Καθημερινά Νέα (2025-2026)

Επιστροφή Παβίσεβιτς λοιπόν , επιστροφή στη γιουκοσλάβικη σχολή.

Μακάρι να πάει καλά το πράγμα, ελπιζω κι ο ίδιος μετά το πέρασμα από Ιαπωνία να έχει όρεξη και πάθος να ξαναγίνει φίρμα στο ευρωπαικο μπάσκετ όπως είχς γίνει με την Άλμπα.

Κατά τα άλλα μόνο που τον είδα σε φώτο κατάλαβα πόσο έχουμε γεράσει όλοι μας και έχω μελαγχολήσει.

Κι αυτοί εγέρασαν, θυμίζω την ομάδα με τον αγαπημένο όλων μας Σουμπάρα
Hutson Andre 202 (6’8’‘) F 79
Winston Kennedy 198 (6’6’‘) F 84
Dojcin Dragan 204 (6’9’‘) F 76
Perperoglou Stratos 203 (6’8’‘) G 84
Kafkis Panagiotis 195 (6’5’‘) G 80
Subara Aleksandar 182 (6’0’‘) G 79
Dragoljovic Vladislav 206 (6’9’‘) C 79
Miljkovic Damir 193 (6’4’‘) G 80
Chatzis Nikos 196 (6’5’‘) G 76
Vougioukas Alex 207 (6’10’‘)F/C 89
Jankovic Vladimir 202 (6’8’‘) F 90
Vasilopoulos Fotis 187 (6’2’‘) G 86
Sigounas Alexandros 198 (6’6’‘) F/G 88
Mavroeidis Dimitris 208 (6’10’‘) C 85
Angelopoulos Nikos 204 (6’9’') F 84
Head Coach: Luka Pavicevic
Coach Assistant: Minas Gekos

ΥΓ Ελπίζω ο Ραζνάτοβιτς να μας φερθεί καλά. Διαλέχτε https://basketball.realgm.com/info/agent-client-list/Misko-Raznatovic/141

ωραια ομαδα

Ο Λούκα ήταν στην Ιαπωνία τα 2 τελευταία χρόνια σε ομάδα β κατηγορίας μεσαίας δυναμικότητας.
Ελπίζω να έρχεται πεινασμένος για δουλειά, αρκετά κολοβάρεσε!!!

Θα το πω και ας ντρέπομαι πολύ για αυτό. Σε αγώνα στο Ελληνικό ούρλιαζα: « Σουμπαρα αουτ». Αυτός και ένα Λιθουανος που δεν ήξερε να σουτάρει εκείνη την εποχή μου έχουν αφήσει τραύμα και με έχουν οδηγήσει σε συμπεριφορές για τις οποίες ντρέπομαι .

Τώρα, για να καταλάβω, αυτός είναι προπονητής ή πρώην-προπονητής?!?

Λέει μια παροιμία…εχει τα λεφτά, κάνει οτι θέλει.
Ξαφνικά μαζεύτηκαν στο Πανιώνιο παράγοντες με λεφτά, σε όλα τα αθλήματα.
Κι απο δίπλα τσιράκια του μεροκάματου.
Κι εγώ είμαι σε αποδρομή.
Δεν θα λείψω σε κανέναν.

https://www.sport24.gr/basket/bcl-me-21-ellinikes-omades-ti-nea-sezon-sti-diorganosi-maxi-gia-perissotera-eisitiria/

Για εμας τι παίζει για Ευρώπη;

Η ενασχόληση με τον Πανιώνιο έχει πολύ πλάκα. Όσο σκαγανε μυστήριοι κ τρώγαν πόρτα ήταν γτ η διοίκηση του συλλόγου ήθελε να τον κανει αστέρα Εξαρχείων… Τότε έπρεπε να πάμε σε νέα ΑΦΜ.. Τώρα διαβάζω των Κώστα κ νιώθω σαν “ξαφνικά” να μας βρήκε κάποιο κακό. Δεν καταλαβαίνω πραγματικα τι θέλουμε…

