Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Ποδόσφαιρο (Καλοκαίρι 2026)

Αυτο θα ήταν το επόμενο Πωλ

1 «Μου αρέσει»

Γενικά παντού σε όλα έτσι λειτουργεί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα. Έχει ΚΑΡΤΕΛιάσει τα πάντα η Ντόρα - Γρηγόρης - Κούλης.

Η διοίκηση τύπου Μπέου σε τι διαφέρει από τη διοίκηση τύπου Καραπαπά ή τη διοίκηση τύπου Καρυπίδη ας πούμε??

Διοικητικά η ΠΑΕ Βόλος αυτή τη στιγμή έχει, εκτός από βοηθητικό γήπεδο - προπονητικό κέντρο, και πολλά άλλα σε εταιρικό επίπεδο που εμείς ακόμη δεν έχουμε..

Και οι επιλογές να ειναι:

• Ευριπηδημα και συνδρομο Στοκχολμης
  • ΤΣΜΠΝΚ ΜΝΠΝ ΓΜΣ

Θελω Ντορα γενικη αρχηγο σαν την Κοντολιζα Ραις στα επισημα με φρεσκια περμαναντ και γυαλι μάσκα οξυγονοκολλησης

3 «Μου αρέσει»

Μια απο τις μεγαλυτερες φοβιες μου ειναι ο Τσιμπλα να μην ειναι υπαρκτο προσωπο, αλλα να ειναι μια μασκα σαν αυτες που φοραγε ο ιερεας της σαιεντολογιας στις Επικινδυνες Αποστολες. Και καποια στιγμη να κανει μια χρατς και απο κατω να αποκαλυφθει το πραγματικο προσωπο.

Αυτο του Λυκογιαννη.

4 «Μου αρέσει»

Welcome coach Marcelo (να) Lippi

4 «Μου αρέσει»

Στα σοβαρά πάντως Πάμπλο Γκαρσία που είχες πει αν τον ψήναμε να έρθει θα ήταν ψιλοκαλή λύση

4 «Μου αρέσει»

Ο Παμπλο εινα Κυπρο, στα πλει οφ με τον αποελ, τερματιζοντας 5ος.

Πολυ δυσκολο να κανει τετοιο πισωγυρισμα, αν δεν ηταν για τον παγκο της μαλαματινας ή καποιου φερεφωνου (βλεπε Σερρας)

2 «Μου αρέσει»

Το Παράδειγμα του

Βιτσέντζο Ιταλιάνο

Η απόκτηση μιας ξεκάθαρης ταυτότητας για οποιονδήποτε πηγάζει από τον θαυμασμό για κάποιες ιδέες, την προσπάθεια εφαρμογής τους, την επιμονή και τελικά την επιτυχή υλοποίησή τους. Ίσως κάποιοι να πιστεύουν πραγματικά στις ίδιες απόψεις, αλλά η ικανότητά τους να τις εκφράζουν με διαφορετικούς τρόπους είναι ακριβώς αυτό που κάνει κάθε άτομο ξεχωριστό, σαν ένα δακτυλικό αποτύπωμα ή μια σφραγίδα.

Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο, από τότε που μπήκε στον κόσμο της προπονητικής, αφήνει το αποτύπωμά του σχεδόν παντού. Οδήγησε την Τραπάνι στην Σεριε Β, τη Σπέτσια στη Σεριε Α και απέφυγε τον υποβιβασμό με ένα θαύμα. Με τη Φιορεντίνα πήγε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς στο Κόνφερενς Λιγκ χωρίς όμως να κατακτήσει τρόπαιο. Κατόπιν ανέλαβε την Μπολόνια μετά τον Μότα, και κατάφερε να φτάσει στον τελικό Κυπέλλου, τον πρώτο για τον σύλλογο από το 1974.

Μοιάζει πολύ με τον Κλοπ σε αρκετές πτυχές, όπως: η εμμονή του με το υψηλό πρέσινγκ, η επιτυχία με κάθε ομάδα που προπονεί, αυτός ο αριθμός συμμετοχών σε τελικούς και η ατυχία του να μην κερδίσει κανένα τρόπαιο μέχρι στιγμής. Το να ανταγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα για τίτλους, έστω και σε διοργανώσεις κυπέλλου, είναι πραγματικό επίτευγμα… αλλά μέχρι εδώ, κάθε φορά που προσπαθούσαμε να αναγνωρίσουμε την αξία του, το κάναμε συγκρίνοντάς τον με άλλους.

Το πραγματικά συναρπαστικό σε αυτά που κάνει ο Ιταλιάνο δεν είναι μόνο αυτά τα επιτεύγματα, αλλά ότι τα πετυχαίνει με έναν εντελώς εξαιρετικό τρόπο. Έχετε ακούσει για τη συνοχή; Και την ανάγκη να βασίζεσαι σε συγκεκριμένους παίκτες για να φτάσεις στο μέγιστο επίπεδο κατανόησης και επομένως στην καλύτερη δυνατή σειρά θετικών αποτελεσμάτων; Πιστέψτε το ή όχι… ο Ιταλιάνο ποτέ δεν ξεκινάει δύο συνεχόμενους αγώνες με την ίδια ενδεκάδα!

