Καθημερινά Νέα Μπάσκετ (2024-2025)

Ο Φάνης δηλαδή είναι διακοσμητικός?(ας πει τη γνώμη του εκεί που πρέπει)
Προφανώς και συμφωνώ ότι κάτι οφείλουμε να αλλάξουμε και ότι έχουμε μαζέψει ένα κάρο ασσοδυα με μόνο όμως καθαρό ασσο το Γκίκα.
Όποιος έχει την ευθύνη γι αυτό το μπασκετικο δημιουργημα μπορεί να αφήσει τη θέση του στον επόμενο…προπονητή.
Σήμερα πραγματικά απορώ γιατί και χωρίς Μπράουν δεν έπαιξε ο Σαλουστρος στην τέταρτη περίοδο.

Πόνεσαν τα ματάκια μας πάλι σήμερα. Η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που βγάζει στο παρκέ. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά μοιάζουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια λες και οι παίκτες έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί. Κανένας αυτοματισμός, αργή κυκλοφορία και ατομικές ενέργειες.

Για τον Λυκογιαννη αυτή η ευκαιρία που έχει στον Πανιώνιο είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να την αφήσει να πάει χαμένη. Ίσως θα πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί να πέτυχε μέχρι τώρα με έναν τρόπο που δεν πιάνει πλέον.

Δεν μου άρεσε κυριολεκτικά κανένας παίκτης αλλά ο χειρότερος όλως σήμερα ήταν ο Ννοκο. Εκνευρίστηκα κακός.

Εν τω μεταξύ, δεν έχω καταλάβει τι απέγινε ο Μπράουν.
Μου έχει διαφύγει κάτι??

Από πέρυσι εκτός έδρας δε βλεπόμαστε , κάτι που παύει να είναι σύμπτωση αλλά κανόνας πλέον. Δεν ξέρω αν είναι θέμα προπονητή , αλλά πρέπει να δουλευτεί.

Σίγουρα η χρονιά δεν θα ήταν εύκολη και όλα αυτά για το 3ο ή 4ο μπάτζετ στην Α1 θεωρώ μας έκαναν κακό. Πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή.Στόχος πρέπει να είναι η 8αδα και ένα αξιοπρόσεκτο μπάσκετ , όχι αυτό που παρουσιάζουμε.

Στη θέση του προπονητή δεν ξέρω τι επιλογές έχουμε πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο κάνουν μπαμ οι λάθος επιλογές του στη στελέχωση. Για το κοουτσάρισμα ας πουν άλλοι που τα ξέρουν καλύτερα πάντως εμένα μου φαίνεται ότι αρκετές επιθέσεις γίνονται στην τύχη κυρίως σε χρονικά διαστήματα που η μπάλα πάει πάνω κάτω , χωρίς διακοπές , ταιμ αουτ κλπ

Επειδή δεν θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα, θες να πεις οτι πρέπει να αλλάξουμε διοίκηση;

Κακη διαχείριση των προσδοκιών πάλι όπως έκανε και ο Τσακίρης. Μην κάνεις δηλώσεις για Ευρωλίγκα ακόμα και για αστείο να είναι. Δεν ξέρω πως μπορούν να διαχειριστούν την αρνητική κριτική οι χρηματοδότες . Επίσης αυτά τα φαντάσματα του παρελθόντος που βγαίνουν στα σοσιαλ και κάνουν δηλώσεις ενώ έχει συνδεθεί το όνομα τους μαύρες σελίδες του συλλόγου με κάνουν να ξερναω από τα μάτια

Κι εγώ πολύ θα ήθελα να μάθω. Δεν βρίσκω πληροφορίες γι’αυτό ΠΟΥΘΕΝΑ. 9 πόντους να έβαζε χθες, με απλή μπακαλική, μπορεί να είχαμε άλλη έκβαση. Μπορώ να υποψιαστώ τι έγινε, πάντως…

Μας την έκανε ο Καμπερίδης, πάντως, θεωρώ ότι έκανε τη διαφορά.

Κακλαμανάκης αρνητικός, δυστυχώς δεν μπορεί πια να σταθεί σε αυτή τη κατηγορία. Έχει ένα συνεχή πανικό και μια βιασύνη, που οδηγεί σε λάθη.

Ο Μπράουν είπαν ότι είναι τραυματίας (θλάση σου προσαγωγούς έμαθα). Αμφίβολος και για Άρη.

Εγώ νομίζω ότι και με Μπράουν θα χάναμε. Ο Γουλριτζ ήταν πιο μεγάλη απώλεια για αυτό το ματς παρόλο που θεωρώ ότι είναι ο χειρότερος αμερικανός παίκτης μας φέτος. Το προβλημα μας είναι ότι συνολικά ως ομάδα παίζουμε κακό μπάσκετ.

Ο Γουλριτζ κατεβάζει καλά την μπάλα και παίζει πολύ καλή άμυνα. Επίσης περιορίζει τον χρόνο που παίζει άσσος ο Σμιθ.