Στο μεταξύ για όποιον δεν το το ξέρει κάθε μήνα, μα κάθε μήνα ο σύλλογος αποπληρώνει ένα δυσθεώρητο ποσο από κερατιατικα που άφησαν όλες οι προηγούμενες διοικησεις. Πληρώνει τον Γαντζουλα, τόσο πίσω πάμε. Παράλληλα προσπαθεί να ανανεώσει το ανθρώπινο δυναμικό (έχουμε δικηγόρο πχ για να μη δικάζεται ο σύλλογος ερήμην), να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις, να φτιάξει ένα σταθερό πλαίσιο πληρωμών για το προσωπικο. θέλει πολύ δρομο άλλα γενικα θα περίμενα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει σε αντίστοιχες θέσεις (κ λογικά ξέρουν πόσο χάλια ήταν τα πράγματα λίγα χρόνια πριν) να βλέπουν την μεγάλη εικόνα κ δεν χρειάζεται να λένε καλά λόγια, αλλά τουλάχιστον η κριτική να είναι εποικοδομητική.

Κώστα δεν ξέρω ποια είναι τα τσιράκια που βλέπεις εσύ, δεν με απασχολούν κ όλας.. εγώ επικεντρώνομαι ότι χθες στη συνέλευση είδα ξανά εκεί τους ίδιους 10 ανθρώπους που τρέχουν σε 100 μέτωπα..

ΥΓ. Ας θυμηθούμε την προηγούμενη φορά που είχαμε ΚΑΕ ή ΠΑΕ ποιοι τις τρεχαν. Σήμερα ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, βόλεϊ τρέχουν με τις καλύτερες δυνατές εγγυήσεις ότι δεν θα βρεθούμε να πληρώνουμε ξανά κερατιατικα

ΥΓ2. Το αφήγημα για τον αστέρα Εξαρχείων κ τα ΑΦΜ μπορούμε να πούμε ότι στραβωσε οριστικά έτσι??

ΥΓ3. Καταλαβαίνω να υπάρχει στεναχώρια σε προσωπικό ανθρώπινο επίπεδο όταν τα πράγματα αλλάζουν. Αλλά υπάρχουν κ όρια, ειδικά όταν οι αλλαγές εξυπηρετούν το ευρύτερο καλο. Καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια των ακαδημιών μας

Αυτό πρέπει να το μάθουμε… Ένα ευρωπαϊκό ταξιδακι θα ήταν ότι πρέπει μετά που καιρο

Sakil το αφήγημα περι στεναχώριας ατομικής υφίσταται (με τη βλακεία όμως αν τα βάζεις είσαι χαμένος απο χέρι) αλλά δεν είναι ο κινητήριος μοχλός. Αμα θέλεις το πιστεύεις.
Αλλο έγραψα και άλλο καταλαβαίνεις. Με πολυ λίγα λόγια, δεν είμαι υπερ των αφμ ούτε των μυστήριων που περασαν. Απλά δεν ήσουν παρόντας οπότε μην κάνεις συγκρίσεις. Η κάθε διοίκηση που θέλει να τα έχει καλά με τη συνείδηση της προσπαθεί για το καλό. Δεν γεννηθηκε το “καλό” με τη γεννηση του Ορφέα. Καλη τύχη και καλή πορεία, την χρειάζεστε.
Η αποδρομή μου έχει να κάνει με το οτι βρέθηκαν Πανιώνιοι και καλοδέχτηκαν το Νικολούζο και φτάσαμε να τον ξεπλένουμε κιόλας.
Καλή τύχη και πάλι.
ΥΓ ένα καμένο αυτοκίνητο και οι χαρακτηρισμοί κλέφτης και εν δυνάμει παιδεραστής, αυτά είναι τα παράσημά μου.

