Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Ποδόσφαιρο (Καλοκαίρι 2026)

Τον εχει δει κανεις,να έχει άποψη?

1 «Μου αρέσει»

Προσωπικά θα χαιρόμουν αν περνάμε τον Ταβαρες στο μπάσκετ. Αυτόν τον Ταβαρες δεν τον ξέρω.

10 «Μου αρέσει»

Ποιος είναι αυτός; Καλός;

Δεν τον ξέρω αλλά από τα στιγμιότυπα φαίνεται να είναι βιρτουόζος και να το κατέχει το τόπι. Από την άλλη βέβαια λίγες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια.

Γιακοβλεβ φεύγει;

Ένας βασικός φορ μένει και κλείσαμε.

1 «Μου αρέσει»

Λες; Γιατί φοβάμαι ότι αυτός είναι το φορ…

1 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»

Ε για αυτό σου λέω…

Νομίζω ακουγόταν έτσι κι αλλιώς για ένα Σέντερ φορ κι ένα αριστερό εξτρέμ (ειδικά αν φύγει Γιακοβλεβ) γιατι τα περισσότερα εξτρέμ που έχουμε παίζουν δεξιά. Ελπιζω να πάρουμε κι άλλον εκτός αν ο Φελισιο έχει θαμπώσει τον κοουτς :sweat_smile:

όλες του οι μεταγραφές από το 2022 είναι ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό σε άλλες ομάδες.

Miguel Tavares (footballer, born 1999) - Wikipedia Miguel Tavares (footballer, born 1999) - Wikipedia

δανεικός ήρθε ή ως μεταγραφή;

Ως ελεύθερος

Den mou gemizei kauolou to mati aytos makari na bgei

2 «Μου αρέσει»

Πυθία δεν είμαι αλλά τολμώ να κάνω μια πρόβλεψη πως αν όχι καλύτερος μπορεί να αποδειχθεί τουλάχιστον ισάξιος του Φελισιο.

14 «Μου αρέσει»

γοργά τον λόγο άλλαξε
κι άλλην κατάρα δώσε

5 «Μου αρέσει»

Αυτό μας έλειπε, να μην βγει ούτε ισάξιος του Φελίπε

ο χρησμός τα αφήνει όλα ανοιχτά!

2 «Μου αρέσει»

Παρακολούθησα από κοντά σήμερα το φιλικό. Λιγος κόσμος στο γήπεδο καμιά 10 15 γνωστές Πανιωνιες φατσες στην κερκίδα. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως η ομάδα δεν είχε καμία σχέση σήμερα με την ομάδα που είδαμε στην Καισαριανή με τον Παναιτωλικό, παρότι τα αποτελέσματα ήταν αντίθετα. Λογικό βέβαια σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς από την αρχική 11αδα ζήτημα να υπολογίζονται 4-5 για βασικοί. Έλειψε το πρεσινγκ κ η ένταση του προηγούμενου φιλικού, πολλά λαθη, λίγες φάσεις, απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα κι αν έπεφτε ένας, θα έλεγα πως δε γλυτώνει. Πιθανώς να μην είχαμε την συγκέντρωση της προηγούμενης φοράς και λόγω αδύναμου αντιπάλου, σίγουρα έπαιξε ρόλο κι η σύνθεση μας, ίσως έγινε κ μια συντήρηση εν όψει τελικού και προσεχούς αγώνα κυπέλλου. Ελπίζω την Τετάρτη με Καλαμάτα να δούμε πιο δυνατή την ομάδα, να πάρουμε κι εμείς κουράγιο και ψυχολογία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

14 «Μου αρέσει»

Για οποιον δεν τα ειδε:

3 «Μου αρέσει»

