Συγχαρητήρια στον Ηρακλή που ΔΕΝ έπαιξε. Στην έδρα μας, όμως θα σκυλιαση
Αδιαφορώ. Ας σκυλιάσουμε κι εμείς σε ένα ματς. Ένα. Που κάνουν διακοπουλες από αρχές Φεβρουαρίου…
Σορρυ italos αλλα τα “συγχαρίκια” ειναι ολα δικά μας… το βλεπαμε να ‘ρχεται.
Αυτοι που επρεπε να κανουν κατι, και να διορθώσουν τα τεραστια λαθη στην αρχη της χρονιας, εκαναν τα ελαχιστα… τώρα και νικη με ηρα δε φτανει όπως φαίνεται… τους αρκει φαίνεται το “χαϊλικι” της wild card, που πολύ πιθανό να είναι μπανονοφλουδα!
Γιαννη φοβάμαι πως η νικη δεν αρκει… ξερουμε αν παιζει ρολο κι η -σημαντικη- διαφορα που πηρε σημερα το μαρούσι ή μονο σε περιπτωση που θα εμπλεκε κι η γρια θα μας ενδιεφερε αυτη?
Σπήλιο τι ρόλο να παίξει η διαφορά;
Αφού σε ισοβαθμία με Μαρούσι Καρδίτσα είμαστε χαμένοι.
σε καμια τριπλη ξερω γω… αν θα παιξουν ρολο συνολικες διαφορες ποντων;
δεν εχω ιδεα, αλλα προφανως ουτε και την ψυχραιμια να σκεφτω σοβαρα αυτη τη στιγμη…
Σε διπλή μ αυτούς χαιρεταμε
Σε τριπλή επισης
Η Καρδίτσα έχει +11 με εμάς και + 15 με Μαρούσι
Με το Μαρούσι στα μεταξύ μας είναι -4
Καρδίτσα+26, Πανιώνιος -15 και Μαρούσι -11
Επίσης τα κριτήρια σε ισοβαθμίες είναι
Νίκες
Διάφορα πόντων
Καλύτερη επίθεση συνολικά.
Καλύτερη επίθεση έχει το Μαρούσι οπότε και σε διπλή πάλι χαιρεταμε
Αυτήν την παπάτζα με την wild card ας την σταματήσουν. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις σε κρεμάνε και νοιώθεις και μαλάκας. Συν το γεγονός ότι όσο παρακολουθώ την δεύτερη κατηγορία δεν νομίζω ότι υπάρχουν ομάδες που θα έρθουν δεύτεροι και θα δεχτούν να πάρουμε εμείς την θέση τους.
Μιλάμε για τους δύο ηλίθιους που πήραν προπονητή με άνοια, ΑΝΟΙΑ, και του ανέθεσαν να φτιάξει ομάδα..και όταν φάνηκε, από την πρώτη αγωνιστική, τι τερατούργημα έφτιαξε καθόντουσαν και τον κοιτάγανε και αυτόν και τους παίκτες..λοιπόν, αυτοί οι δυο μπετόβλακες έχουν επαναπαυτεί ότι θα πάρουμε wildcard και δεν κάνουν απολύτως καμία κίνηση εδώ και μήνες!
Καλά θα κάνει.. ας σταματήσουμε και εμείς να μας φταίνε οι άλλοι για τη δική μας ανεπάρκεια.
Ένα από τα μεγαλύτερα budget της κατηγορίας και θα πέσουμε (δυστυχώς αγωνιστικά) απόλυτα δίκαια.
Ένα πράγμα μόνο θα πω.
136 χρόνια ιστορίας και δεν έχετε μάθει απολύτως τίποτα από το παρελθόν .
Τρέξτε τώρα μαλακες !
(Και βάζω τον εαυτό μου πρώτο).
Συμφωνώ με τους ιδιοκτήτες οτι περιμένουν την κάρτα αλλά ο μάρκοβιτς τι ρόλο επαιξε?Δεν εβλεπε οτι η ομάδα ηθελε ενίσχυση,γιατί λοιπόν δεν την απαίτησε?Τον πείσανε καί αυτόν γιά την κάρτα?Αν τον πείσανε οτι η ομάδα δεν θα πέσει λόγω της wild card δεν τον νοιάζει η φήμη του?Πάντως προσωπικά τον θεωρούσα ικανό προπονητή αλλά το τελευταίο διάστημα εχει πέσει πολύ στην εκτίμηση μου.
Αναποφάσιστος και άτολμος στην επιλογή παίκτη
Εντάξει όταν πέσουμε ας τα ρίξουμε στο Μαρκοβιτς που εδώ και δύο μήνες περιμένουμε να γίνει η αλλαγή του Λέμον.
