Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Ποδόσφαιρο (Καλοκαίρι 2026)

Ουσιαστικά το συστημα Βοσνιάδη-Τσιμπαν.-Στάθη είναι πνευματικό τέκνο του ολυμπιακού βόλου. Έχοντας εξασφαλίσει αρχικά τις πλάτες της παοκτζήδικης επο κ έχοντας ήδη το Know how δικτυώθηκαν κ στην ερυθρόλευκη πτέρυγα οι οποίες σημειωτέον έχουν αγαστή συνεργασία σε διάφορα θέματα, π.χ μ.μ.ε κ ταμειακές διευκολύνσεις τα πρώτα χρόνια του ρωσοουκρανικού πολέμου κ.τ.λ. Μετά από πολλές εργατοώρες ασχολίας. του έβαλαν ζελατίνα που γράφει άνοδος κ το πουλάνε ως προιόν.

Όποιος ενδιαφέρεται για το προιόν τους ικανοποιεί κ προχωρούν. Όποιος δε γουστάρει το παίζει Μονεμβασιώτης κ πηγαίνει κατευθείαν στο διευθυντήριο να κάνει τη δουλειά του. Αυτά στα πολύ χονδρικά

6 «Μου αρέσει»

Μέιτζορ στο βόρειο όμιλο υπήρχε ευνοούμενος του συστήματος;

Το καλοκαίρι πήγε τρέχοντας ο Μονέ εκεί που έπρεπε.

4 «Μου αρέσει»

@majorball welcome back μεγάλε!!!

1 «Μου αρέσει»

Πάντα στις επάλξεις

3 «Μου αρέσει»

Επειδή ο @majorball για όσους θυμούνται δεν είναι ένα απλό μέλος / χρήστης αλλά ένας πολύ συνειδητοποιημένος κυανέρυθρος βαθύς γνώστης, θα ήθελα να προτείνω στον αγαπημένο μου @pauligle αν γίνεται να συνδέσει το προφίλ του με τα παλιότερα ποστ του για να μπορούμε να ανατρέχουμε και να τα διαβάζουμε. Αξίζει 100% ο κόπος για τον συγκεκριμένο.

εννοείται ρε! δεν βρίσκω παλιό χρήστη με το ίδιο ή παρόμοιο όνομα…ποιο ήταν το παλιό username/email (από το 2010 και μετά ωστόσο…)? @majorball

1 «Μου αρέσει»

Μήπως ο Κώστας Γεωργιάδης ίσως να είναι η Χρυσή ευκαιρία της ομάδας να την ανεβάσει στην Α’ ; (Μπορεί να απέτυχε στην Νίκη Βόλου αλλά είχε πολύ χαμηλό μπάτζετ έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο) (Για όσους δε θυμούνται μας ανέβασε από Γ’-Β’)

7 «Μου αρέσει»

Καλή επιλογή θεωρώ. Και Χριστοφιλέας θα ήταν καλή σκέψη,αλλά και οι 2 επιλογές θέλουν και υπομονή απο εμάς

2 «Μου αρέσει»

Ακριβώς η σκέψη μου όταν είδα την ανάρτηση που έκανε για την αποχώρηση από τη Νίκη.

Ο Χριστοφιλεας παει Καλαματα.

Ο Γεωργιαδης θα επρεπε να στηριχτει στην μεταβαση απο Γ σε Β. Εγκληματική η αποπομπη του τοτε, για χαρη του κηπουρου, γελαγε ο κοσμος. Πλεον θες κατι με μεγαλυτερο “εκτοπισμα“, οσο και αν σεβομαι τις ικανοτητες του ως κοουτς.

Θες καποιον που ΚΑΙ θα εμπνεει σεβας μεσα-εξω ΚΑΙ θα εχει επαρκη κονε να στελεχωσει την ομαδα με ετοιμους, μπαρουτοκαπνισμενους παικτες που ξερουν τι εστι βητα εθνικη.

Επισης, ακραιο ρισκο η προσληψη καποιου ξενου. Ακομα και αν μιλαμε για ονομα με παραστασεις.

8 «Μου αρέσει»

Μετρημένα κουκιά επιλογές τότε. Βοσνιάδης, ίσως και Σπανός? Αλλιώς ποιος άλλος σε επίπεδο β Εθνική θα εμπνέει σεβασμό και σε παίχτες και σε κόσμο? Βόκολος δεν θα ερθει πιστεύω

1 «Μου αρέσει»

Πάντως για να λεμε τα σύκα σύκα, ο Ηρακλής πέρσυ απέδειξε ότι ο προπονητης δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

6 «Μου αρέσει»

@pauligle έλα ρε φιλαράκι μη γίνεσαι συνομωσιολόγος τώρα. Δεν χωράνε συνομωσιολογίες στον αθλητισμό. Εγώ πάντως πιστεύω 100% το αφήγημα του Μιχάλη Τσόχου, του Βασίλη Σαμπράκου, του Μαρτσούκου και του Βρούτση, όλα κρίνονται αγωνιστικά, τα πάντα βαίνουν κανονικώς :clown_face::clown_face::clown_face:

1 «Μου αρέσει»

Θέλω Βοσνιάδη, όσο και να μη μας αρέσουν τα μούτρα του.

3 «Μου αρέσει»

Όχι μωρέ, υπάρχει κι άλλος τρόπος χωρίς πλάκα τώρα. Βοσνιάδης σκέτος χωρίς το σύστημα Τσιμπανάκου είναι μια τρύπα στο νερό, μηδέν εις το πηλίκο.

3 «Μου αρέσει»

Του χρόνου θα ειναι μια πολυ διαφορετική χρονιά στη Β’…δεν ξερω αν θα “παίρνει” κανενα να κάνει τανζανιές τύπου Μονομεβασιώτη…

@pauligle κάνε σε παρακαλώ ένα Πωλ με θέμα “τσιμπανακος ναι ή οχι”

2 «Μου αρέσει»

Ούτε απ’ έξω

1 «Μου αρέσει»

εντωμεταξύ η πλάκα είναι ότι και στη Σουπερλιγκ 1 δεν είναι και πολύ διαφορετικά τα πράγματα… :joy:

Οχιιιιιιιιιιιι…κάπου ώπα, είπαμε να διώξουμε τον βαψομαλλιά με τα πολς μας αλλά αυτό παραείναι.

Άσε που το σωστό πολ θα ήταν: θέλετε διοίκηση τύπου Μπέου (ακόμα και τον ίδιο) ή κάτι άλλο;

3 «Μου αρέσει»