Κομπιουτεράκια (ή...πώς μπορεί να σωθεί η χρονιά στο μπάσκετ)

Πρέπει να είμαστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!! Αυτη τη στιγμή έχουμε το momentum αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει σωθεί ακόμα!! Εχουμε 5 Νίκες και χρειαζόμαστε μίνιμουμ 7 ! Το λογικότερο και πιθανότερο είναι καταρχην οι 2 στην Έδρα μας με Ηρακλή και ΑΕΚ, η οποία στα εκτός χάνει μέρος της δύναμης της και σιγουρα δεν είναι δυνατότερη του ΠΑΟΚ τον οποίο αποδείξαμε ότι είχαμε, άσχετα αν χάσαμε στο τέλος.

Στα εκτός έδρας θεωρητικά η Ομάδα μπορει να κτυπήσει και τα τρία με σειρα ευκολίας ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΑΡΗ. Αν κανουμε 2 νίκες σιγουρα είμαστε στα Play offs.Με μία μόνο εξαρτάται από τα αποτελέσματα Προμηθέα και Μυκόνου ( και οι 2 πολύ δυσκολο πρόγραμμα). Μπορεί όμως να παίξουμε εξαιρετικά και να χάσουμε και τα 3 !!!

Για αυτό ακριβώς επιμένω οτι η κουβεντα για play offs κάνει κακό αυτη τη στιγμη. Σωτηρία πρωτα, και δεν ειναι ευκολο. Ήδη αυτο που έχει κάνει η Ομαδα από τότε που ανέλαβε ο Νέναντ είναι ένα μικρό θαύμα !!! Πρέπει να συνεχιστει, και μετά βλέπουμε.

Όσον αφορα την προσθήκη , όχι δεν είναι πολυτέλεια όταν ακόμα παίζουμε για τη ζωή μας. Και δεν ειναι 4 παιχνιδια, είναι 8 !!! Και ελπίζω αν διαλέξουν τον κατάλληλο παίκτη να έχουμε κάποιου είδους οπτιόν και για του χρόνου. Βασικά ελπίζω να βρούμε τον κατάληλο παίκτη γιατί από οτι γνωρίζω 2 εξαιρετικές περιπτωσεις ήδη αρνήθηκαν.

6 «Μου αρέσει»

:joy: αυτά με τις νίκες και ήττες της woke ατζέντας ποτέ δεν μ’αρέζανε. Βάλε παραδοσιακούς πόντους ρε αδερφέ όπως παλιά… (το’ σιάξα ωστόσο):joy:

5 «Μου αρέσει»

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είσα αφου… όλα τα μπορείς! :stuck_out_tongue:

1 «Μου αρέσει»

Παιδιά ελπίζω να μην έχει επαναπαυτεί η διοίκηση επειδή πλέον η ομάδα παίζει καλά… μετά και από το στημένο (και παιγμένο) διπλό του Κολοσσού αλλά και ύστερα από την καταγγελία της Ομοσπονδίας για απειλές του προέδρου του Αμαρουσίου, το ανεπανάληπτο σε πρώτη παγκόσμια προβολή σόου του δήθεν προπονητή Παπαθεοδώρου και λαμβάνοντας υπόψιν και τα κονέ της Καρδίτσας λόγω Μπουρούση… εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι απομένουμε εμείς και ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ!!! Το ματς με το Περιστέρι γίνεται πλέον πάρα μα πάρα πολύ κρίσιμο - ματς κλειδί. Αν δεν το πάρεις πας μετά στην Καρδίτσα για τελικό, όποιος χάσει πέφτει. Εκτός κι αν στη Γλυφάδα πάρεις και έναν εκ των Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ.. Φοβάμαι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από όσο νομίζουμε… νίκη με το Περιστέρι οπωσδήποτε για να μην έχουμε ανάγκη από κανέναν άλλο πούστη κωλοτρυπίδί να παίξει τίμια… Ο ντι πι τζι όταν έχασε από τον Άρη στο Παλέ ούρλιαζε και αμέσως μετά έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Κολοσσό και έλεγε μια ωραία πεταλούδα φοβερά πράγματα…

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

7 «Μου αρέσει»

Δανείζομαι από @theio το πάντα επίκαιρο:

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

4 «Μου αρέσει»

Εγώ πιστεύω ότι χθες μπορεί και να χάσαμε την κατηγορία. Μακάρι να διαψευστώ.