Ας λουστουμε τώρα το μπουρδελο που φτιάξαμε για ομάδα και ας θυμηθούμε ότι μετά από δύο νίκες παρότι βλέπαμε όλοι τα χτύπητα κενά μας μιλάγαμε για play off και μλκιες!
Δεν λέω κάτι διαφορετικό απλά βλέπω και ότι ο Μάρκοβιτς γίνεται και αυτός μέρος του προβλήματος
Προφανώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσουμε τελευταίοι (και στην καλύτερη περίπτωση με ισοβαθμία με Μαρούσι που θα μας περνάνε).
Δεν με απασχολει το wild card.
Να πάει να γαμηθεί να πέσουμε… άστα διαλα πια μας έχουν βγάλει την ψυχή φέτος.
Προφανώς δικό μας (της διοίκησης) το φταίξιμο με το φετινό συνονθύλευμα και άπειρα τα λάθη και καλά να πάθουμε.
Αλλά…
Θα σχολιάσει και κανείς ρε πούστη μου αυτό το σιχαμένο πρωτάθλημα-τσίρκο που βιώνουμε/συμμετέχουμε;
- Ομάδες που ανοίγουν τα πόδια εκεί που πρέπει και χτυπάνε παιχνίδια κατ’επιλογή.
- Διαιτησίες της πλάκας που καθορίζουν παιχνίδια όπως γουστάρουνε.
- Προπονητές να βγάζουν στην τιβι τα παιδιά τους να κλαίνε.
- Τιμωρίες εδρών αστείες.
- Να μην παλεύει κανείς για κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση και οι θέσεις για Ευρώπη να μην έχουν καμία σχέση με την τελική κατάταξη.
- Με άπειρους Αμερικάνους μισθοφόρους και νον στοπ μπίζνες μανατζαραίων και λοιπών παραγόντων λαμογιών.
Αλλά και την γενικότερη ευρωπαϊκή μπασκετική πραγματικότητα:
- Με κλειστή λίγκα που απλά παίζεις άμα τα σκας και που αλλάζουν το φορματ του κάθε χρόνο.
- Με περιφερειακά ευρωπαϊκά κύπελλα της πλάκας με μηδέν κύρος.
- Με “ευρωπαϊκό” παιχνίδι Μακάμπι-Ντουμπάι να παίζεται στην Βουλγαρία.
Σάλτα και γαμηθείτε, βιάζετε το άθλημα που αγαπήσαμε, εδώ και 20 χρόνια και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και στην Αμερική.
Θα μου πεις: πέρσυ δεν σε ενοχλούσαν αυτά;
Σαφώς και με ενοχλούσαν αλλά ΛΚΓ ΜΝΠ ΓΜΣ.
ΥΓ. να περάσει από τους αδμινς, είναι ρητορικό το χεσίδι και δεν είναι προς κάποιο άλλο εκλεκτό μέλος του φόρουμ.
Σε αρρωστησανε Πωλι. Ελα Σοτοναρα να πιουμε ποταρες
Φίλε συνπανιώνιε πωλι.Τό κείμενο σου με βρίσκει 101% σύμφωνο, και αν εγώ είχα την ευχέρεια λόγου πού διακρίνω σ’εσένα θα εκφραζόμουνα με σκληρότερα λόγια.Ειλικρινά μού μετρίασες κατα πολύ την τσαντίλα που εχω απο χθες το απόγευμα.Αξίζει τελικά τον κόπο να ασχολούμαστε μ’αυτό το μπουρδέλο που λέγεται basket league,και στο οποίο κάνουν κουμάντο οι μάνατζερ με τους μισθοφόρους αμερικάνους τους?Νομίζω πώς πολύ ασχοληθήκαμε μαζί του και στεναχωρηθήκαμε αδικα.Οσο δεν παίρνονται μέτρα να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα κάθε χρόνο θα είμαστε στο ιδιο εργο θεατές.Υ.Γ Μόλις διάβασα την ανακοίνωση των πανθήρων.Ως προς την ψυχή που πρέπει να δείξουν οι παίχτες συμφωνώ απόλυτα αλλά γιά τον γκρεμό που γράφουν γιά την α2 διαφωνώ.Δηλαδή τώρα που βρίσκομαστε στον παράδεισο?Προσωπικά θεωρώ το πρωτάθλημα της α2 πιο ανταγωνιστικό και σίγουρα λιγότερο βρώμικο και οχι καταστροφή σύμφωνα με τους πάνθηρες,αλλά πρωτάθλημα που μπορείς να χτίσεις κάτι σημαντικό για το μέλλον με δικά σου παιδιά εχοντας σαν παράδειγμα προς αποφυγή την φετεινή χρονιά.