Χωρίς Γουλριτζ και Μπράουν το ματς με Αρη είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θα ήταν όπως και να έχει δύσκολο γιατί δεν παίζουμε καλά αλλά είναι δύο παίκτες που τους χρειαζόμαστε πολύ. Ιδιαίτερα τον Γουλριτζ για να πιέσει τον Τολιοπούλο.

Από την τηλεόραση και μόνο που βλέπω τα παιχνίδια δεν θα συμφωνήσω με τους περισσότερους. Νομίζω οτι έχουμε κακό ρόστερ και κακό προπονητή. Δυστυχώς δεν βλέπω καμμία πρόοδο από την αρχή της σεζόν. Ένα άναρχο μπάσκετ, χωρίς παίκτη ή παίκτες που να έχουν ηγετικά στοιχεία, ασύνδετοι μεταξύ τους, που παίζουν ως μονάδες κι όχι ως ομάδα. Το κακό είναι ότι για μένα κι οι έλληνες παίκτες δεν μπορούν να σταθούν στην Α1. Μακάρι να είμαι τελείως λάθος και να αναγκαστώ σε λίγο καιρό να γράψω να παραδεχτώ πόσο έξω έπεσα.

Μέχρι τώρα θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα και 0 ήττες. Είναι στις δυνατότητες της ομάδας μας με τους αντιπάλους που είχαμε. Δεν λέω απαραίτητα ότι είμαστε στο επίπεδο ΑΕΚ και προμηθέα αλλά παρακολουθώντας τα παιχνίδια που χάσαμε σχεδόν σε όλα αυτοκτονήσαμε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Ακόμα εδώ είναι αυτός;

https://www.panionianea.gr/2024/11/blog-post_14.html

καλά θα πάει αυτό…

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση μεγάλη επίθεση προς τους προέδρους; Τέταρτο παιχνίδι στην έδρα μας και έχουν βγει 2 ανακοινώσεις ενάντια.

Αχρείαστη ένταση κατά την γνώμη μου. Επίσης τέτοιες διαφωνίες λύνονται αλλιώς, όχι δημόσια. Δεν επιτρέπεται να βγαίνει τέτοια εικόνα προς τα έξω.

Σε μια εποχή που οι υποκλοπές πάνε σύννεφο κι η κάθε τρίχα γίνεται τριχιά στα ΜΜΜ, μου κάνει εντύπωση να υπήρχε τέτοιος συμφωνημένος όρος που μάλιστα είχε κοινοποιηθεί και στις άλλες ομάδες και να ηταν τόσο καλά κρυμμένο μυστικό για τους πανιώνιους.

Λενε δλδ ψέματα; Δεν το νομίζω. Άλλωστε μπορούν πολύ εύκολα να κρυφτούν πίσω από την απόφαση της αστυνομίας που πάντα και σε κάθε γήπεδο λέει όχι στις οργανωμένες μετακινήσεις.

Γενικά δεν βρίσκω τον λόγο για τόση ένταση πάνω σε αυτό το θέμα ακόμα και αν είναι επιλογή της διοίκησης να μην δέχεται οργανωμένους.

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι χρειαζόμαστε γήπεδο και τις επόμενες χρονιές. Ποιος μπορεί να διαβεβαιώσει ότι το οπαδικό κίνημα δεν θα κάνει κάτι που θα οδηγήσει τον δήμο Γλυφάδας να πει του χρόνου ότι δεν παραχωρεί το γήπεδο;

Ήδη η ομάδα δεν πάει καλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Το παιχνίδι με τον Άρη θα φέρει ένταση σε περίπτωση που δεν πάμε καλά. Δεν αξιολογώ το συγκεκριμένο θέμα ως τέτοιας σημασίας που να αξίζει να ανοίξουμε κόντρα με την διοίκηση.

Ευτυχώς το ματς προβλέπεται περίπατος για μας, οπότε πιστεύω θα υπάρχει καλό κλίμα

Περίπατος δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ειδικά έτσι όπως παίζουμε. Μακάρι να έρθει η νίκη και μετά με πιο καθαρό μυαλό να δούμε τι θα κάνουμε.

Αν ισχύουν ακόμα οι ελλείψεις στο ρόστερ του Άρη όπως συνέβη στη Γερμανία, δεν θα είναι περίπατος αλλά μπορεί να εξελιχθεί σαν το ματς με το Μαρούσι

Ποσο πιο περιπατος απο το Μαρουσι; Δεν παιζουν Μποχωριδης, Νολει, ο Ντε Τζουλιους πηγε Μακαμπι, ο Γουντμπερι με διαστρεμμα θα αποφασιστει τελευταια στιγμη αν θα παιξει, τεραστια απωλεια αν λειψει. Εμεις χωρις Μπραουν. Το γραφω κι ας εκτεθω. Με κατω απο 15 θελουν λυση συμβολαιου ολοι.