3 «Μου αρέσει»

ναι και εγω πλεον νομιζω οτι ισως να μην σωζεται η κατασταση

Αν εμεις λεμε αυτό, τι να πει το Μαρουσι και η Καρδιτσα? Η τι ‘επρεπε να πούμε οταν ήμασταν στην 1 νικη και τωρα εχουμε 5 ? ( 4 νικεσ στα τελευταια 6 παιχνιδια !!!- 2 εκτός και ανταγωνιστικοί ακόμα και στις 2 ήττες ). Το Μαρούσι με 4 Νικες εχει εντός 3 παιχνιδια - το ένα με Κολοσσό , το άλλο με Περιστέρι και ενα με Μυκονο. Θα κανει και 3 νικες? Εγω δεν το πιστεύω. Η Καρδιτσα με 5 νικες εχει εμας ( σαν τελικός) και Προμηθέα ( που πλέον κινδυνευει). Θα κερδισει και τα 2 ? Σε κάθε περιπτωση , μπορεις να τους κερδισεις και να τους ριξεις. Αλλα ακόμα και αν χάσεις εχεις Ηρακλη, ΑΕΚ εντός που μπορείς να κερδισεις και ισως και ΠΑΟ αν συνεχιζουν να ειναι πλακωμένοι και αδιαφοροι !!! Επίσης , η Μυκονος με 7 νικες, θα κάνει άλλη νίκη ? Εχει μεσα Προμηθέα ( με διαιτησια δικη του σε must win κατάσταση) και ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ( μια πολυ καλύτερη ομάδα ). Εχει εξω 4 παιχνιδια ( ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ και Μαρούσι) Δεν νομιζω να εχει τυχη εκτος και αν κερδισει το Μαρούσι που σε αυτη τη περιπτωση πέφτει το Μαρούσι σιγουρα !. Δεν λεω ότι όλα θα δουλέψουν για εμάς, αλλά απλά οτι εχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες και σιγουρα τίποτα δεν εχει τελειωσει. Πίστη λοιπόν και συσπείρωση !!

2 «Μου αρέσει»

Και τα δύο ματς με Καρδίτσα και Ηρακλή να πάρουμε, δε θεωρούμαστε safe. Έχουμε μακράν το χειρότερο πρόγραμμα.

Νομίζω ψάχνουμε υπέρβαση σε κάποιο από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Η ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά δυστυχώς και για το χειρότερο … Συνεπώς, δε θα εκπλαγώ αν πάρουμε ένα από εντός με ποκ και χάσουμε καρδίτσα.

Πίστη και συσπείρωση, συμφωνώ με @bebis

5 «Μου αρέσει»

Παίρνοντας αυτά τα 2 μάτς πάμε στις 7 νίκες.

Το Μαρούσι θα θέλει 2 για να μας περάσει λόγω του οτι είναι απο πάνω σε ισοβαθμία (Περιστέρι, Μύκονο, Κολοσσό μέσα , Ηρακλή, ΠΑΟΚ εκτός). Λογικά μπορεί αν και μέχρι τώρα δε παίρνει εύκολα ματς. Κέρδισε 1 πόντο με το ζόρι την Καρδίτσα, ασέλγησε στο πτώμα μας καθώς και σε αυτά των Προμηθέα, Άρη (του πρώτου γύρου).

