Πρόγραμμα μπάσκετ σεζόν 2024-25
ετσι όπως ειναι το πρόγραμμα μπορούμε και 9-2 στον πρωτο γύρο
Κόντρα στις προσδοκίες και την επικρατούσα άποψη θα μου φανεί μεγάλη έκπληξη να χτυπήσουμε οτιδήποτε πάνω από την 8η θέση. Η επτάδα νομιζω ειναι καπαρωμενη απο οσφπ,παο,αεκ,αρη,παοκ,προμηθεα,περιστερι,
Οτιδήποτε έρθει παραπάνω θα είναι επιτυχία.
Έτσι όπως πάει το πράγμα ο Αταμάν 2 φτιάχνει ομάδα αντίστοιχη των ΑΕΚ, περιστέρι, Προμηθέα. Με ελάχιστη σύνεση και υπομονή μπορεί να τους περάσουμε.
Γκίκας , Μιλεντίγεβιτς , Σμίθ , Αλεξάντερ , Σαλούστρος , Ντέιβις ,Τσαλμπούρης , Κακλαμανάκης , Ενόκο
Ήρθε κι ο Τσαλμπούρης. Μέτρια έως κακά στατιστικά σε όλη σχεδόν την καριέρα του αλλά είναι από τους παίχτες με παραστάσεις , σε καλή ηλικία , 2.17 , άρα θα βοηθήσει.
Λογικά τελειώσαμε με τους έλληνες και πάμε για 4 ακόμα ξένους , ίσως και κάτι πολύ καλό.
Και Ντέιβις , στο 6+1 ξένοι ποτέ παίζει ο έβδομος?
Κατεβάζει 6 ξένους …διαλέγει από 7
Στατιστικά κάποιος θα έχει …περίοδο
Γκίκας , Μιλεντίγεβιτς , Σμίθ , Αλεξάντερ , Δημητρακόπουλος , Σαλούστρος , Ντέιβις ,Τσαλμπούρης , Κακλαμανάκης , Ενόκο
Γκίκας , Μιλεντίγεβιτς , Σμίθ , Αλεξάντερ , Δημητρακόπουλος , Σαλούστρος , Χουγκάζ , Ντέιβις ,Τσαλμπούρης , Κακλαμανάκης , Ενόκο
Μη μπερδευομαστε, ο Χουγκαζ είναι ο Ρόμπερτ, που μέχρι τα 13 έπαιζε η προσπαθούσε να παίξει σέντερ φορ στο ποδόσφαιρο. Με τα χίλια ζόρια τον φέραμε στο μπάσκετ κι απέχει πολύ από το να είναι παίκτης Α1. Μακάρι να έφτιαξε εκεί στο κολέγιο στο Αμέρικα κάποια πράγματα.
Άρα για ποιο λόγο έγινε αυτή η κίνηση? Ελπίζω κάτι παραπάνω να γνωρίζουν οι ιθύνοντες
https://pgssbc.gr/epitefxi-symfonias-me-ton-devin-cannady/
Κάναντι , Γκίκας , Μιλεντίγεβιτς , Σμίθ , Αλεξάντερ , Δημητρακόπουλος , Σαλούστρος , Χουγκάζ , Ντέιβις ,Τσαλμπούρης , Κακλαμανάκης , Ενόκο
Ας μας πουν την άποψη τους οι μπασκετικοι για το ρόστερ μέχρι στιγμής.
Στην περιφέρεια έχουμε κλείσει αν καταλαβαίνω καλά. Αλλά δεν λείπει ένα τριαροτεσσαρι και ένα ακόμα τεσσαροπενταρι; Επίσης δεν θα πάρουμε κανένα Σέρβο/Κροάτη/Λιθουανο σουτέρ
;
Λείπει ένα τριάρι κατά την γνώμη μου
Έμαθα ότι είχαμε κάνει κρούση για έναν σκορες από την εθνική Σουδάν αλλά μετά τους ολυμπιακούς ξέφυγαν τα μπάτζετ. 4αρι θα πάρουμε
Η ταπεινή μου γνώμη λέει ότι μαζέψαμε πολλά δυάρια. Θα είναι κρίμα να είναι τρίτη επιλογή ο Μιλεντιγεβιτς. Θέλουμε σίγουρα τεσσαρι και ίσως ένα τριάρι. Ο Βλαδίμηρος έκλεισε πουθενά;
Λογικά έκλεισε το ροστερ
Αν έκλεισε το ρόστερ σημαίνει ότι θα πηγαίνουμε με κοντά σχηματα κυρίως , όπως και να έχει θα είναι ρίσκο να μην πάρουμε άλλον έναν ψηλό . Προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου για Τσαλμπουρη και Κακλαμανακη. Ελπιζω ο Ντειβις να είναι καλός , για τον Ενοκο το θεωρώ σίγουρο.
Κάναντι , Γκίκας , Μιλεντίγεβιτς , Σμίθ , Αλεξάντερ , Μπράουν , Δημητρακόπουλος , Σαλούστρος , Χουγκάζ , Ντέιβις ,Τσαλμπούρης , Κακλαμανάκης , Ενόκο