Τώρα που το ξανασκέφτομαι, η αρχική ιδέα του cache είναι εντελώς lost highway.
Είδα πρόσφατα μια ταινία . Ο Θεός αγαπάει τον καυλιαρη
Εξαιρετική !!!
Είναι ανάλογου επιπέδου με το έπος « Ο παΛουκι λουκ στην άγρια στύση»;
Πάνω που πήγα να γράψω πόσο περήφανος είμαι που άνοιξα αυτό το νήμα, όλα αυτά τα χρόνια πριν, ήρθε το ποστ του @GEOPANTH να με προσγειώσει. ![]()
Εμένα η αγαπημένη μου είναι το "Benetton με άλφα γιώτα”.
“Μπαίνε τον”
Οταν εικονα και ηχος συνδυαζονται τοσο αγαστα οσο ο Ροι Κιν με τον Πολ Σκοουλς στη μεσαια γραμμη της καλυτερης αγγλικης ομαδας ολων των εποχων.
Fatih Akin σε ακραια επιδειξη μονταρισματος στο υπεροχο Gegen Die Wand, ντυμενο με την unpopular κομματαρα των θεων Depeche Mode.
![]()
Ταινιαρα. Σκηνοθετάρα. Κομματάρα. Συγκροτηματάρα.
4 ακορντα και ενα αριστουργημα.
Τεχνη ρε πουστη μου. (Με φωνη Αντωνη Σαπουτζη)
Διαβάζω ότι ο Καπο δίστριας μπήκε στις 10 ελληνικές ταινίες με τα περισσότερα εισιτήρια
Τι κατάντια σκέφτηκα
Μετά λέω ας δω το τοπ τεν
Ε η κατάντια ήταν εκεί από πριν
-
Πολίτικη Κουζίνα (2003): ~1.300.000 - 1.560.000 εισιτήρια
-
Safe Sex (1999): ~1.200.000 - 1.500.000 εισιτήρια
-
Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο (2005): ~1.230.000 - 1.370.000 εισιτήρια
-
Υπάρχω (2024): ~860.301 εισιτήρια
-
El Greco (2007): ~767.158 - 1.200.000 εισιτήρια
-
Υπολοχαγός Νατάσσα (1970): ~751.117 εισιτήρια
-
Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης (1968): ~750.380 εισιτήρια
-
Καποδίστριας (2025/26): >700.000 εισιτήρια (σε εξέλιξη)
-
Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά (1969): ~739.701 εισιτήρια
-
Νύφες (2004): ~680.000 εισιτήρια
Τιτλοι απο ταινιες (που θα μπορουσαν να ηταν) ερωτικου περιεχομενου, με πρωκταγωνιστες το Νοτη Πιτσιλο και την μοιραια Γκιζελα Νταλι.
Τα τσονταδικα πηραν -εστω και ανεπισημα- μια ατυπη εκδικηση.
Το δικο μας τοπτεν φιλε Νικαπα δεν ειναι για σαιους και κυρ παντεληδες που αρεσκονται σε γλιτσερα «αστειακια» και ξεροχυνουν με την ιδεα της ανακαταλυψης της Πολης και τον μαρμαρωμενο.
Καλυτερα να ξαναδω το the Kop(r)anoi και τη Μεγαλη Αποφραξη, παρα να νεκρωσω κιαλλα εγκεφαλικα κυτταρα με Τσιμητσεληδες
Κατο τα κατο
ε εντάξει τώρα…και στο μπαγκόσμιο μποξ οφις ρε αδερφέ μια απο τα ίδια δεν είναι…;
Ναι
Δεν μας ξεχωρίζω
Είπαμε κατζατζιδης μόνο από Πούλικα
Όπως και Σινάτρα μόνο από Σιντ Βίσιους
Και ισως και απο τον πνευματικο του υιο, τον Νικολαο Βαρδο Ζακυνθινο
Για όποιον δεν το έχει δει το Ertflix έχει βάλει το εξαιρετικο “Dourgouti Town” του δικού μας @Panionara_Headingley (παίζει και από εξωτερικό) :
Ωδη στην καλυτερη σειρα που υπαρχει εκει εξω και ενδεχομενως (ελπιζω πως οχι, εστω οι νησιωτες εδω) αγνοειτε ως τωρα:
Night Manager τον λενε και ολα τα παιδακια χλαινε.
Τι να πρωτοπω…
Βασισμενο σε βιβλια του Τζον ΛεΚαρε.
Ειναι καστ που θα ζηλευε καθε Νολαν με Τομ Χιντλεστον (ή αλλιως ο πιο σικατος Μποντ που δεν εγινε ποτε), Δοκτωρας Χαουζ να κουβαλαει δυο σεζον ακαταπαυστα και Ολιβια Κοουλμαν.
Θυμιζει το παλιο Homeland, αλλα ειναι ανωτερο. Πλοκη αρρωστημενη, κατασκοπια, μυστηριο, ανατροπες και γεναικες δηλητηριο οπως οφειλει μια σειρα να φλεξαρει.
Στη δευτερη δε σεζον - προειδοποιω παρτε τωρα τα παιδια απο το φορουμ - θα δειτε ισως μια δυνατη υποψηφιοτητα της διαδοχου Μπελουτσι (Παναγια μου και Χριστε μου…)
Παιζεται στο bbc για τους νησιωτες και στο πειρατικο της γειτονιας σας. Ισως με αγγλικο vpn να γινει η μοντα.
Δειτε το και ελατε μετα να μου πειτε.
Σας εχει στειλει ποτε κουβα ο ΚΛΜΠΡΖ ρε μουτρα;
Είναι στο watchlist. Το εχει prime video Ελλάδα νομίζω