Η Καρδίτσα θα θέλει 2 για να μας φτάσει και 1 ακόμα λόγω του οτι είναι απο κάτω σε ισοβαθμία (σε 5 παιχνίδια : Άρη, ΠΑΟΚ, Κολοσσό εκτός και Προμηθέα μέσα).

Ο Κολοσσός θα θέλει 2 για να μας φτάσει και 1 ακόμα λόγω του οτι είναι απο κάτω σε ισοβαθμία (Ηρακλή, Άρη, Καρδίτσα εντός, Προμηθέα, Μαρούσι, Περιστέρι εκτός).

Νομίζω οτι με τις 2 νίκες αυτές είμαστε καλά.

Τζιο θεωρεις οτι με εμφανισεις σαν την τελευταια εχουμε ελπιδα να κανουμε το αυτονοητο 2/2;

Επισης θεωρεις το υπαρχον ροστερ μπορει να κανει την υπερβαση;

Όχι, απαντούσα στο φίλο jorg, που είπε οτι αν τα πάρουμε και τα 2 πάλι δεν είμαστε safe. Προσπάθησα να δείξω οτι αν τα πάρουμε μάλλον είμαστε οκ.

Επίσης η τελευταία εμφάνιση ήταν 2 εμφανίσεις. Του πρώτου ήταν μια χαρά. Του δεύτερου θύμισε σκοτεινές εποχές Παβίσεβιτς. Δε ξέρω, είμαι ψιλοάμπαλος να σου πω την αλήθεια. Για να καταλάβεις πίστευα οτι ο Παβίσεβιτς είχε φτιάξει καλή ομάδα, απλά ήταν μικρό το ρόστερ.

1 «Μου αρέσει»

Υπάρχει ένα ματς μαρούσι-κολοσσός στις 18/4 που θα κρίνει τις ισοβαθμίες. Αν το πάρει ο κολοσσός ή χάσει με λιγότερους από 14 έχει την ισοβαθμία με μαρούσι αλλά όχι με εμάς. Στην τριπλή λοιπόν ισοβαθμία που είναι σχετικά ρεαλιστικό σενάριο τί μετράει ?

Βαθμοί στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμισαν.
Περισσότερες νίκες ανάμεσα στις ομάδες.
Καλύτερη διαφορά πόντων ανάμεσα στις ομάδες.
Καλύτερη επίθεση ανάμεσα στις ομάδες που ισοβαθμούν.

Θα χαθεί η μπάλα κύριοι …

1 «Μου αρέσει»

Κι όταν χάνεται η μπάλα ως δια μαγείας εμφανίζεται στον κώλο μας

13 «Μου αρέσει»

Εγώ όπως το καταλαβαίνω ή νικάμε Καρδίτσα και σωζόμαστε ή τρέχα γύρευε

5 «Μου αρέσει»

Αν το πάρει ο Κολοσσος, το πιθανοτερο ειναι να πέσει το Μαρούσι, γιατι δυσκολα θα φτασει τις 7 νικες. Βεβαια, αυτο προυποθέτει ότι εμεις κανουμε ακομα 2 Νικες !!!

Αν παρουμε Καρδιτσα Ηρακλη, σωνομαστε 100%. Η Καρδιτσα εχει μονο ενα ακομα εντός με Προμηθέα. Δεν μπορει να περασει τις 6 νικες . Και 7 να φτασει τους εχουμε στην ισοβαθμια.

1 «Μου αρέσει»

Μετέφερα τα ποστ εδω περί σωσίματος.

Πιστεύω με 7 νίκες θα σωθείς φέτος όπως είπατε λογω και λογω ισοβαθμιών.

Προφανώς στις 8 θα σώζεσαι και μαθηματικά.

Τώρα το θέμα είναι ποιες θα ειναι αυτές οι δυο γαμωνίκες…

1 «Μου αρέσει»

Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ στη Γλυφάδα. Σάκοτα σεβαστικός.

5 «Μου αρέσει»

Δεν πέφτει κανείς…μην μασάτε…

1 «Μου αρέσει»