Από Μάρτη καλοκαίρι μας καταντήσανε οι Marzuki (αναφορά στον εθνικό συνθέτη της Ινδονησίας Ismail Marzuki).
Θα είναι μακρύ το θέρος…
Για πάμε!
Από Μάρτη καλοκαίρι μας καταντήσανε οι Marzuki (αναφορά στον εθνικό συνθέτη της Ινδονησίας Ismail Marzuki).
Θα είναι μακρύ το θέρος…
Για πάμε!
Εμεις καναμε χαβαλε για το…”πακετο των επιτυχιων” και κοιτα να δεις που μας επιφυλασσει τιποτα εγκεφαλικα ο Ρουπ.
Ε ρε γλεντια…
Το’πα ο πούστης… Ελπίζω να μη μας έρθει πακέτο κι ο Τσιμπλανάκος.
Αν ισχύει, ο ρουπτσος είναι σε απόγνωση.
Ποιος Βοσνιάδης τώρα, πλάκα μας κάνουν;
Ελπίζω να μην ισχύει
Ε ρε γλέντιαααα. Να αποθεώνουν του χρόνου τα Πανιώνια Νέα τον Τσιμπανακο κ τι στον κόσμο
Του ειπαμε του ρουψ ότι η άνοδος είναι μονόδρομος κι αυτός κατάλαβε να γίνουμε Καλαμάτα;
Βέβαια όταν τα ακούει λογικό είναι να πάει στην περπατημενη να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Όσον αφορά εμένα, με τσιμπαναρχιδακο τίθεται θέμα αν θα πάω γήπεδο.
Η αληθεια ειναι ωστοσο οτι ψαχνει παντα να βρει ομαδα ο Βοσνιαδης με το που απολύεται. Και περσυ τετοια εποχή ειχαν αρχισει παλι τα ιδια δημοσιευματα.
Μη βιάζεστε, όλο αυτό το ρεπορτάζ και το τεχνητό “μομέντουμ” μέχρι στιγμής φαίνεται να πηγάζει πιο πολύ από την πλευρά του Βοσνιάδη παρά από τη δική μας. Ακούγεται πολύ και για Νίκη Βόλου το δίδυμο εργολάβων Βσνδ - Τσμπνκ αλλά και για Πανσερραϊκό.
Γιουτο ο ραφλας μιλάει για κρούση
Τεσπά μέχρι το Σεπτέμβρη έχουμε πολύ καιρό
Ναι, μιλάει για ανεπίσημη κρούση και βολιδοσκόπηση. Μπορεί να του έστειλε SMS ο Ψύχας χαχ
Είναι ανησυχητικό ότι ο ράφλας ήταν ο πρώτος που είχε πει και για Νικοπολίδη τότε. Αν διαβάσεις όμως με ψυχρό μάτι αυτό το ρεπορτάζ τώρα, κάνει μπαμ ότι η πηγή του γέρνει πιο πολύ προς το περιβάλλον του προπονητή παρά προς την ΠΑΕ Πανιώνιος. Φαίνεται λίγο και σαν επικοινωνιακή κίνηση του Βοσνιάδη για να εντείνει κι άλλο το hype γύρω από το όνομά του μετά από την ξαφνική ( ; ) παραίτηση. Θα δείξει φίλε νικάπα. Ελπίζω να μη γίνει.
Το κακό είναι ότι σε αυτό το γελοίο κωλοπρωτάθλημα του Μαρτσούκου (πιο προδιαγεγραμμένο κι από τις ΕΔΕ των μπάτσων, πιο χαρτογραφημένο κι από απευθείας ανάθεση του ελληνικού προτεκτοράτου) είναι ελάχιστες οι επιλογές, τα πατήματα και τα περιθώρια ελιγμών αν θέλεις άνοδο επειγόντως. Είναι φασόν η συνταγή και το έργο σχεδόν ετοιμοπαράδοτο..
Μπιζνα κανονικη… φουστα-μπλουζα!
Είναι σε απόγνωση, αλήθεια είναι αυτό. Εγκυρότατος, παλαιότατος και σεβαστότατος φίλος και συνοδοιπόρος πετσί που ήταν στη συνάντηση με Ρουψ στο κλαμπ μου είπε ότι ήταν σα βρεγμένη γάτα και τον λυπήθηκε..
Τον θέλουμε για προπονητή στημένων φάσεων , όχι για βασικό
Να φερει και το Στρουγγη μαζι του ο Βοσνιαδης αν γινεται.
Επειδή είμαι αχάμπαρος που λέει και ο Ιωάννου οτι λένε οι Κύπριοι (source luben), Βοσνιάδης είναι η ίδια η διαπλοκή; Γι αυτό δε τον θέλουμε;
Επίσης δε μου είναι εύκολο να ξεκαθαρίσω στην κεφάλα μου τι θέλουμε: προπονητή να μας ανεβάσει 1 χρονιά και μετά να αλλάξουμε την ομάδα να σταθεί στην Α ή προπονητή να ετοιμάσει ομάδα για άνοδο και μετά κορμό για Α έτοιμο; Γιατί σε αυτή την περίπτωση δε βλέπω ρεαλιστιστό δρόμο (πχ ούτε ο Ντίας μάλλον κάνει λόγω ηλικίας αλλά και οι Έλληνες ακόμα δεν είναι για πρώτη κατηγορία).
Δυστυχώς με τους Νικοπολήδηδες και τους Δερμιτζάκηδες (πληθυντικός γιατί αναφέρομαι σε όλο το προπονητικό σταφ) χάθηκαν 2 χρονιές που θα μπορούσε να χτίζεται μια σοβαρή ομάδα και τώρα πρέπει να αποφασισουμε πως πορευόμαστε.
Δεν φταινε οι Νικοπολήδηδες ουτε οι Δερμιτζακηδες που δεν ανέβηκες αλλά οι Ρουπτσακηδες.