Όπως τα λέγαμε τα πράγματα. Προφανώς θα νικούσαμε για πλάκα τον ελλειπεστατο Άρη. Προσωπικά αν και δεν ήμουν κατά του προπονητή, μετά και από αυτό το ματς θα του έλεγα ως εδώ. Με κανονικό αντίπαλο θα χάνουμε κάθε φορά. Κακή ομάδα, χωρίς σύστημα στην επίθεση, με ασυνεννοησίες στην άμυνα, ευτυχώς σκοτώσαμε τον πεθαμένο σήμερα. Θα πονέσουν τα μάτια μας στα Λιόσια.
Είχαμε να φυλάξουμε ένα παίκτη και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Μπροστά επίσης κακοί.
Έχουμε παίξει εντός έδρας με το Μαρούσι και τον Αρη στα χειρότερα τους και με τον ΠΑΟΚ σκασμένο. Με τον Κολοσσό δεν το μετράω καν ως πρώτο παιχνίδι αν και αυτοί είχαν έρθει με ελλείψεις.
Περίμενα πλέον να βλέπουμε πολύ πιο όμορφο μπάσκετ από την ομάδα.
Παμε για 4 ηττες περιπατο όπως παιζουμε…
https://www.panionianea.gr/2024/11/h-o_26.html?fbclid=IwY2xjawG1RBlleHRuA2FlbQIxMQABHUI40NzkwNffZMc0mLibBPhEaCy7Rl77qwYBBedThZKnNWnRAF3adHXDKQ_aem_1UOebrmptHn-f0qBoCnapA
Τα Πλατινέ εισητήρια κάνουν 100 το ένα αποκλείεται τα 2 να κάνουν 50, θα έχει γίνει λάθως, για 150 το κοβω
τελειωστε τον γκιοζη, ελεος πια. τον ακους και μιλαει λες και δεν ειναι αυτος προπονητης
Εχουμε κάνει μανιέρα τη χαζή ήττα.
Ο Λυκογιάννης πήρε το μύριο απο τον πρόεδρο και το έκανε μια σαλάτα μέτριων που σουτάρουν.
Μάλλον έβλεπε βίντεο απο την προπόνηση τους.
Θέλει θάρρος για να αλλάξει η κατάσταση και δεν εννοώ νίκες.
Εννοώ ΜΠΑΣΚΕΤ.
" Δεν είναι δουλειά μου να στοχοποιώ. Δουλεία μου είναι να ενώνω. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για το τι ειπώθηκε στο τάιμ άουτ, για το τι έγινε μέσα στο… Δεν έχει σημασία."
Καλά θα πάει κι αυτή η εβδομάδα, όπως μετα το Λαύριο.
εμένα αυτό εδώ μου θυμίζουν οι δηλώσεις του πάντως:
A double bind is a dilemma in communication in which an individual (or group) receives two or more mutually conflicting messages. In some scenarios (e.g. within families or romantic relationships) this can be emotionally distressing…
Double bind theory was first stated by Gregory Bateson and his colleagues in the 1950s,[1] in a theory on the origins of schizophrenia and post-traumatic stress disorder.
Ευχάριστο νέο αν όντως φεύγει ο Σμιθ. Ο πόιντ γκαρντ με αναλογία ασίστ/λάθη 1!!! 25ασ κ 25λ . Ακόμα πιο ευχάριστο θα είναι αν ο αντικαταστάτης του έχει οργανωτικές ικανότητες κ στοιχειωδες μπασκετικό iq, στοιχείο που λείπει αναμφίβολα από τους υπόλοιπους ξένους που πήραμε, αν και ολοι είναι αθλητικοί κ καλοί αμυντικοί. Ενδεικτικό είναι πως για οργάνωση κ ηρεμία έχουμε κυρίως τον Γκίκα, ο οποίος θεωρώ ήταν για να παίζει κάνα 10λεπτο μαξ, όταν έγινε ο αρχικός σχεδιασμός.
Άσχετα από το αν είμαι ικανοποιημένος από τον Σμιθ αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δλδ να χάνουμε και αμέσως μετά να βγαίνει προς τα έξω ότι φεύγει ο Σμιθ.
Βρήκαμε τον φταίχτη λοιπόν που για άλλη μια φορά χάσαμε ένα παιχνίδι στο όριο. Δλδ αν έβαζε το καλάθι στο τέλος της κανονικής διάρκειας θα έμενε;
Ας κοιτάξουμε ποιοι είναι το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας καταρχήν.
Όλα αυτά τα λέω χωρίς να είμαι ικανοποιημένος από τον Σμιθ σαν παίκτη και θεωρώντας ότι θέλουμε έναν οργανωτή που δεν είναι ο Σμιθ. Οχι απλά δεν είναι αλλά είναι και πολύ κακος σε αυτό το κομμάτι.
