Κομπιουτεράκια (ή...πώς μπορεί να σωθεί η χρονιά στο μπάσκετ)

Πριν 3 μηνες περιπου - απο 11η αγωνιστικη

Μπορουμε και με 3 νικες ακομα και playoffs ανάλογα με αποτελέσματα Μυκονου ( δυσκολα άλλη νίκη μεχρι τέλος) και Προμηθέα ( max 1 νικη μεχρι τέλος). Καρδίτσα, Ηρακλής, ΑΕΚ πιθανες νικες μας. Η ήττα του ΠΑΟΚχθες πολύ σημαντική για εμας, γιατι η ΑΕΚ δεν θα καιγεται για νίκη με εμάς.

1 «Μου αρέσει»

Ευτυχώς ο Θεός μας φύλαξε που το Μαρούσι δεν έχει να δώσει ματς με το βάζελο. Ήταν ικανός να μην κατέβει να παίξει ο ντι πι τζι όπως είχε κάνει και το 2019 με την Κύμη..

3 «Μου αρέσει»

Εν τω μεταξύ (αν και δεν έχει και τρομερή σημασία) το Μαρούσι έχασε και τον Κουζέλογλου που επέστρεψε στον παο. Είχε πλάκα το μπιφ που είχε ανοίξει ο Κουζέλογλου με τον πάπας δε θυμάμαι σε ποιόν αγώνα.

1 «Μου αρέσει»

Με το Περιστέρι.

1 «Μου αρέσει»

μηπως κι αυτο σημαίνει “λευκη πετσέτα” απο αμαρούσιον μεριά?

Δεν νομίζω ότι είχαν τη δυναμη να πουν οχι στο αφεντικο.

Νομίζω έφυγε λόγω της αποχώρησης του Χόλμς.

4 «Μου αρέσει»

ναι, προφανως για αυτο εφυγε… ωστε να εχουν “κορμια” στην προπονηση. Αλλα αν για αυτο το λογο αποδυναμωνει ο dpg του μαρουσι, μηπως το εχουν παρει αποφαση οτι δε σωζεται(:wink:

το “αμαρούσιον μεριά” το εγραψα εννοώντας βαζελες και μαρουσι, που εκει κατοικοεδρευουν.

1 «Μου αρέσει»

Για πάμε να δούμε τι χρειάζεται για να μείνουμε κατηγορία . (Κεκλεισμένων με Ηρακλή )

Εξαρτόμαστε δυστυχώς από άλλους, γιατί η ομαδα φαίνεται να επιστρεφει στην προγενέστερη “φορμα” της και δεν μπορεί να πείσει οτι θα καταφερει εστω μια νικη στα υπόλοιπα ματς.

3 «Μου αρέσει»

Σήμερα κέρδισε το μπάσκετ για άλλη μια φορά …..
Αυτό άλλωστε μας ενδιάφερει ως Πανιώνιοι ….. Να κερδίζει το άθλημα … Αφήστε τις νίκες για τους άλλους που ενδιαφέρονται.
Αναφορικά με την υπόθεση παραμονή και αφού δεν μπορούμε να καθαρίσουμε μόνοι μας , ας πέσουμε στα γόνατα και ας παρακαλέσουμε άλλους να παίξουν για εμάς .. Διότι αν αδυνατείς να προχωρήσεις όρθιος , θα πας γονατιστός ….

Εσύ τελικά είσαι μεγάλη περίπτωση

19/10 λες μας εκλασε ο Ιταλός, πάμε να φέρουμε καλύτερο. Και έφερες Ζούρο… ο,τι και να γίνει, το αξίζουμε

3 «Μου αρέσει»

Ο Ηρακλής στην δεύτερη περίοδο χαρίζει πόντους στο Μαρούσι..ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάτσουν να χάσουν.

Στα δικά μας δεν μπορώ να καταλάβω πως μετά την διακοπή η ομάδα εμφανίζεται τόσο αδιάφορη.

Πριν την διακοπή το μάτι τους γαυαλιζε και δείχναμε ότι μπορούμε και για κάτι παραπάνω.

Πρέπει να κερδίσουμε τον Ηρακλή και να κλείσουμε την χρονιά με ακόμα μια νίκη.

Για την επόμενη χρονιά θα μιλήσω αφού σωθουμε

1 «Μου αρέσει»

αν δεν αλλάξει κάτι μαγικά στην εικόνα μας - μόνο τον Ηρακλή μπορούμε να κερδίσουμε (και ακόμα και αυτό δεν είναι δεδομένο). Ας ελπίσουμε να το γυρίσει ο Ηρακλής με το Μαρούσι ώστε να μας αρκεί όντως να πάρουμε εκείνο το ματς. Αλλιώς δεν μας βλέπω καθόλου καλά.

2 «Μου αρέσει»

Μεγάλη και ανίατη !
Έχεις ή δεν έχεις πιθανότητες να υποβιβαστείς , έστω και λίγες ;
Περιμένεις μήπως να σου χαριστεί κανένας στα επόμενα ματς ;
Είσαι μήπως σε κάποιο από αυτά το φαβορί ;
Εδω σε γλέντησε σήμερα άνετα και ωραία ο τελευταίος …
Χωρίς να ξέρω τι θα γίνει στο ματς της Θεσσαλονίκης , εξαρτιέσαι από άλλους οπότε παρακαλάς να κάνουν το καθηκαν τους γιατί αν δεν το κάνουν τη γαμησες !!
Αν χάσει ο Ηρακλής σήμερα να είσαι σίγουρος ότι θα σκυλιάσει με εμάς στη Γλυφάδα .
Αν ήσουν έστω και λίγο μάγκας θα είχες καθαρίσει την υπόθεση παραμονή και τώρα θα μιλάγαμε για την επόμενη χρονιά . Δεν είσαι όμως και αυτό περιπλέκει τα πράγματα….

Και προς το παρόν δεν πάει καλά το ματς ούτε στη Θεσσαλονίκη.

1 «Μου αρέσει»

Πλέον δεν μας αρκεί ούτε η νίκη με Ηρακλή αν έρθει….. θέλει υπέρβαση με αεκ πχ ή διπλό με Άρη…. Φρούδες δηλαδή

2 «Μου αρέσει»