Κινηματογράφος (και DVDs)

Με έψησες άγρια!

ΥΓ: Η καλύτερη σειρά ever είναι αυτή στο άβατάρ μου :slight_smile:

2 «Μου αρέσει»

Αυτο δεν εισαι απλα σειρα Αλεξ.

Αυτο ειναι κατι το υπερβατικο που ακομα δεν εχω καταφερει να ερμηνευσω. Το θυμαμαι με περισσια νοσταλγια και αδικαιολογητη δυσφορια.

Σαν τα σπριντ του Αγιου Φανουρη Γουνδουλακη

1 «Μου αρέσει»

Υποθέτω είδες και το twin peaks: fire walk with me και το twin peaks: the return του 2017; Αν όχι, σπεύσε! Αριστούργημα! Magnum opus και κύκνειο άσμα!

1 «Μου αρέσει»

David Lynch’s family is officially planning to publish the scripts for his unrealized Netflix series, Unrecorded Night. His daughter Jennifer Lynch confirmed the plan on Reddit, sharing that the family wants fans to finally experience what her father considered his “final chord”.

The 13-episode mystery was set to star Lynch icons like Naomi Watts and Laura Dern before production stalled.

1 «Μου αρέσει»

Κι όμως, δε το εχω δει. Το εχω εδω και καιρο στη λιστα, αλλα θελω πρωτα να ξαναδω τη σειρα.

Οσον αφορα τα σεναρια του final chord, ελπιζω να μην προχωρησει και αλλοιωθει απο μυαλα που δεν μπορουν να κατανοησουν.

2 «Μου αρέσει»

Καλά θα κάνεις να ξαναδείς την original σειρά. Και μετά την ταινία γιατί είναι πολύ σημαντική για το reboot του 2017. Αλλά πριν την τρίτη σεζόν του 2017 ίσως αξίζει να δεις και τα missing pieces της ταινίας γιατί καταρχάς έχει μεγαλύτερη σκηνή ο David Bowie και επίσης διάολε είναι 90 επιπλέον λεπτά twin peaks και καθαρής λυντσικής εμπειρίας.

Το σενάριο δεν θα γυριστεί. Θα κυκλοφορήσει το script απλά για να μπορούμε να το διαβάσουμε.

2 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Τελειώνω το ρετιρέ σε επανάληψη και το αρχίζω

6 «Μου αρέσει»

Τελειωνω το ρετιρε σε επαναληψη και ξαναρχιζω το ρετιρε σε επαναληψη

5 «Μου αρέσει»

Ζεις to inception σε ετερναλ λουπ
Μάι μεν

3 «Μου αρέσει»

Με την Γιουλακη να επιστρεφει καθε φορα πιο νεα και πιο πρηχτρα και συ, αποκαμωμεμος απο τη μακαβρια λούπα, να πασχιζεις ασκοπα να δωσεις ενα τελος βουτωντας στο κενο απο το…ρετιρε

Αλλα παντα να ξυπνας στον ιδιο καναπε απο τη γλυκια φωνη της Κατερινας και τη βαρια ανασα του μπαρμπα με τη μουστακα και την φαλακρα.

Ναι ναι, σαν τον Μπιλι το Μαρει

5 «Μου αρέσει»

Το ρετιρέ και ο Μπέος είναι δύο έργα που δε θα έπρεπε να υπάρξουν ποτέ και όμως προβάλλονται μέχρι σήμερα
Και ναι υπάρχουν άνθρωποι που βασανίσαν το πτηνό τους με την Κατερίνα

8 «Μου αρέσει»
5 «Μου αρέσει»

μερακλήδες….:joy:

3 «Μου αρέσει»
9 «Μου αρέσει»

-Ποσο πολυ αγαπας τον Λιντζ;

-Ναι.

Ρισπεκτ ρε Αλεξ.

1 «Μου αρέσει»

Ελάχιστα γνωστή στην Ελλάδα μίνι-σειρά 3 ημίωρων επεισοδίων. Το πρώτο και το τρίτο επεισόδιο σκηνοθετημένα από David Lynch. Στο πρώτο πρωταγωνιστεί ο πολυαγαπημένος Harry Dean Stanton. Προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 1993 στο ΗΒΟ.

4 «Μου αρέσει»

Γιωργος Πανουσοπουλος (1942 - 2026)

Η «Μανία» παραμενει - ακομα και σημερα - ενα αριστουργημα και μια ταινια-σταθμος.

1 «Μου αρέσει»

τεραστιο ΡΙΠ…

θυμάμαι Αύγουστος και Αθήνα ένα βράδυ πιτσιρικάς φορώντας ίδιο σώβρακο με τον Ρέτσο να βλέπω μόνος μου τους Απέναντι και να έχω κολλήσει (εν μέρει και λόγω Μπέτυς…)

4 «Μου αρέσει»

ΜΠΕΤΑΡΑ!!! :heart:

1 «Μου αρέσει»