Καθημερινά Νέα (2025-2026)

μακαρι ρε φιλε, αλλα δεν πηγε πολυ καλα την τελευταια φορα. οι σοβαροι οργανισμοι εχουν διαδικασιες και διακριτους ρολους. Θεωρητικα ειναι αποφαση του Φανη πλεον

Θα στείλει ο Ραζνάτοβιτς, το πουλαιν του τον Αλέξανδρο. :sunglasses:

Εντάξει αυτό είναι πολύ σοβαρό από πάρα πολλές απόψεις!
Από πού να το πιάσεις δηλαδή…

Απιστευτο αυτο για τον Παβισεβιτς. Όχι απλα ερσσιτεχνισμός, εδω μιλάμε για εκτός τόπου και χρονου.

Ο Ποτσέκο είναι αυτός που ακούγεται αλλά είναι πολύ δύσκολο.

Το να προσληφθεί κάποιος που έχει τέτοιο πρόβλημα μπορεί να συμβεί. Το θέμα είναι πως τόσο καιρό δεν είχε γίνει αντιληπτό το πρόβλημα και έτσι νωρίς, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να γίνει η αλλαγή.

Πιθανολογώ ότι αυτό πλήρωσε και ο Τσαλδάρης. Γιατί δεν γίνεται να είσαι εκεί κάθε μέρα και να μην πας στην διοίκηση και να αναφέρεις το πρόβλημα.

Τέλος πάντων καταρχήν μακάρι ο άνθρωπος να μην έχει μεγάλο πρόβλημα και το αν θα είναι προπονητής ή όχι είναι το λιγότερο. Δεύτερον ίσως όλη αυτή η περιπέτεια να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.

Πραγματικά στενοχωριέμαι για τον άνθρωπο και πιστεύω ότι ήταν καλή επιλογή αλλά με τέτοιο πρόβλημα που έχει δεν φταίει σε κάτι εκείνος.

Οσο για τον Ποτσενκο δεν ξέρω πόσο καλός προπονητής είναι αλλά σαν ιδιοσυγκρασία μας ταιριάζει πάρα πολύ. Τον νιώθω κάπως σαν τον Λίνεν του μπάσκετ.

Ακριβώς ετσι

1 «Μου αρέσει»

Με τζινάκι στα υπουργεία…:joy::joy:

1 «Μου αρέσει»

Περνάει ο καιρός και ενίσχυση δε φαίνεται να υπάρχει … μάλλον με Lemon θα μεινουμε, μέχρι Γενάρη τουλάχιστον(:wink:

2 «Μου αρέσει»

Μάλλον θέμα Ζούρου είναι το ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα παίκτη. Δεν αποφασίζει ποιον θέλει.

2 «Μου αρέσει»

Η συνάντηση ήταν για το κλειστό της Αρτάκης . Ζητήσαμε και παρκέ για το Κορωναίος και πήραμε υπόσχεση

4 «Μου αρέσει»

Ειπώθηκε τίποτα συγκεκριμένο για Αρτάκης; Παραμένει στο πλάνο κατά τα γνωστά;

Μέχρι στιγμής ναι . Γενάρη υποτίθεται θα ξαναρχίσουν οι εργασίες . Μάλλον για χρήση του γηπέδου μίλησαν

2 «Μου αρέσει»

Όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά εκτός κυπέλλου και επίσημα πλέον για φέτος

1 «Μου αρέσει»
4 «Μου αρέσει»

α καλάααααα

θα τον επιστρατεύσει ο κούλης και τον Λέμον

στρατιώτης ΠΖ Στέντμον Λέμον, 2026 ΕΣΣΟ

4 «Μου αρέσει»

Άρα μείναμε από 3αρι

Φέρτε άλλο τώρα

Λόγω του αποκλεισμού στο ντουμπάι του Λέμον θυμηθήκαμε και το μπάσκετ.Αλήθεια ολο αυτό το διάστημα από τον τελευταίο αγώνα που δώσαμε παίξαμε κανένα φιλικό?Γιατί δεν ακούστηκε τίποτα καθώς δεν μάθαμε και για κάποια ενίσχυση, πού λέγανε οτι κοιτάνε την αγορά γιά κάτι καλό.Εκτός αν εχουν πάρει παίκτη και θέλουν να μας κάνουν εκπληξη.Θέλω να πιστεύω οτι εχουν γνώση οτι η σωτηρία της ομάδας δεν ειναι ακόμα εξασφαλισμένη.Χρειαζόμαστε αλλες 3 νίκες.Τις εχουμε?