Χατζηστραβός τεράστια προσθήκη φαίνεται, σε όλες τις φάσεις μέσα είναι. Μπάιρα, Βενάρδος η καλύτερη δεξιά πτέρυγα της Ελλάδας σε λίγο καιρό. Ο ηγέτης αυτής της ομάδας είναι ο προπονητής. Αυτό είναι από μόνο του ποδοσφαιρικά σωστό και προαπαιτούμενο. Προσπαθεί να ενεργοποιήσει όλους τους παίχτες. Μάλλον δεν ξεχωρίζει κανείς παίχτης ιδιαίτερα, προσπαθεί να δέσει σύνολο ο (σημαιοφόρος μας πλέον) κόουτς Φεράντο. Μου αρέσουν τα μούτρα τους γενικά, δείχνουν να έχουν καταλάβει ότι τελευταία ευκαιρία φέτος.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια και ούτε το δικαίωμα να επηρεάσουμε και να μπλέξουμε την ομάδα με τα διοικητικά ενδογηπεδικοερασιτεχνοκαρελιακαδημαϊκοκουτελακικά εσωτερικά μας. Ο κόσμος είναι από μπερδεμένος μέχρι αηδιασμένος, άφαντος και ψιλοδιχασμένος. Ο κόσμος πρέπει να παραμείνει το όπλο της ομάδας αυτή την τρομερά οριακή χρονιά και να μη γίνει τροχοπέδη και εμπόδιο..

Όνο όνο ήτο

Το ότι αν είχαμε χάσει χτες θα είχε 6-8 ποστ παραπάνω σήμερα εδώ μέσα αλλά κι εκεί έξω είναι ενδεικτικό κι αυτό. Κάποιοι κινούνται περίεργα, είναι μη αποκωδικοποιήσιμες πλέον κάποιες φαινομενικά φυσιολογικές εξελίξεις. Κάποιοι την έχουν δει ινφλουένσερ (ίσως??) και ποντάρουν στην επιτηδευμένη ειρωνία, στο πισωγύρισμα, στο χτίσιμο προσωπικών προφίλ, σε πολιτικά τερτίπια. Οπότε παρακαλούνται θερμά αυτοί οι δηλητηριώδεις γυμνοσάλιαγκες να κρατήσουν μέσα τους το δηλητήριο τους, ακόμη κι αν δεν έρθουν με τη μία τα επιθυμητά αποτελέσματα.

6 «Μου αρέσει»

Είδα μόνο τα γκολ μόλις τώρα, δεν είναι για σοβαρά συμπεράσματα αν και Χατζηστραβός φαίνεται μορφή. Με τα σχόλια που διαβάζω ανυπομονώ να δω την ομάδα με Καλαμάτα αύριο.

1 «Μου αρέσει»

Πολλα χρονια τωρα παρακολουθω τα γραπτα σου με πολυ προσοχη κ ενδιαφερον.. για το δικο μου προσωπικο υποκειμενικο γουστο βρισκονται παντα ψηλα στη λιστα.

Δατ σεντ, προσπαθω να καταλαβω ποιοι ειναι αυτοι που δεν θελουν να ανεβει η ομαδα?? Ποιος ειναι αυτος ο εχθρος εντος των τοιχων? Καθε χρονια που μενουμε στις μικρες κατηγοριες ειναι χρονια πληγη απο καθε αποψη.. Ενας κοσμος που εχει ακολουθησει απο το ρουφ κ τις ομοεφιες του ως τα κοτετσια της γαστουνης ειναι δυνατον να μην θελει ολο αυτο να τελειωσει?? κ να τελειωσει με ορους που θα εξασφαλιζουν υγεια?? δεν μπορω να καταλαβω που πανε αυτα που γραφεις

Δεν ξερω αν ειναι η τελευταια ευκαιρια μας, δεν πιστευω στις τελευταιες ευκαιριες ή στις μοιραιες στιγμες σαν την κεφαλια του Γκουμα… αλλα ναι ειναι ωρα για συσπειρωση κ στηριξη οπως ειναι παντα. Ραντεβου στη Μεκκα κ οπου σκατα αλλου χρειαστει μεχρι να τελειωσει αυτή η ιστορια.

Στο θεμα, τα στιγμιοτυπα ή κ το ιδιο το φιλικο δεν ξερω ποσο προσφερονται.. η ανταποκριση του φιλου ακυρου ήταν πολυ χρησιμη! Το παιχνιδι με καλαματα λογικα θα μας κανει λιγο πιο σοφους

7 «Μου αρέσει»