Έχουν γίνει ξαφνικά όλες οι ιστορίες για την ανάγκη προσαρμογής μια απάτη ή ένα μεγάλο ψέμα; Ή πώς το καταφέρνει αυτό ο Ιταλιάνο; Είναι σίγουρο ότι πέρα από αυτό το σοβαρό μειονέκτημα, η κατάσταση από την άλλη πλευρά έχει μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως η ετοιμότητα όλων των παικτών και ταυτόχρονα τους λιγότερους τραυματισμούς! Και στο μέλλον; Με μια τέτοια προσέγγιση; Η ομάδα δεν θα επηρεαστεί καθόλου από την αποχώρηση οποιουδήποτε παίκτη, καθώς έχει συνηθίσει να ανανεώνει τη σύνθεσή της πριν από κάθε αγώνα και όχι μόνο πριν από κάθε σεζόν… Μπορεί να περιγραφεί ως κύριος εκφραστής της πολυμορφίας.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του στη Φιορεντίνα, έφτασε τους 141 συνεχόμενους αγώνες με διαφορετική ενδεκάδα! Και στον αγώνα νούμερο 142 έπαιξε με την ίδια ενδεκάδα με τον προηγούμενο αγώνα. Και τώρα επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα με τη νέα του ομάδα, την Μπολόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έκανε καλή αρχή, αφού πέτυχε μόνο μία νίκη στα πρώτα 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ), σίγουρα ακόμα και η προσαρμογή σε αυτές τις συνεχείς αλλαγές να χρειάζεται και αυτή λίγο χρόνο!

Αν προσπαθήσουμε να βρούμε έναν λόγο για την ικανότητά του να πετυχαίνει χωρίς σταθερή ενδεκάδα, νομίζω ότι οι δηλώσεις μερικών παικτών του στην ομάδα, της Μπολόνια, ίσως εξηγούν έναν από τους λόγους που του το επιτρέπουν αυτό.

Τελικά ο Ιταλιάνο οδήγησε τη Μπολόνια στη κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, μετά από περισσότερο από μισό αιώνα, και με αντίπαλο τη Μίλαν στη Ρώμη. Ήταν ο τέταρτος τελικός για τον Ιταλιάνο σε τρεις σεζόν. Αυτό που άλλαξε αυτή τη φορά ήταν η τύχη του, ώστε να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… πίστη στην ομάδα και στο πρότζεκτ πριν από οτιδήποτε άλλο.

5 «Μου αρέσει»

https://www.sdna.gr/podosfairo/1418214_konta-se-loykina-kai-bigiafanies-o-panionios

5 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

Ξεκινησαν τα κρυα ντουζ τωρα που ζεστανε ο καιρος.

Ποιος Τσελιος ρε μλκ…

https://magnesianews.gr/ellada/makis-tselios-eroteytika-ton-mpili-mpo-ton-piga-gallia-kai-ameriki-gia-na-ton-kratiso-sti-zoi.html

8 «Μου αρέσει»

Ιωάννα αν διαβάζεις, άσε την προεδρία του βόλεϊ και πάρε την μπάλα, δεν θα αντέξω πολύ ακόμα, κρίμα νέος άνθρωπος

4 «Μου αρέσει»

Μια χαρά παίχτης είναι ο Τσέλιος γι’ αυτό που θες να κάνεις φέτος.

3 «Μου αρέσει»

Ιαματικές πηγές πέριξ του γηπέδου ήθελαν την Ιωάννα να το σκεφτόταν σοβαρά να κινηθεί για το ποδόσφαιρο, τόσο προ όσο και μετά της εμφάνισης Ρούπτσου στην Πανιώνια καθημερινότητα. Όμως, αυτό θα παραμείνει στα ανεξήγητα της Πανιώνιας Ιστορίας, όπως τι θα γινόταν αν αναλάμβανε ο Ωνάσης ή γιατί ο Άκης Μάντζιος έβαζε τον Αμίρη Κούρντη δεκάρι.

9 «Μου αρέσει»

Ναι έχει ακουστεί πολύ αυτό αλλά τελικά προτίμησαν να μην μπουν στα βαθιά και θολά νερά του ποδοσφαίρου και να έχουν να κάνουν με σκληρούς ποινικούς, παιδεραστές κλπ, κι έτσι έμειναν στο γυναικείο βόλεϊ που είναι πιο ήσυχο και οικογενειακό το κλίμα.

3 «Μου αρέσει»

Ελεύθερος ο Λεμονής :face_with_peeking_eye:

Ελεύθερος και ο Πετράκης :thinking:

4 «Μου αρέσει»

Ο Λεμονής δεν θεωρείται προπονητής πια ρε παιδιά. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αράχτε λίγο.

Η προταση μου είναι καινοτόμα και ρηξικέλευθη:

Στην καλυτερη φαση της καριερας του, μπαρουτοκαπνισμένος και με φρεσκιες ιδεες στο αθλημα.

8 «Μου αρέσει»

Φίλος άμα τον πάρουμε πρέπει να χαλάσουμε το χορτάρι για να μπορεί να εφαρμόσει τα πλάνα του

4 «Μου αρέσει»