλα ΠΟΛΥ ταλαντουχος. Δεν καταλαβα ποτε γιατι δεν ειχε θεση στο ροτεισο του σκωληκα.

3 «Μου αρέσει»

Ο Ινοχ έχει κλειστό διετές. Να δω πως θα βγάλουν άκρη.

Το καλοκαίρι μας είχαν ζαλίσει ειδικοί και μη ειδικοί τι παικταράδες είναι ο Φορμπς και ο Ινοχ και ότι θα είναι οι κολόνες τις ομάδας.

Στην περίπτωση του Άρη αλλά και στην δική μας φάνηκε ξεκάθαρα ότι το να στήσεις ομάδα δεν είναι απλό πράγμα. Η αξιολόγηση ενός παίκτη , σε τι κατάσταση είναι αλλά και πως ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον δεν είναι απλά πράγματα. Δεν αρκεί να είναι απλά ο καθένας ξεχωριστά καλός ή να έπαιζε κάποτε καλά.

4 «Μου αρέσει»

Ζούρο και Χαντς το νου σας καριόλες σας ψάχνουμε

3 «Μου αρέσει»

6 «Μου αρέσει»

Πολύ καλός παίκτης!

1 «Μου αρέσει»

μεταγραφή από το πάνω ράφι, μακάρι

1 «Μου αρέσει»

https://www.sdna.gr/mpasket/1392213_lene-gia-panionio-kai-hrobat-oi-ispanoi-alla

Από ο,τι φαίνεται δεν ισχύει κάτι τέτοιο

1 «Μου αρέσει»

“Ο Χρόβατ μπορεί το επόμενο χρονικό διάσημα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γαλλική Ντιζόν που αγωνίζεται, αλλά δεν μπλέκεται κάπου με τον Πανιώνιο.”

Εξαιρετική τεκμηρίωση του sdna, με πηγές και δεδομένα…:joy::joy:

Αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία!

4 «Μου αρέσει»

Καλά το ες ντι εν ει δεν το πιστεύω κι αν γράψει ότι ο ήλιος βγαίνει από ανατολάς

1 «Μου αρέσει»

Υπάρχει ενδιαφέρον δεν έχει κλείσει ακόμα

6 «Μου αρέσει»

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Κραταω μικρο καλαθι.

Γιατι αμα ερθει το σλοβενικο σκυλι….

… θα τους γαμησουμε το ταμ τι ρι ρι!

Που έλεγε και ο Μαικ @M.P στο φόρουμ το παλιό! :slight_smile:

2 «Μου αρέσει»

Παίζει να μην ισχύει αυτό που γράφουν αυτοί πάντως. Ιδωμεν.

Σε ποιανου τη θεση να ερθει ο φιλος ?

Φαντάζομαι στου Λεμον. Τώρα αν έρθει και δεύτερος εκεί το χάνω λίγο αφού μέχρι 6 ξένους έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιούμε ανά αγώνα.

Κυκλοφορεί μια κουβέντα οτι ο Τολιόπουλος ενδεχομένως να φυγει απο τις βαζέλες… ακούγεται οτι ενδιαφέρονται παόκια κι αρειανά…
Δεδομένου οτι ειναι ενα παιδί που ξεκίνησε απο εμάς, αλλά και της αξίας του, θα είχε ενδιαφέρον η γνώμη των μπασκετικών του φόρουμ για την περίπτωσή του… εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρος… μου είναι εξαιρετικά συμπαθής σαν παίκτης, ειδικά στη νοοτροπία και το παιχνίδι που εβγαλε σε Εθνική και τελευταία χρονιά στον Άρη, αλλά οι αδυναμίες του στην άμυνα με προβληματίζουν (+ κατι άλλο, σαν αίσθηση που δεν μπορω να προσδιορίσω).
Τι λέτε, θα θελατε να τον δείτε στα κυανέρυθρα και σε -προφανώς- ηγετικό ρόλο, με ό,τι ενδεχομένως να έπρεπε να θυσιάσουμε? θα ήταν εφικτό για τα “κυβικά” μας?

κακος χαρακτηρας. εφυγε με ασχημο τροπο και σε κατι τελικους που παιχτηκαν στο κλειστο της Ιφιγενειας καποτε πουλησε και τρελιτσα. δεν ξερω τι μυαλα εχει σημερα και ποια η δικη του σταση για τον Πανιωνιο.

3 «Μου αρέσει»

…δεν το γνώριζα αυτό. Κρίμα! :sleepy_face:

το value for money δεν είναι καθόλου καλό.

1 «Μου αρέσει»