Κομπιουτεράκια (ή...πώς μπορεί να σωθεί η χρονιά στο μπάσκετ)

40 λεπτά Γόντικα

6 «Μου αρέσει»

…και μετά “Δε ξεχνώ, δε ξεχνώ Λάρισα, Αθηναϊκό” (γαύρο/παναθηναϊκό στην περίπτωση αυτη)!

2 «Μου αρέσει»

Συμφωνώ

Θα πρέπει να καταθέσει αίτηση για wild card ο 13ος η οποία θα πρέπει να γίνει δεκτή. Αν είμαστε εμείς αυτοί, που ελπίζω να μην είμαστε, εύχομαι να γίνει δεκτή.

Πάντως καλά κάνουν. Είναι τέτοια η διαφορά Α1 και Α2 που ουσιαστικά σπρώχνεις μία ομάδα που χώνει χρήμα στην αφάνεια να παίζει με ομάδες με 100κ μπάτζετ. Όσοι μπορούν να έχουν ένα μπάτζετ αξιοπρεπές ας είναι στην Α1.

2 «Μου αρέσει»

Αυτές οι “ειδήσεις” είναι μόνο για να μας προκαλείται ανησυχία… οι Πανιώνιοι -δυστυχώς- ξέρουμε! Η τυχόν επανάπαυση από τη μεριά μας θα είναι καταστροφική φοβάμαι… η τόσο μεγάλη δυσκολία στις μεταγραφές προβληματίζει!

3 «Μου αρέσει»

Μετά την ήττα του Αμαρουσίου από τη Μύκονο νομίζω μας αρκεί 1 νίκη (με Ηρακλή)

τα υπολογίζω σωστά;

εκτός αν κάνει νίκη το Μαρούσι στο Ιβανόφειο (χλωμό αλλά όχι τελείως απίθανο) όπου τότε θα χρειαζόμαστε πάλι 2 (θεωρώντας πως το Μαρούσι θα κερδίσει τον Κολοσσό στην έδρα του)

1 «Μου αρέσει»

Δεν έρχεται και ο καγκουρας

1 «Μου αρέσει»

2 Νίκες για να μην μας ενδιαφερει τι κάνουν οι άλλοι, και 4 για την Οκταδα των Playoffs.

4 «Μου αρέσει»

Αμα ήθελαν να ενισχύσουν την ομάδα θα την είχαν ενισχύσει..όλα τ’άλλα είναι “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”..περιμένουμε, 1+ μήνα, πότε θα έρθει, αν έρθει, ένας πρώην του Προμηθέα από την Αυστραλία, και παίζει στα play-offs, και θα δούμε κτλ κτλ..τρίχες!

1 «Μου αρέσει»

Δεν ειναι έτσι. Φυσικά και ήθελαν να την ενισχυσουν. Κάναν πολύ υψηλές προτάσεις σε σοβαρούς παίκτες που για διάφορους λόγους δεν έγιναν δεκτές. Το να φέρεις κ’άποιον που δεν είναι καλύτερος από τον Lemon δεν έχει νόημα !!

1 «Μου αρέσει»

Εχω την αισθηση πως αν ηθελαν οι μανατζερ να σου βρουν παικτη, θα σου εβρισκαν εναν αξιολογο που θα ερχοταν, ειδικα απο τη στιγμη που εδιναν σοβαρα χρηματα… μακαρι να ειναι απλα κακο timing ή ατυχια.

1 «Μου αρέσει»

Σωθηκαμε τώρα, τι να φέρουν;

Απο οσο γνωριζω , οι μάνατζερ είχαν κάποιους που έρχονταν αλλά εμείς δεν τους θέλαμε γιατί απλά δεν ήταν καλύτεροι απο τον Λέμον.

1 «Μου αρέσει»

Δεν μπορει να αποδεχθω ευκολα οτι δεν ειχαν καλυτερους του Λεμον, ειδικα απο τη στιγμη που οι Προεδροι δεν το παιξαν τσιπηδες…

1 «Μου αρέσει»

Δεν πιστεύω τίποτα..σιγά τον Λέμον που δεν μπορούν να βρουν καλύτερό του..ποιος είναι, ο Πίπεν είναι?!?..από τον πρώτο μήνα κατάλαβαν, οι ιδιοκτήτες, τι τερατούργημα δημιούργησαν και το άφησαν στη μοίρα του..τα πάντα είναι στο ρελαντί..τώρα ποντάρουν στην wildcard αλλά, ωπ, έχασε, εντός, το Μαρούσι..thank god!!!

Σε αυτους που έιναι καλύτεροι του Λέμον τους εγιναν προτάσεις και αρνηθηκαν για διάφορους λόγους. Πιθανόν , ενας απο τους λόγους είναι και το μικρο χρονικο διάστημα που απομενει ( ενας μήνας) δεδομένου οτι ειναι απιθανο να παιξουμε play offs.

1 «Μου αρέσει»

Ναι αλλά τριάρι λείπει εδώ και 3 μήνες δεν είναι σημερινή ανάγκη

Αυτό που λέει ο Μεφιστο ότι δλδ αν δεν μπορείς να βρεις και να φέρεις καλύτερο του λεμον κλαφτα χαραλαμπε, είναι απόλυτα σωστό

3 «Μου αρέσει»

Και να θυμίσω ότι ο κολοσσός έφερε τον Μακ που τον ανέβασε επίπεδο πριν ένα μήνα. Και ήταν γνωστός από το πέρασμα στην Καρδίτσα ο συγκεκριμένος παίκτης.

2 «Μου αρέσει»

Τελοσπαντων

Οι Μαρουσαιοι τώρα έχουν 3 παιχνίδια κι εμείς 5 με το σημερινό.

Αυτοί έχουν 2 Θεσσαλονίκες εξω και τον κωλοσος μέσα.

Οπότε αν δεν γίνουν φίδια μπορεί να σωνομαστε και με 4 ή ακόμα και 5 ήττες!!

1 «Μου αρέσει»