Νικολουζος, μπουζαλας, μικροπουλος, ρουπτσος, η αποδοχή ή όχι του πλάνου φέρνει ο καθένας έχει να κάνει μόνο με οικονομικές κ νομικές δεσμεύσεις απέναντι στο σύλλογο που σε σημαντικό βαθμό εξασφαλίζουν ότι δεν θα ξαναβρεθούμε εκεί που βρεθήκαμε… Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις ούτε τη δυνατότητα να απορρίπτουμε έναν επενδυτή αν δεν υπάρχουν πολύ σοβαρές ενστάσεις.. Εγώ μπορώ να σου πω ότι δεν με εκφράζει προσωπικά σχεδόν κανένα μοντέλο αυτών των τμημάτων. Αλλά αυτά είναι γούστα, βλέπεις ότι οι αγωνιστικές επιτυχίες σήμερα του γ. Βόλεϊ κάποτε του πόλο είναι κάτι που ο κόσμος θέλει κ έχει ανάγκη. Εγώ νομίζω χρειάζεται θετική διάθεση κ όλα θα κριθούν στο τέλος. Όταν κλείσει κάποια στιγμή τον κύκλο του ο χι ψι Νικολουζος τι θα μείνει πίσω. Η αίσθηση αυτή τη στιγμή είναι ότι θα μείνουν κάποιες αγωνιστικές επιτυχίες κ κάποιες εργασίες που δεν θα ήμασταν σε θέση να κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Αν επαληθευτεί αυτό το πρόσημο είναι θετικό.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις προσωπικές εμπειρίες που δεν ξέρω κ δεν θέλω να αδικώ κανέναν. Σόρρυ κ όλας αν το εκανα. Απλά νομίζω ότι ζούμε ένα θετικό φεγγάρι γενικά κ ίσως πρέπει που κ που να το χαιρόμαστε. Κ η κριτική έχει νόημα όταν μας πηγαινει μπροστά. Αυτά κ κλείνω τα σεντόνια

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση διορθώνω, αφου το έψαξα λιγο καλύτερα.
Ο Παβίσεβιτς ήταν το 2017 στο προπονητικό τημ της εθνικής Ιαπαωνίας και ταυτόχρονα πήγε στην Alvark Tokyo όπου έμεινε μέχρι και το 22. Το 2023 ήταν στη SUNROCKERS SHIBUYA Στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας και οι 2

Συνήθως όταν διαρρεύσει έναν όνομα μέχρι την επίσημη ανακοινωση του δεν περνάει πολύς χρόνος. Τι γίνεται με το Παβίσεβιτς. Μήπως διαφωνεί ο Δρελιωζης;

Δε γνωρίζω γιατί αργεί η ανακοίνωση , ακούστηκε σε podcast πάντως ότι εκτός από τον Ιταλό του ΠΑΟΚ με τον οποίο ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία και χάλασε λόγω Τρέντο, υποψήφιος ήταν και ο Μάρκοβιτς.

Η φάση είναι ή Καντσιλιέρι ή ρετρό.

Ναι ήταν όπως και ο Παπαθεοδώρου και ο Σλοβένος σεκουλιτς . Προσωπική επιλογή του μικροπουλου ο παβισεβιτς

Παπαθεοδώρου έκλεισε διετές στο Μαρούσι. Ευτυχώς!

:slight_smile:

Να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω την επιλογή του Παβίσεβιτς. Έχω καλές αναμνήσεις βέβαια απο την ομάδα που είχε στην προηγούμενη θητεία του αλλά ήταν τότε μια 10ετία που είχαμε πολύ καλές ομάδες γενικά και μας είχε βγει η πλειονότητα των προπονητών.

Με προβληματίζει πάντως που ειναι τόσα χρόνια εκτός ευρωπαικού μπάσκετ και δεν νομίζω να έχει εικόνα απο την κατάσταση που επικρατεί στο μπάσκετ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ελπίζω αυτή η καθυστέρηση για τον Λουκα να είναι δημιουργική. Μακάρι ο Μικροπουλος ή ο νέος τεχνικός διευθυντής ο Χουγκαζ, να παρακολουθούν τη συζήτηση των γαύρων για το Μπαρτζωκα, να αναμένουν τις αποφάσεις τους και σε περίπτωση που φύγει ο κοουτς Μπι να του κάνουν μια πρόταση, κόλπο γκρόσο που λένε και στο χωριό μου