Το ματς μας το έδωσαν άπειρες φορές το τελευταίο δεκάλεπτο αλλά και στην παράταση. Η ομάδα είναι ακόμα ένα σκορποχώρι χωρίς κανέναν προσανατολισμό. Βασίζεται σε τυχαίες επιλογές κι αν βγουν στη μέρα καλώς αν όχι χάνουμε.
Δυστυχώς δεν ξέρω αν αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίξουν καλύτερα αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι παίζουν χωρίς προπονητή.
Είπα να γράψω αφού περάσει μια ημέρα.. όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι χάσαμε πάλι ένα δικό μας παιχνίδι. 2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού: 1) γιατί δεν παίζει ο Μίλε; 2) ο Σμιθ μέχρι και τα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου είναι εκτός παιχνιδιού και (καλά κάνει) τον κρατά στον πάγκο. Στα τελευταία λεπτά αποφασίζει να τον βάλει μέσα. Και κάπου εκεί αποφασίζει ο κοουτς ότι ο χειρότερος σου παίχτης είναι αυτός που θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι και κατηγορεί τους υπόλοιπους ότι δεν κάνουν σωστά σκριν. Η ομάδα χρειάζεται 2 αλλαγές. Μια του προπονητή και μια του Σμιθ. Ο προπονητής δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του Πανιωνίου. Ο κόσμος ξέρει από μπάσκετ και σέβεται εκείνους που δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα. Δεν μπορείς να βάζεις για 10 δευτερόλεπτα τον παίχτη που σε ανέβασε στην Α1. Δεν μπορεις να χρήζεις έναν παίχτη ηγέτη και να κάνει μόνιμα του κεφαλιού του. Δεν μπορείς να έχεις έναν παίχτη 2.16 και να τον βάζεις να σουτάρει μόνο τρίποντα. Δεν μπορείς να κερδίζεις 20+ τον Άρη και να μην χρησιμοποιείς παιδιά με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Δεν μπορείς να ασκείς βέτο να μην έρθει ένα αγαπημένο παιδί στην ομάδα. Και είναι και άλλα… Η ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή που θα βοηθήσει την ομάδα να εξελιχθεί. Πόσο θα γουσταρα μια ομάδα με ένα κορμό Ελλήνων παιχτών, 3 καλούς Αμερικανούς (επιπέδου Τέρνερ, Ντικινς pj Braoun) και 2-3 νεαρούς.
Συμφωνώ σε ολα με italos πλην της τελευταίας γραμμής. Δυστυχώς νομίζω οτι έτσι όπως έχει γινει το μπάσκετ και βάσει της ποιοτητας των Ελλήνων οτι τέτοιο πλάνο πλεον δεν ειναι βιώσιμο για καλή πορεία στην Α1. Αν όλοι παίζουν με Αμερικάνους κι εσυ με Έλληνες είναι σαν να πας σε πόλεμο με τόξα και με βέλη.
Ο προπονητής , όσο κλισέ κι αν είναι, είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Με έναν καλό προπονητή και μέτριους παίχτες μπορείς να κάνεις καλή ομάδα, το αντίθετο πολύ δύσκολα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ έχουν 5 φάουλ οι αντίπαλοι δεν ποσταρουμε ποτε
Δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν έχεις λιώσει ακόμα τα παπούτσια σου στο μπάσκετ. Ενώ εμείς συμπάσχουμε με τον κόουτς που έκανε κάποια λάθη το καλοκαίρι και τώρα θα τα διορθώσει. Λεφτά υπάρχουν εξάλλου.
εμείς στο φόρουμ;
Είσαστε χαβαλεδες εσείς οι φορουμιστας
Να ξέρεις οτι την ίδια απορία έχει κι ο Ννόκο και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται …Σειρήνες (οχι αστυνομικές, τις άλλες απο την οδύσσεια)
Ευτυχώς σήμερα ήταν ματς χωρίς πρέπει και επιτέλους λειτούργησε η ομάδα σαν σύνολο ατομικών ικανοτήτων.
Ευτυχώς σήμερα οι παίκτες είχαν γραμμένο τον προπονητή τους.
Η αλλαγή στο τέλος του Κανναντυ, ενώ θέλουμε γκολ, δείχνει τη τεράστια σύγχυση στο μυαλό του ταχυδρόμου.
ΥΓ Κακλαμανάκη, βοηθησε λίγο την κατάσταση και ζήτα την απόσυρσή σου
Ήταν μεγάλη ευκαιρία για νίκη σήμερα, ειδικά όπως εξελίχθηκε το ματς.Αν κατάφερνε να κρατήσει τη μπάλα ο Νοκο δε θα μας είχε τελειώσει ο Χουαντσο.
Δύο σερί ματς ήττες στις λεπτομέρειες, αν τα είχαμε πάρει θα μιλάγαμε για αλλά πράγματα τώρα.
Σίγουρα ο coach δεν εμπνέει, αλλά πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε τα οριακά ματς για να τεθούν οι βάσεις για του χρόνου.